– Kjøkkenet er et sted hvor du skal kose deg, sier Malin.
Han er allerede i full gang inne hos Studio Sigdal og har latt seg imponere av koketoppen med intelligent sensor. Setter du kjelen på åtte så fortsetter den på åtte selv om du flytter den på koketoppen.
Saken fortsetter under bildet.
Du kan lese mer om den smarte løsningen her.
IMPONER GJESTENE!
– Posjerte egg, sier Malin.
En enkel rett som alltid imponerer familie og gjester, små og store. Her gjør øvelse mester, men du får fort teknikken på plass.
Saken fortsetter under bildet.
Knekk et egg i en liten bolle. Sett på en kjele vann. Det skal ligge rett under kokepunktet. Tilsett en teskje eddik. Bruk en visp til å lage en liten «malstrøm» i vannet. Hell egget i vannet. Etter fem minutter tar du egget ut og legger det i isvann. Serveres romtemperert.
EN GOD SKINKE
I dag er baconet byttet ut med en god serrano-skinke. Den sprøsteker du på bakepapir på 200 grader i fem minutter.
Ønsker du å modernisere eller bytte kjøkkenet?
Her kan du bestille time, enten i butikken eller digitalt.
– Alle kjøkken burde ha to stekeovner, sier Malin.
Dette letter produksjonene betydelig og du kan også la den ene ovnen ha en dampfunksjon.
– Min drøm er et kjøkken med to oppvaskmaskiner også, sier Malin.
Saken fortsetter under bildet.
DEN GODE ARBEIDSFLYTEN
Det viktigste er likevel at du får til en funksjonell arbeidsflyt, at koketopp, kjøle/fryseskap og vask befinner seg i en fornuftig trekant.
Her finner du en god guide til valg av stekeovn.
– Godt brød er helt avgjørende, understreker Malin.
Så her kan du velge mellom surdeig, rugbrød, grovbrød, kneip eller loff, alt etter hva som er din favoritt.
Malin har denne dagen valgt å komponere en rett med brød, salat, halloumi-ost, chili-majones, ristede gresskarkjerner, litt vellagret balsamico, posjerte egg, sprøstekt serrano-skinke og revet parmesan på toppen.
Saken fortsetter under bildet.
DEN NYE FAVORITTEN
– Det smaker helt magisk, er dommen til daglig leder Per Ivar Robertsen hos Studio Sigdal.
Han har allerede fått en ny favoritt på menyen og er klar til å trene på posjering av egg.
– Det er jo dette som er så flott, at du kan få inspirasjon til å gjøre nye ting, teste ut andre oppskrifter enn du bruker til vanlig, sier Robertsen.
Sigdal har produsert kjøkken i mer enn 70 år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.
Saken fortsetter under bildet.
HUSETS HJERTE
– Men kjøkkenets funksjon utvikler seg kontinuerlig og er i dag så mye mer enn kun en plass for å lage mat. Det må gi rom for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet, understreker Robertsen.
– Å ha et godt kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og kjennes både trygt og fornuftig. Men ved siden av å være husets knutepunkt egner det seg utmerket til sosiale stunder i gode venners lag. Kjøkkenet er hjemmets hjerte - der du skaper de uforglemmelige øyeblikkene, konkluderer Per Ivar Robertsen.