DET LYKKELIGE VALGET: André Solhaug Johansen er glad for at han satset på en lærlingplass hos Arvid Bendixen AS. Her i samtale med daglig leder Daniel Abrahamsen som har tatt turen innom for å sjekke hvordan det går.

Her får du betalt
for å ta utdanning

På jakt etter en spennende jobb samtidig som du får lønn? For André Solhaug Johansen var svaret ja på begge spørsmål og løsningen ble Arvid Bendixen AS.


– Vi har hele tiden behov for folk og lærlinger er en fin måte å rekruttere på, sier daglig leder Daniel Abrahamsen.

Da spiller det egentlig ingen rolle hvilken bakgrunn du har, Bendixen legger opp et tilpasset løp hvor du er sikret både teoretisk og praktisk utdanning. Samtidig får du lønn under hele perioden frem mot et fagbrev.

STRÅLENDE FORNØYD

Og har du et fagbrev i hånda, kan du i dag velge og vrake i jobber. I en by i kraftig vekst er det konstant etterspørsel etter flinke fagfolk. Solhaug Johansen er strålende fornøyd med valget han har truffet:

– Jeg stortrives. Jeg får lov til å jobbe sammen med hyggelige folk og opplæringen er grundig og godt bygget opp.

Saken fortsetter under bildet.

DEN PERFEKTE JOBBEN: Fredrik Storlien i gang med å male opp flater på Nord Universitet. – Det er givende å ha en jobb hvor du hele tiden ser konkrete resultater av det du gjør.
Som medarbeider i Arvid Bendixen AS får du være med på mye. Oppdragene er svært varierte i et firma som håndterer maling, tapetsering, flislegging og gulvsliping. Med erfaring fra helt tilbake i 1949, er selskapet også godt innarbeidet i markedet.

DU FÅR SKAPE NOE
Ute på Nord Universitet er Fredrik Storlien i full gang med løpende vedlikehold og oppussing. Arvid Bendixen AS har en rammeavtale med Statsbygg som håndterer denne typen offentlige bygninger.

Storlien har vært sju år i selskapet og han er ikke i tvil om hvorfor han liker seg der:

– Du får være med på så mye forskjellig, samtidig som du treffer spennende mennesker. Det er også givende å ha en jobb hvor du hele tiden ser konkrete resultater av det du gjør.

Det samme mener Dragan Djokic, som har hele 15 års fartstid i firmaet. Denne dagen legger han fliser i et kontorbygg i Bodø sentrum:

Det er varierte arbeidsdager, du får bruke kroppen samtidig som du må tenke nøye gjennom hvordan et oppdrag skal løses.

Saken fortsetter under bildet

 VETERANEN: Dragan Djokic har 15 års fartstid i firmaet. – Vi føler rett og slett at vi er med på å bygge det nye Bodø. – Jeg liker å male og her får jeg jobbe sammen med flinke og trivelige folk. Det blir ikke bedre enn det.
SKAPER NYE BODØ
Malerfaget inneholder mye mer enn bare maling. Du får være med på grunnarbeid, sparkling, tapetsering, avretting av gulv, våtromsarbeid og en rekke andre oppgaver.


Mens Djokic sørger for et flott gulv, er hans kollega Mohammed Osman i full gang med å male en vegg i trivelig lyseblått. Etter å ha kjørt taxi noen år fikk Osman lyst til å gjøre noe nytt. Han tok videregående utdanning og er nå lærling hos Arvid Bendixen AS.

– Du får stor frihet under ansvar, du er med på å skape flotte rom og bygninger. Vi føler rett og slett at vi er med på å bygge det nye Bodø, sier Osman.

Saken fortsetter under bildet.

EN NY KARRIERE: Før kjørte han taxi. Nå har Mohammed Osman tatt videregående og er i full gang som lærling hos Arvid Bendixen AS.

EKTE BÆREKRAFT
Når Arvid Bendixen legger ned en stor innsats for å bringe nye folk inn i arbeidslivet, bidrar dette til den sosiale bærekraften. Noe som blir videreført med tanke på at miljøhensyn står sentralt i alle ledd av arbeidet:

Som bedrift jobber vi kontinuerlig med å utvikle kompetanse og produktene våre, da særlig med tanke på best mulig verdi, levetid og miljøeffekt, sier Abrahamsen.

–Vi stiller også krav til at alle våre ansatte skal gjennomgå eget kurs innenfor bærekraft og miljø (ESG opplæring). Dette gjør vi for å sikre at alle våre ansatte skal kjenne til våre verdier og etiske retningslinjer.

Selskapet er Miljøfyrtårnsertifisert og tilknyttet Startbank. Arvid Bendixen AS er i tillegg del av Håndverksgruppen AS. Håndverksgruppen består i dag av over 70 bedrifter og har over 2100 ansatte.

Saken fortsetter under bildet.

TRENGER FOLK: – Vi har hele tiden behov for folk og lærlinger er en fin måte å rekruttere på, sier daglig leder Daniel Abrahamsen.

Som del av et konsern står de langt sterkere i forhandlingene med kundene om nasjonale kontrakter og rammeavtaler.

For å heve kompetansen hos sine medarbeidere har Håndverks- gruppen utviklet «HG skolen». Gjennom HG skolen kan medarbeiderne få opplæring og videreutdanning i blant annet prosjektledelse, hverdagsledelse og salg.

TILFREDSE KUNDER OG MEDARBEIDERE

Når mottoet til bedriften er «Tilfredse kunder skal vinnes hver dag», er det en forutsetning at også medarbeiderne er fornøyde. 

Hos Arvid Bendixen legger de derfor stor vekt på at medarbeiderne skal ha det beste når det gjelder utstyr og arbeidstøy.

Synes du dette høres ut som en spennende arbeidsplass? 

Har du lyst til å jobbe sammen med de hyggelige folkene hos Arvid Bendixen AS?

Da tar du kontakt med:

Daniel Abrahamsen

E: [email protected] 

M: 951 38 551