FRISTENDE BYGG: Når Nordvik Gruppen samler seg i Verkstedveien 1, blir det ledig plass her, i Stormyrveien 21.  – Et ekte, grønt bygg med meget gunstige energiløsninger og svært sentralt plassert, sier konserndirektør eiendom, Paal Skaalsvik i Nordvik Gruppen.

Her kan bedriften din
få en super plassering

Trenger bedriften din bedre plass? Skal du starte med ny virksomhet, men mangler et passende lokale? Ønsker du å etablere deg sentralt? Da har Nordvik Eiendom flere gode tilbud til deg.


– Her har vi rett og slett vokst oss ut av bygget, sier konserndirektør eiendom, Paal Skaalsvik i Nordvik Gruppen.

Han står utenfor Stormyrveien 21. Når Nordvik Gruppen flytter ut, blir det ledig 462 kvadratmeter med kontorer, møterom, sosialsone, lager og kantine. Dette er et bygg med skallskring/alarm, sprinkelanlegg og har en særdeles gunstig beliggenhet. 

SENTRAL BELIGGENHET

Stormyrveien 21 er et moderne bygg med sentral beliggenhet på totalt 1386 m2. Bygget disponerer utvendig parkering for sykkel og bil, og ligger i umiddelbar nærhet til offentlig kollektivtransport.

Saken fortsetter under bildet.

Stormyrveien 21

Les mer om bygget her.

Lokalene som leies ut er 462 m2 og befinner seg i byggets tredje etasje. De består i dag av kontorer, møterom, sosialsone, lager og kantine. Bygget har skallsikring/alarm og rommene er sprinklet.

Her er det også en særdeles bærekraftig løsning med bruk av jordvarme og jordkjøling. 

Eiendomsavdelingen i Nordvik Gruppen har blitt en stor og lokal aktør som for tiden disponerer 60.000 kvadratmeter med eid og leid eiendom.

SKREDDERSYDDE LOKALER

Nå flytter Nordvik Gruppen inn i Verkstedveien 1 (Bodø Storsenter) og i de samme lokalene finnes det muligheter for å leie 2.264 kvadratmeter butikklokaler. Det er direkte adkomst med heis, rullebånd og trappetårn. Bygget har innbruddsalarm og kameraovervåkning.

Saken fortsetter under bildet.

Verkstedveien 1

– Dette arealet kan deles opp eller leies i sin helhet. Her kan du få være med på å skreddersy din egen hverdag, sider Skaalsvik.

Her ser du detaljene om butikklokalene.

I Verkstedveien 1 kan du også leie 370 kvadratmeter kontorlokaler i tredje etasje. De består i dag av kontorer, møterom, sosialsone og kantine.

Les mer her

Verkstedveien 1 har gjennomført en større oppgradering og flere tiltak vil bli satt til verk. Når alt er på plass vil du som kunde finne 11 ulike bilmerker i samme senter. Dette blir et kraftsenter i bilbransjen, med et bredt utvalg av både nye- og brukte biler. Dette igjen vil telle svært positivt for de som sikrer seg butikklokalene i andre etasje.

PROFF OG LOKAL AKTØR

Nordvik Gruppen jobber tett opp mot sine eiendommer og lokaler og legger stor vekt på at de blant annet skal være så energieffektive som mulige. Dette kommer deg til gode i form av en lavere strømregning.

Saken fortsetter under bildet.

Stormyrveien 4

I Stormyrveien 4 (tidligere Sveins Auto) finner du et attraktivt bygg på 420 kvadratmeter med salgshall, kontorer, lager og kundetoalett.

– Et lokale som kan passe mange virksomheter og beliggenheten kan neppe bli mer sentral, rett ved Stormyrveien med City Nord, Trekanten og Bodø Spektrum rett rundt hjørnet, understreker Skaalsvik. 

Se annonsen her.

KLART FOR BILVERKSTED

Ønsker du å starte opp med et bilverksted eller trenger litt mer plass? Da finnes det meget gode alternativer.

Saken fortsetter under bildet.

Sivert Nielsens gate 80

I Sivert Nielsens gate 80 står det klart 1.322 kvadratmeter med utstillingshall/butikk, kontorer, verksted, delelager, spiserom og garderobe. Det er også fullt mulig og dele noe av dette opp. Og prisen er gunstig.

Interessert?

Les mer her

Saken fortsetter under bildet

Sivert Nielsens gate 82

I Sivert Nielsens gate 82 ligger det et komplett, lite bilverksted med utstyr. 323 kvadratmeter gir plass til en bedrift med fem til seks medarbeidere. Da får du kundemottak, verksted, kontorer, lager og garderobe.

Annonsen finner du her.

I sum representerer disse lokalene helt unike muligheter for å etablere seg i et område på Stormyra hvor det fra før er stor aktivitet. Det er godt med parkeringsmuligheter, bussen stopper like ved og det er kort avstand til kjøpesenter og matvarebutikker.

Ved å legge bedriften din hit får du en effektiv arbeidsflyt og det er lett å komme til og fra, enten du bor i Rønvik, på Nordsida eller Mørkved, Hunstad eller Tverlandet.