INNARBEIDET MERKEVARE: – En Kopp er en innarbeidet merkevare med sentral plassering. Her vil en ny daglig leder kunne gå til dekket bord, sier innehaver Abdullah Köseoğlu.

Her kan du oppfylle
utelivs-drømmen din

Vil du overta driften av en lønnsom og veldrevet restaurant og bar? Nå har du sjansen på En Kopp.


– Dette er jo drømmejobben for den rette personen. Her vil det også være muligheter for å komme inn på eiersiden, sier eier og daglig leder Abdullah Köseoğlu, bedre kjent som Apo.

Han har jobbet knallhardt i 15 år for å bygge opp En Kopp til en populær restaurant og bar. Men nå føler han for å skaffe seg selv litt mer fritid.

– Fjellturer, squash og reiser til andre land er noe som frister. Så er jeg i den heldige posisjonen at jeg ikke trenger å vente til jeg er 67 år for å få litt roligere dager, sier 50-åringen

LEGGER LISTEN HØYT

Så legger han ikke skjul på at listen ligger høyt når En Kopp skal få en ny daglig leder. For her er det summen av alle de små detaljene som i sum har skapt suksessen.

Saken fortsetter under bildet.

SPENNENDE JAKT: – Jeg gleder meg til å komme i kontakt med de som kan tenke seg å være daglig leder på En Kopp, sier innehaver Abdullah Köseoğlu.

– Å lage og servere mat kan sammenlignes med et forhold. Hvis du ikke har følelser og innlevelse blir det ikke bra. Jeg tror at kundene setter pris på det lille ekstra. Man gjør gjerne det lille ekstra for sin partner. Det samme gjør jeg for mine kunder, sier Apo.

Det betyr at det hele tiden er fersk og nykvernet kaffe på kannene. All maten lages fra bunnen av,  med stor kjærlighet og respekt for matfaget.

STORE MULIGHETER

Så er det sånn at Apo på ingen måte er på vei ut av En Kopp. Han vil fortsatt være med på laget, men kanskje i en rolle som «vanlig» medarbeider. Bedrifter har i dag fem årsverk og god lønnsomhet.

– For den rette personen kan vi tilby gode betingelser og muligheter for å komme inn på eiersiden. En Kopp er dessuten en innarbeidet merkevare med lojale kunder og driften er finjustert. Her er det bare å brette opp ermene og begynne å jobbe, sier Apo.

MÅ BRENNE FOR FAGET

Ideelt sett vil den nye daglige lederen være en person som har god kunnskap om bransjen og gjerne ledererfaring.

– Dette er ikke noe absolutt krav, for vi vil uansett sørge for all nødvendig opplæring. Det er like viktig at du som daglig leder kan gå i spissen og bygge et godt lag rundt deg. Så er det nok en klar fordel om du er flink til å holde hodet kaldt i hektiske situasjoner. Som daglig leder har du lidenskap, pågangsmot og er løsningsorientert.

DU FÅR STOR FRIHET

Når Apo trer til side som daglig leder, vil han ikke bli en sjuende far i huset:

– Jeg skal være med og bidra med mine erfaringer, men den nye lederen får stor frihet til å drive En Kopp på sin personlige måte.

Høres dette spennende ut?

Selvfølgelig gjør det det.

Er du noe du lurer på?

Da tar du en telefon til Abdullah Köseoğlu - 47 33 50 84


En søknad med CV og referanser sender du til:

[email protected]