KAN GI DEG DRØMMEJOBBEN: – Som medarbeider hos oss er du sikret en god lønn, varierte dager og spennende oppdrag, sier daglig leder Bjørn-Trygve Johansen i Snekkerbjørn AS.

Her kan du skape
din egen fremtid

Vil du ha en jobb hvor du får brukt både hode og hender? Hvor du får lønn mens du lærer? Snekkerbjørn kan tilby noen av byens mest spennende jobber.

– Etter min mening finnes det ikke et bedre yrke enn byggebransjen.

Daglig leder Bjørn-Trygve Johansen i Snekkerbjørn AS lever og ånder for å bygge og skape nye byggverk

VARIERTE DAGER

Og han har bygget opp en solid bedrift med en bred portefølje, noe som betyr at arbeidsdagene er meget varierte.

 • Nybygg
 • Tilbygg
 • Renovering
 • Rehabilitering
 • Restaurering
 • Taktekking
 • Bad og våt-rom
 • Vannskader
 • Brannskader
 • Betongsaging og kjerneboring
 • Totalentepriser
 • Mindre mur- og betongarbeid

DE TRENGER DEG

Med flere, spennende oppdrag i boka, trenger også Snekkerbjørn flinke og dedikerte folk. Gjerne de meg et fagbrev, men dette er absolutt ingen forutsetning. Det alle viktigste er at du har lyst til å stå på, lyst til å lære, lyst til å jobbe.

Saken fortsetter under bildet.

KREATIVE HENDER: Som tømrer får du muligheten til å bruke både hender og hode. For flere oppdrag krever kreative løsninger.– Vi satser tungt på lærlinger, men det finnes også muligheter for de som er «godt voksne», sier Johansen.

Voksenlærling er et tilbud til deg som ønsker å komme inn i håndverkbransjen selv om det ikke var det du hadde planlagt tidligere.

SnekkerBjørn AS søker også prosjektleder, og da gjerne ingeniør, byggmester eller tekniker. Samt hjelpearbeider innen både bygg og betong.

MANGE MULIGHETER

Og når du har først har begynt, er det helt opp til deg selv hvordan du vil legge opp karriere-løpet ditt. Du kan spesialisere deg innen et fagfelt eller du kan ta ytterligere utdanning og satse på en karriere som for eksempel prosjektleder.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ VEI OPP: – Du kan for eksempel begynne som tømrer og til slutt ende opp som sivilingeniør – uten at du har opparbeidet deg en tung studiegjeld, understreker Bjørn-Trygve Johansen

– For oss i Snekkerbjørn har det hele tiden vært et sentralt poeng å ta vare på og utvikle det tradisjonelle håndverket. Vi er stolte over å levere tung kvalitet i alle ledd. Og det gir en dyp tilfredsstillelse når du ser det ferdige bygget eller den ferdige jobben. Du har skapt noe som betyr mye for kundene, sier Johansen.

MÅ FREMSNAKKE YRKESFAG

Han er også opptatt av at yrkesfag får en betydelig høyere status i samfunnet.

– Norge og Nordland trenger fagfolk og håndverkere. Det er grunnmuren i en hver form for utvikling av et lokalsamfunn. Og det er ikke mange yrker hvor du får lønn under skolegangen. Samtidig er du også sikret en god årslønn når du er ferdig utlært.

Saken fortsetter under bildet.

STORT OPPDRAG: Når takene skal skifte i Mørkvedtråkketer det Bjørn-Trygve Johansen og hans fagfolk i Snekkebjørn som sørger for at alt blir gjennomført innen fristen og med høy kvalitet.– Det som er typisk for de oppdragene vi tar på oss, er at du som medarbeider får brukt både hodet og hendene. Særlig gjelder jo dette for renovering av eldre bygg. Da finnes det ingen fasit på hvordan du skal gå frem. Med andre ord, her får du uttelling for å være kreativ, understreker Johansen.

Høres dette spennende ut?

Kunne du tenke deg en jobb hos Snekkerbjørn?

Da tar du kontakt med

Bjørn-Trygve Johansen på:

[email protected]