MEGET HØY KVALITET: Grunnstandarden i Byparken-leilighetene er høyere enn noen gang tidligere i nyprosjekter. Daglig leder i DNB Eiendom Moloveien og Sjøgata Pål Martin Arntzen (t.v.) og salgsleder bolig hos Gunvald Johansen Bygg, Tom Erik Olsen, er sikre på at kjøperne blir storfornøyde.

Her kan du ta og føle på boligdrømmen

Midt inne i det yrende byggeprosjektet Byparken, ligger det en fiks ferdig leilighet. Det har vist seg å være en genial løsning.

 – Dette er noe helt nytt i Bodø og har vært et meget godt verktøy for å vise hvordan Byparken skal bli til slutt, sier salgsleder bolig hos Gunvald Johansen Bygg, Tom Erik Olsen.

 Selvsyn er best

– Det er ikke alltid så lett å forstå hvordan boligen din vil bli, kun ved å se på tegninger eller dataillustrasjoner, supplerer daglig leder hos DNB Eiendom Moloveien og Sjøgata, Pål Martin Arntzen.

Saken fortsetter under bildet.

GLASSKLAR UTSIKT: En stor, flislagt og innglasset balkong øker trivselsfaktoren og gir deg panoramautsikt til naturen rundt byen. – Dette er noe kjøperne virkelig setter pris på, sier Tom Erik Olsen og Pål Martin Arntzen.

 Da blir det noe helt annet å kunne vandre rundt i leiligheten, beundre utsikten mot Børvasstindene og få en inngående følelse av hvordan det blir å bo her – i sjuende etasje.

 Høy kvalitet i alle ledd

Den 86 kvadratmeter store treroms leiligheten med flislagt og innglasset balkong, holder en høy grunnstandard.

 Blant annet med vannbåret gulvvarme, skyvedørsgarderobe, høyglans kjøkken med integrert oppvaskmaskin, komfyr og koketopp og innfelt LED-spots i taket.

Saken fortsetter under bildet.

HØYGLANS KJØKKEN: Leiligheten kommer med kjøkken i høyglans og med integrert oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp.

 Selger godt

Leiligheten, som allerede er solgt, inngår som en av de 82 i trinn én som skal stå ferdige høsten 2018. Her er det bare ti ledige igjen.

 Trinn to, som skal stå ferdig høsten 2019, består av 50 leiligheter, hvorav 13 er solgt til nå.

 Rolig og bynært

Byparken-leilighetene ligger i en meget rolig del av Bodø, samtidig som det er kort vei til sentrum, moloen, småbåthavna og flyplassen.

– Vi merker stor interesse fra potensielle kjøpere i alle aldersgrupper, fra folk i 20-årene, til de som er godt over 70, sier Arntzen.

Saken fortsetter under bildet.

LYST OG LUFTIG: Hovedsoverommet er lyst og luftig, med den innglassede balkongen rett på utsiden.

 Felles park

Noe av det særegne med Byparken, er det faktum at det lages en 700 kvadratmeter stor fellespark, som ligger beskyttet for vær og vind – året rundt.

 – Det er også et stort pluss at du kan sikre deg parkering, smørebod for ski, innendørs sykkelparkering og verksted, samt et felles trimrom, understreker Olsen.

 Én ettroms igjen

Byparken inneholder ulike typer leiligheter, fra ett til fireroms. Og er du på jakt etter en ettroms, må du skynde deg:

 – Vi har bare én igjen, sier Pål Martin Arntzen.