TRENGER FLINKE FOLK: – Oppdragsmengden bare øker og nå trenger vi deg med på laget, sier Pål Stavrum i Komplett Renovering AS.

Her vil du glede deg
til å gå på jobb

På jakt etter en interessant og utfordrende jobb? En plass med hyggelige kolleger og et sted hvor du får brukt både hodet og hendene? Da er Komplett Renovering AS ditt førstevalg.


– Det er jo en gammel drøm som har gått i oppfyllelse, og når muligheten kom, tok vi den sier daglig leder og gründer Glenn R. Fredriksen. Sammen med driftsleder og gründer Pål Stavrum har han startet opp Komplett Renovering AS.

Selskapet har i dag totalt åtte medarbeidere og besitter tung kompetanse og lang erfaring. Blant annet med forsikringssaker, hvor de har bistått med renovering av små og mellomstore bygg, samt utbedringer.

Saken fortsetter under bildet.

HUMØRET PÅ TOPP: Latteren sitter løst når Pål Stavrum er innom et av prosjektene. Her i munter samtale med Raymond Hammersten.

DE FIKSER ALT

Selskapet ble etablert 1. april i år og det har ikke manglet på oppdrag, kundene står i kø. For Komplett Renovering fikser det aller meste. Trenger du et nytt tak? Bytte et vindu? Nytt kjøkken? Renovere badet? Male stua? Ny innkjørsel? Uansett hva du har på ønskelista, så står Komplett Renovering klare til å bistå deg. Fra start til slutt.

Nå jakter selskapet på flere flinke folk:

– Vårt hovedfokus er selvfølgelig fornøyde kunder, men skal vi lykkes med det, er vi nødt til å ha fornøyde medarbeidere slik at vi har en attraktiv arbeidsplass. Medarbeiderne skal trives her, de må ha lyst til å gå på jobb hver dag, sier Stavrum.

Saken fortsetter under bildet.

TRYGG ARBEIDSPLASS: HMS står øverst på listen og det betyr at blant annet solide stilas sørger for en sikker hverdag.

KONSTANT UTVIKLING

Hos Komplett Renovering er det derfor stor takhøyde, alle blir sett og hørt og det er et skarpt fokus på utvikling.

– Vi vil gjerne ligge i forkant og jobber kontinuerlig med å øke kompetansen, blant ved hjelp av kursing, sier Stavrum.De har også investert i moderne dataløsninger for håndtering av biler, varelager, verktøy, timeføring og HMS:

– Helse, miljø og sikkerhet står alltid øverst på listen. Vi skal være en trygg arbeidsplass sier han.Dette reflekteres også i det faktum at medarbeiderne er sikret det beste utstyret og de rette klærne. Alle detaljer teller når du skal skape trivsel og kvalitet i den enkeltes arbeidsdag.

Saken fortsetter under bildet.

NYE UTFORDRINGER:  Når et gammelt bad skal reno- veres, trengs det både et skarpt hode og flinke fingre. Mikael Larsen sjekker hva som blir neste steg.
FRIHET UNDER ANSVAR
Hos Komplett Renovering får du muligheten til å bruke både hode og hender. Når eldre boliger skal få en ansiktsløfting, blir det ofte nødvendig med tilpassing mellom gammelt og nytt. Oppdragene våre varierer både i størrelse og kompleksitet.

– Det betyr at nesten ingen dager blir like og som medarbeider får du frihet under ansvar, understreker Stavrum.

Derfor, er du snekker, tømrer, maler, flislegger, vaktmester eller hjelpearbeider så vil Komplett Renovering gjerne komme i kontakt  med deg. Har du et fagbrev er dette selvfølgelig et pluss, men lang erfaring innen det du har jobbet med vil også bli tillagt stor vekt.

Komplett Renovering vet at det er medarbeiderne som er den ekte kapitalen, og de ønsker å være en innovativ arbeidsgiver som hver dag vil vise dette i praksis. 

- Gode holdninger, verdier og produkter starter med oss som arbeidsgivere og ledere. Hvis vi har ett bevist forhold til dette vil det bli enklere å levere gode resultater til sluttkunden sier Stavrum.

Saken fortsetter under bildet.

GODE PARTNERE: Mikael Larssen jobber tett sammen med Kristian Sundby fra Bravida når et nytt bad skal bygges opp fra grunnen av.

GODE PARTNERE

For å kunne tilby kundene topp kvalitet og en komplett leveranse,  har Komplett Renovering inngått partneravtaler med Bravida på   VVS og Bodø Elektriske på el-tjenester. For å sikre forutsigbarhet har de også en total-avtale med Julius Jakhelln som leverer bygge- varer, trelast og verktøy til profesjonelle brukere.

I tillegg til privatmarkedet har Komplett Renovering jobbet seg inn på «Facilitymarkedet». Det betyr at de tar over driftsansvaret for hele bygg. Dette kan innebære teknisk drift og forvaltning av byggets ventilasjons og varme-systemer, vedlikehold av grøntareal og uteområder, snøfjerning, beredskapstjenester og ikke minst optimalisering mot grønn eiendomsdrift.

Saken fortsetter under bildet.

GODE RÅD: En tjeneste som virkelig har slått an er innen feltet rådgiving. – Her bistår Komplett Renovering AS private, bedrifter og store eiendomsak- tører med å være rådgivende part i forhold til løsninger rundt renovering, sier Glenn R Fredriksen.

GIR VIKTIGE RÅD

En tjeneste som virkelig har slått an er innen feltet rådgiving. Her bistår Komplett Renovering private, bedrifter og store eiendomsaktører med å være rådgivende part i forhold til løsninger rundt renovering,

– Vi gir råd til private og bedriftskunder som er usikker på hva de har krav på hos sitt forsikringsselskap når en skade har skjedd, eller der det trengs byggeteknisk veiledning. Dette kan også gå ut på at vi fungerer som prosjektleder eller anleggsleder for større renoveringsprosjekt, sier Glenn R Fredriksen.

Som du ser, Komplett Renovering AS er en svært interessant bedrift hvor spennende oppgaver står i kø.

Vil du ble med på laget? Vil du vite litt mer. les her www.komplettrenovering.no/jobb

 

Da ringer du til:

Glenn Robert Fredriksen eller Pål Stavrum på 940 98 288.

Søknad og CV kan du sende på mail til:

post@komplettrenovering.no