HiFi klubben satser tungt på «usynlig lyd». Her viser daglig leder Eivind Reiersen Jenssen frem noe av det aller råeste som kan bygges inn i vegg.

HiFi klubben gir deg
topp kvalitet og god service

Han vinner stadig internasjonale priser for beste selger og god service. Eivind og teamet hans i butikken i Sjøgata har alt du trenger for å fylle hjemmet ditt med vellyd. Vi har tatt en prat med daglig leder i HiFi klubben Eivind Reiersen Jensen.


USYNLIG LYD

–⁠ Vi kan ikke så mye om vaffeljern og vaskemaskiner, men på lyd og bilde er vi eksperter, sier daglig leder for Hi-Fi klubben Bodø, Eivind Reiersen Jenssen. 

HiFi klubben satser tungt på «usynlig lyd», og de har løsninger for alle behov.  Med høyttalerne bygget inn i vegg eller tak har du fjernet alle forstyrrende elementer og man får svært god lyd uten frittstående høyttalere eller kabler.  

– En slik løsning øker verdien på din bolig, og koster langt mindre enn du kanskje tror. Har du først hatt denne løsningen i din bolig bygger du ikke ny uten, og den nye boligen din fremstår akkurat så lekker som du har drømt om, sier Jenssen. 

– Hvis du renoverer eller bygger ny bolig, har du en unik mulighet til å gjøre musikkanlegget helt usynlig, utdyper han.

Han understreker at når du har denne muligheten - må du benytte den. Det er kun da du kan få god lyd i boligen helt usynlig. Og siden de fleste uansett bruker penger på lyd i hjemmet sitt er det langt smartere å legge dette inn i byggelånet og få det integrert. Med andre ord er dette bare småtteri i et normalt byggeprosjekt. 

Høytalerne er skjult i vegg og tv-benk, slik at du får et stilrent design uten kabler og rot.

Dette er noe HiFi klubben kan være litt “bastant” på ovenfor kundene sine. Men det er helt bevisst. Over de siste 10 år så er statistikken krystallklar: HiFi klubben har levert integrert lyd i store boliger med opptil 20 rom, og til helt små, enkle opp-pusseprosjekter med lyd kun på bad og kjøkken. Men fellesnevneren for absolutt alle, er at kundene smiler fra øre til øre når de forteller hvor utrolig glad de er for at de gjorde dette.

– Vi får veldig ofte høre at dette er noe av det de setter størst pris på i boligen sin. Og kanskje enda bedre: Vi har kunder som har vært litt usikker, og måttet tenke et par runder. Men til slutt har de stolt på løsningen vi anbefaler. Det er ofte de som til slutt forteller oss at de er utrolig fornøyde med at vi var nettopp såpass klar på at de ville gjøre en tabbe om de ikke gjorde det. Slik tilbakemelding fra strålende fornøyde kunder er vårt drivstoff. Det gjør at vi har det herlig på jobb og det tror jeg alle våre kunder ser, sier Reiersen Jenssen.

Og her kommer poenget: – Så har du kunder som ikke har gått for denne løsningen. Når de opplever dette hos en god nabo eller vennepar, da er de temmelig irriterte, sier han og fortsetter:

– Da har de ikke lengre mulighet til å få usynlig lyd i hele huset- selv om de har brukt 99% av samme byggebudsjett som naboen.

HiFi klubben hjelper deg med å finne riktig løsning til din bolig.

Men det finnes håp - når du ikke kan: 
– Hvis du ikke har tanker om å bygge om, eller ikke har mulighet til å åpne vegger og tak, finnes det fortsatt én svært god måte å få god lyd - helt usynlig, sier Reiersen Jensen

Bak stoffdører i HiFi klubbens gjennomtenkte og lekre møbler skjuler du både kabler, bokser og høyttalere. Møblene finnes i mange forskjellige prisklasser, størrelser, farger og utførelser. En utrolig smart løsning som passer like godt hjemme i stua, som på kinorommet, på kontoret, møterommet eller allrommet på jobben. 

Denne løsningen er perfekt for deg som ikke har mulighet til å åpne opp vegger og tak.

Når man lukker igjen dørene får man en stilren og anonym finish. Høytalerne hos HiFi klubben sørger for at det ikke går på bekostning av lydkvaliteten.
 

GI EN HØYLYTT JULEGAVE

HiFi klubben har vært over 20 år i Bodø og er i dag godt etablert i Sjøgata, og ser frem til en travel innspurt frem mot jul.  Hva er så julefavorittene?

– Jeg vil trekke frem noen nye flotte hodetelefoner. Jeg anbefaler her produktene fra Bang & Olufsen, Bowers & Wilkins, Dali og Sony, det er topp lydkvalitet og meget god støydemping. Vi har også gode trådløse høyttalere både med og uten batteri fra Bang & Olufsen, Sonos og flere andre, sier han.

Steng ute all støy med det aller nyeste fra Bowers & Wilkins.

KUNDEN I FOKUS

Det er ingen tvil om at HiFi klubben fokuserer på god service, noe som gjør at kundene kommer tilbake. Butikken har nærmest døgnvakt på telefon og medarbeiderne har reddet mange fester, fotballkamper og filmkvelder ved å rettlede eller møte opp fysisk for å løse problemet. 

– Vi har hjulpet våre kunder både lillejulaften, svært sene nattestimer og faktisk dratt fra en konfirmasjon for å løse problem med lydanlegget, sier Reiersen Jenssen.

HiFi klubben har mange «stamkunder» og merker godt at hvis noen først har handlet hos dem, så kommer de gjerne igjen. Det har nok både med utvalget av kvalitetsprodukter, og servicen å gjøre. Og ikke minst kompetansen de besitter.

– Vi har et stort antall kunder innom hver uke, som har lest eller hørt at f.eks en lydplanke er det en bør ha i stua. Svaret hos oss er nei, det vil vi ikke anbefale. Her viser vi kunden helt andre og veldig mye bedre løsninger for de samme pengene. Her finner vi vår aller største kundegruppe. Og når de får høre med egne ører hvorfor ikke en lydplanke er tingen, går de ut av døra med vår løsning og et stort smil om munnen, sier Eivind Reiersen Jenssen. 

Noen høytalere er kulere enn andre.

DYKTIGE MEDARBEIDERE

Eivind skryter av sine ansatte:

– Dyktige folk med god fagkompetanse betyr alt. Måten de tar i mot kundene på, og hvordan de finner kundenes behov. De er oppriktig engasjert i å finne det rette anlegget til akkurat den kunden. Dette gjør vi hver dag- og det viser den store forskjellen på oss og varehusene som har fotbad, vaffeljern og stereo på samme hylle, poengterer han.

Er det dyrere å handle hos HiFi klubben enn hos en elektro kjede?

– Det er en myte at vi er dyrere enn andre leverandører. Vår bransje er såpass gjennomsiktig at alle sjekker pris før man handler, og da vil en raskt se at vi ikke er dyrere enn konkurrentene, sier han.

Hos HiFi klubben får alle kunder den beste tryggheten på markedet. 6 års garanti på alt de selger.

– Er du så uheldig at tv-en din ryker etter 5,5 år, så kan det fort hende at det å handle hos oss var verdt 10-20.000 kr ekstra, utdyper han.

Hvorfor skal kundene velge HiFi klubben?

– Vi kan lyd og bilde. Vi brenner for god lyd og fornøyde kunder. Derfor kan du være trygg på at vi hjelper deg med de beste løsningene for ditt hjem, enten du tenker lyd i et rom, eller i hele huset. Vi sørger også for at produktene fra oss «snakker sammen» sånn at vi unngår tekniske problemer. Kom innom oss, så finner vi løsningene sammen, avslutter butikksjef Eivind Reiersen Jenssen. 

God lyd og unikt design.