ELSKER JOBBEN: – Det handler om å skape et miljø, en storfamilie hvor gjestene skal få lyst til å komme tilbake, sier Apo. Som forteller at de lager det meste selv. Denne bacalaoen er laget fra grunnen av. Restaurantsjef Abdullah (Apo) koseoglu

Hjemmelaget kvalitet
skaper god stemning

Lunsj, vinkveld, overtidsmiddag eller julebord? En Kopp har alt du trenger for å skape en hyggelig ramme rundt gode smaksopplevelser.


– Hjemmelaget, sier Abdullah Köseoglu, populært kalt Apo. Brød, kaker, fiskesuppe og bacalao - alt er laget fra bunnen av. For er det noe han er lidenskapelig opptatt av, så er det kvalitet.


KJÆRLIGHET TIL MATEN
Han jobber hele tiden med å utvide repertoaret og forbedre opplevelsen. I sommer fikk han opp uteservering, noe som var svært populært.

– Å lage og servere mat kan sammenlignes med et forhold. Hvis du ikke har følelser og innlevelse blir det ikke bra. Jeg tror at kundene setter pris på det lille ekstra. Man gjør gjerne det lille ekstra for sin partner. Det samme gjør jeg for mine kunder, sier Apo.

Nå har han også mulighet til å bruke en «glass-tunnel» hvor du får med deg det som skjer utenfor, samtidig som gjestene er skjermet for vær og vind.

Saken fortsetter under bildet.

VELKOMMEN INN: – Hos oss er du sikret god mat lage fra bunnen og en hjemmekoselig stemning, sier Apo.

KLASSISK JULEBORD
Snart er det julebordsesong og det er noe som alltid har vært populært på En Kopp:

Da er det klassikerne som er etterspurt: Ribbe, pinnekjøtt, kålrabistappe og medisterkaker.

En Kopp er også en veldig populær lunsjplass og et sted hvor de som reiser med buss og hurtigbåt tar seg en velfortjent pause. Hva er så favorittene hos gjestene?

– Bacalao, fiskesuppe, biffsnadder og kreolsk pasta er nok de fire rettene vi selger mest av. Men også BBQ burgeren og oste- gratinert nachos er retter folk vet å sette pris på.

Saken fortsetter under bildet.

SØT FRISTELSE 1: Varm brownie med is passer perfekt som dessert eller til kaffen.

KAKER OG TAKE-AWAY

En Kopp er stolte av kakene sine, hvor hjemmelaget ostekake og eplekake med is er etterspurte delikatesser. Kaffen er viktig, og En Kopp kverner bønnene selv for å få den rette smaken og styrken

Blir du lenge på jobben eller trenger mat til et kundemøte, så tilbyr En Kopp take-away.

En Kopp har også faste gjester, som blant annet en vinklubb som samles nede på kaia med jevne mellomrom:

– Vi legger vekt på å sette sammen en spennende vinmeny, gjerne med gode viner som folk kanskje ikke har hørt så mye om.

Saken fortsetter under bildet.

SØT FRISTELSE 3: Den hjemmelagde ostekaken er en av kundenes søte favoritter.

MER LIV I SENTRUM
I dag er det fire årsverk hos En Kopp og bedriften har som mål å skape en uformell møteplass hvor latteren sitter løst og stemningen er god.

– Vi merker godt at det kommer flere til sentrum, det blir stadig litt mer liv her, også etter arbeidstid, sier Apo.

Han og staben brenner for det de gjør. Alt handler om å skape gode opplevelser for gjestene:

– Den største gleden du kan få er når du ser gjester forlate lokalet med et lite smil om munnen. Det blir ikke bedre enn det, konkluderer Abdullah Köseoglu.

Du kan lese mer om En Kopp her.