God Massasje åpnet nylig sin tredje klinikk i Bodø, på Rapida Balansen. Her kan du kombinere trening, varmebehandling og massasje.

Hos dem er du bokstavelig talt i de beste hender

God Massasje tilbyr både helse- og skjønnhetsbehandlinger ved sine klinikker i Bodø og de har et enkelt mål : Å gi alt for kunden.

Lachezar Stoyanov feirer snart hele 20 år i bransjen. I 2012 ble God Massasje ble etablert og det er en ting som har kjennetegnet bedriften hele veien.

- Hos oss kommer kunden alltid først, sier gründer og daglig leder Stoyanov.

Og det virker å ha vært en god strategi skal man se på utviklingen for bedriften. 

Gründer og daglig leder for God Massasje, Lachezar Stoyanov, har utdanning og lang erfaring innen fysioterapi, rehabilitering og massasje.

EN STOR SUKSESS 

Etter nesten 10 år i drift er God Massasje utvidet til hele fem klinikker.

Tre av disse ligger i Bodø, en i Mo i Rana og en avdeling ligger i Bulgaria. Målet er å levere et bredt spekter av behandlinger, hvor utdannede fysioterapeuter og dyktige hudterapeuter jobber tett sammen for å kombinere den beste av to verdener. 

- Vi har hatt svært høy etterspørsel etter våre tjenester, samtidig som vi har sett behovet for å tilgjengeliggjøre tilbudet ved å ha små klinikker på ulike steder. En naturlig følge av dette har blitt at vi har utvidet driften til å gjelde flere klinikker, med flere ansatte, fortsetter daglig leder. 

Det siste tilskuddet var klinikken nylig åpnet på Rapida Balanse. 

- Med dette tilbudet kan man kombinere behandling hos oss, med trening- eller badstu- varmebehandling. fortsetter han.

Det er grunn til å smile når man vet at kundene er fornøyde med det man leverer.

FLERE KLINIKKER I BODØ

- Vårt hovednedslagsfelt er Bodø. Det var jo her det hele startet, sier daglig leder. 

Og dette gjenspeiler seg gjennom at tre av avdelingene er nettopp i Bodø.

Klinikk Bodø i Dronningens gate er den største klinikken. 

- Vi er veldig glade for at vi har kommet på plass i dette flotte lokalet. Det var en unik mulighet og vi er utrolig takknemlig for all hjelp vi fikk for å realisere dette. Hos oss kan du få en hel dag bare for deg selv med mange gode og unike behandlinger. Vi har mye plass og ønsker velkommen til både par og grupper, forteller daglig leder.

Klinikken har fire ansatte med ulik kompetanse og ekspertise. Lachezar Stoyanov har utdanning som tilsvarer fysioterapeut, samt spesialisering innen massasje, Miglena Stoyanova er utdannet manikyr og fotpleiebehandler, Theres-Amilia Skaar er utdannet hudpleier, mens Pavel Cherkezov har en utdanning som tilsvarer fysioterapeut i Norge. 

Sammen tilbyr de et bredt spekter av tjenester: 

 • Massasje
 • Dermio Care Plus
 • Manikyr
 • Pedikyr
 • Fotpleie
 • Ansiktsbehandlinger
 • Voks
 • Farging av bryn og vipper
 • Vippeextensions
 • Kombinasjonsbehandlinger
 • Pakkebehandlinger

Se her for mer informasjon om behandlingene.

Her er det noen dager mulig å få time helt fram til kl19. For bestilling av time se her

I Dronningens gate møter du denne blide gjengen. Fra venstre: Pavel Cherkezov, Theres-Amilia Skaar, Miglena Stoyanova og Lachezar Stoyanov.

Klinikk Bodø på City Nord åpnet for snart fem år siden og var den andre i rekken. 

- Dette konseptet ligger i rolige og stille omgivelser, men uten resepsjon. Her kan du ta en massasje på sparket, om du får litt tid til overs i forbindelse med handleturen. Hvorfor ikke bruke den tiden på en avslappende massasje, spør daglig leder. 

Klinikken på City Nord har to ansatte som er utdannet som rehabiliteringsterapeuter og massører. Les mer om Yuliyan Siderov her og om Maria Bulbaniuk her

De tilbyr følgende tjenester:

 • Massasje (rygg/nakke, rygg/nakke/skulder, sports- og klassisk massasje)
 • Lymfedrenasje
 • Fotsoneterapi

Se her for mer informasjon om behandlingene. 

Noen dager er det mulig å få timer her helt fram til kl20. For bestilling av time se her

Yuliyan Siderov og Maria Bulbaniuk er begge utdannet som rehabiliteringsterapeuter og massører.

Klinikk Bodø - Rapida Balanse åpnet den 9.september. 

- Vi er svært glade for å ha fått til et samarbeid med Rapida som drives av så dyktige og profesjonelle folk, og som er kjent for god kvalitet. I tillegg har vi vært så heldige å fått med oss våre terapeuter som tidligere har jobbet som fysioterapeuter for elite fotballklubber og spa rundt om i verden, sier daglig leder.

Ifølge daglig leder kan massasje kan virke både som avslapping og restitusjon etter en tøff treningsøkt eller konkurranse og som forberedende tiltak før trening og konkurranse.

- Derfor er det perfekt for oss å ha en klinikk i forbindelse med et treningsstudio som Rapida Balansen, fortsetter daglig leder. 

Ved denne klinikken jobber det to ansatte som er utdannet som kinesiterapeuter og massører. Du kan lese mer om Victor Valchanov her og om Svetlin Petrov her

De kan tilby følgende tjenester:

 • Massasje (rygg/nakke, rygg/nakke/skulder, sports- og klassisk massasje)
 • Lymfedrenasje
 • Fotsoneterapi
 • HOT STONE massasje
 • Thai massasje

Se her for mer informasjon om behandlingene. 

Her er det noen dager mulig å få time til kl20 etter avtale. For å bestille time se her

Victor Valchanov og Svetlin Petrov er begge utdannet som Kinesiterapeuter og massører.

Kombiner gjerne treningstimen på Rapida Balanse med en tur i SPA avdelingen og en deilig massasje.

NYHET FOR BEDRE HUDHELSE

- Siste nyhet hos oss er en behandling som øker cellegenerering og metabolismen i kroppen, forteller daglig leder. 

Dermio Care Plus er nemlig et apparat som kombinerer effekten av 2 behandlinger i 1, lysterapi og oksygenion-terapi, såkalt Dermionologie, som jobber effektivt for å bedre både hudhelse.  

DEN PERFEKTE GAVEN

- Ofte kan det være en utfordring å komme på en gave til den som har alt. Vi har noe  som passer til alle, sier daglig leder. 

God Massasje tilbyr alt fra gavekort, til en håndlaget aromaterapipute og andre produkter. Gavekortene kan brukes på alle klinikker og for både behandlinger og produkter. De har normalt varighet på 1 år, men de gjør ofte unntak om noen ikke har rukket å bruke det innen utløpsdatoen.