VETERANEN: Bjarne Evjen har jobbet som elektriker siden 1976 og er en av byens mest erfarne i faget. Nå er han tilgjengelig hvis du trenger hjelp til noe i din bolig eller bedrift.

– Ingen jobb er for liten

Skrevet for Elektro Bodø AS
15.10.2020 18:55 - OPPDATERT 16.10.2020 13:27

Trenger du å få skiftet en stikk-kontakt? Da står Elektro-veteran Bjarne Evjen (66) og hans kolleger klare til å bistå deg på kort varsel.

– Det er nok fort slik at mange tenker at Elektro-konsernet er så stort at de ikke har tid til å bry seg om små og dagligdagse utfordringer hjemme hos deg, men dette er helt feil, sier Evjen.

Han er per i dag kanskje den mest erfarne elektrikeren i Bodø, som har vært i bransjen siden 1976. De siste årene har han konsentrert seg om nettopp service-oppdragene, noe som betyr at han fort er innom seks til sju kunder i løpet av en arbeidsdag.

Saken fortsetter under bildet.

SERVICE-BILEN: Elektro har i dag 24 service-biler på veiene i Bodø og omegn. Bjarne Evjen og hans kolleger er din garanti for at du får fikset alt, på en trygg og effektiv måte.

EN EVENTYRLIG REISE

– Det givende ved nettopp denne jobben er at den er så allsidig og variert. Og så treffer du jo veldig mange hyggelige kunder, understreker Evjen.

For ham har karrieren vært en eventyrlig reise fra et 70-tall hvor ingen visste hva en datamaskin var til en hverdag hvor elektronikken nå er en naturlig del av jobb og privatliv. 

Og hos Elektro sørger man for en kontinuerlig oppdatering av kompetanse og kunnskap, slik at elektrikerne er i stand til å håndtere alt av utfordringer.

Saken fortsetter under bildet.

FOR STORE OG SMÅ: – Elektro er et stort konsern, men for oss på service er ingen jobb for liten. Det er bare å ta kontakt, sier avdelingsleder Egil Oldervik

– I tillegg har vi et tett samarbeid med leverandørene våre, slik at vi får bistand hvis det skulle være noe vi ikke finner ut av der og da, sier leder for serviceavdelingen hos Elektro, Egil Oldervik.

LOKAL KOMPETANSE

Elektro AS ble etablert i 1946 og er i dag en av landets største privateide, tekniske entreprenører med rundt 650 ansatte innen alle fagområder i elektro- og VVS-faget. Det betyr at selskapet også besitter en unik lokalkunnskap, noe som også kommer kundene til gode.

– Når våre folk har installert noe har vi fem års garanti på alt utstyr. Skulle noe svikte så vil vi rette opp dette vederlagsfritt, sier Oldervik.

Og hvis du er usikker på hva det vil koste å få en elektriker til å gjennomføre en jobb hjemme hos deg, kan du få en gratis befaring før Elektro kommer med et konkret pristilbud.

SIKRE LØSNINGER

I tillegg til alt av elektriske installasjoner inne i en bolig, har det også de senere årene blitt en økende etterspørsel etter ladere til el-biler. Noe som er et område hvor du virkelig trenger fagfolk for å sikre deg en trygg installering.

– I dag foreligger det krav om både overspenningsvern og jordfeilbryter i tillegg til at både kabel og sikringer må være dimensjonert korrekt, sier Oldervik.

Saken fortsetter under bildet.

KLAR FOR NYE OPPDRAG: – Hos Elektro har jeg virkelig funnet drømmejobben, sier Kristoffer Sjøvoll (22).

Serviceavdelingen til Elektro Bodø AS er etterspurt og til daglig går det 24 biler på veiene i distriktet. Selskapet har blant annet en rammeavtale med Bodø kommune.

Staben er en allsidig gjeng med alder fra 22 til 66. En av de sist ansatte er Kristoffer Sjøvoll (22) fra Mo i Rana. Han har vært på plass i serviceavdelingen siden juni:

– Dette har gått over all forventning, jobben er allsidig og det blir aldri en kjedelig dag.

I starten fikk han oppfølging av en av veteranene, men han ble snart sendt ut på egenhånd:

– Det er en fin følelse å kunne dra rundt og løse små og store oppgaver for kundene våre, sier Sjøvoll.

For Elektro er det helt avgjørende å sikre seg nye og flinke folk:

– Det er stor etterspørsel etter fagfolk og vi er veldig glade for at Kristoffer valgte å begynne hos oss, sier Oldervik.

Saken fortsetter under bildet.

GRUNDIG PLANLEGGING: Service-oppdragene til Elektro er nøye planlagt, og alt blir gjennomgått på forhånd for å sikre optimal kvalitet. Her er elektriker Bjarne Evjen i samtale med avdelingsleder for service, Egil Oldervik.

FULL KONTROLL

Som kunde har du flere måter å bestille en elektriker. Du kan ringe eller gå inn via hjemmesiden til Elektro. 

Du finner kontaktinformasjon her.

Elektro bruker også Boligmappa, noe som gjør at de er sikret full oversikt.

Boligmappa er en ordning hvor alt som blir gjort i boligen din blir registrert. Det betyr igjen at du som selger eller kjøper av en bolig kan gå inn å få en komplett oversikt over hvilke arbeider som er utført når.

Du kan leser mer om denne ordningen her.

Skulle det oppstå en akutt situasjon, er det betryggende å vite at Elektro har en egen vaktordning 24 timer i døgnet. Her er de aktuelle vakttelefonene:

  • Bodø: 415 03 700
  • Meløy: 757 20 200
  • Mo i Rana: 934 66 382
  • Vesterålen: 761 10 633

BRED PORTEFØLJE

Elektro har en bred portefølje innen elektrikertjenester:

  • Modernisering av elektriske anlegg
  • Solceller på tak
  • Komfyrvakt og brannsikkerhet
  • Ekstra datapunkt og stikkontakt
  • Utendørs belysning

– Som en lokal bedrift er det helt avgjørende for oss at vi er i stand til å håndtere alle typer oppdrag. Så er fordelen at når vi har et helt konsern i ryggen, så sitter vi til enhver tid med god dekning i alle ledd, noe som til sjuende og sist gjør at kundene våre kan være helt trygge på at vi stiller opp når de trenger oss, sier Egil Oldervik.