Det kommer stadig nye produkter fra Lars Monsen Gear. Her får du kjøpt alt du trenger enten du skal på en lett søndagstur, eller om du skal på en beinhard ekspedisjon. Fellesnevneren er at produktene er testet og sertifisert av Lars Monsen selv. I butikken får du god hjelp av butikksjef Elise Jakobsen (t.v) og butikkmedarbeider Helene Buøy (t.h).

Inntil 75 prosent rabatt
på Lars Monsen-butikken

Lars Monsen Gear startet sin første butikk i 2018. Fire år senere er kjeden en stor suksess med butikker over hele landet og nå kan du gjøre et kupp på en rekke kvalitetsprodukter.


– Den første Lars Monsen butikken ble startet på City Nord i november 2018 og den har blitt en stor suksess både blant eliten og vanlige turgåere, sier butikksjef Elise Jakobsen. Hun sier at sortimentet hele tiden øker med smarte kvalitetsprodukter.

En julegave fra Lars Monsen Gear under treet i år?

LARS MONSEN

Alle produktene butikkene selger har vært med på en av Lars Monsen sine mange strabasiøse ekspedisjoner, så han står selv inne for kvaliteten på det butikkene selger. 
– Det føles trygt å vite at alt vi selger er godt testet, noe som gjør at det er lett å anbefale et produkt uansett hva kundene ønsker, sier Jakobsen.

Lars Monsen vet at det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Her finner du klær til alle forhold.

STORT UTVALG

Lars Monsens egenutviklede kolleksjon av bekledning og utstyr egner seg like godt for turglade friluftsfolk som hardbarkede ekspedisjonsfarere. Sortimentet består blant annet av et mangfoldig utvalg av hundeutstyr, turklær, fiskeutstyr og alt man trenger til korte eller lengre turer.
– Vi har alle typer kunder fra de unge som lukter på friluftslivet til de mest erfarne turgåerne. Butikken har to varelinjer, en for den ekstreme og «Classic linjen» som er for alle, og nå har vi en egen serie for junior. Vi har også turutstyr som er laget i titan, noe som gjør at produktene er svært lette, sier butikksjefen.

Er du en som elsker kaffe på tur? Da er disse produktene perfekt. Lav vekt og solid kvalitet er nøkkelen.

BLACK WEEK

Denne uken kan man virkelig gjøre et kupp hos Lars Monsen Gear på City Nord. Butikken har 20-75 prosent rabatt på hele sortimentet. 
– Bestselgere for tiden er dunjakken «Passvik» som er veldig populær. Vi har også gode tilbud på votter, turutstyr, drikkeflasker og termoser. En favoritt hos kundene er turmaten, som vi får meget god respons på. Den smaker godt, tar liten plass og veier nesten ingen ting, forteller Jakobsen.

Bruker du å fryse på hendene? Ikke nå lenger.

KUNDEN I FOKUS

Lars Monsen butikken er intim til tross for et stort utvalg av produkter, noe som gjør at alle kundene blir sett.
– Vi har stort fokus på kundeservice, og ønsker å gi alle som kommer innom en god opplevelse.
Er det noen nye produkter på gang fra Lars Monsen Gear?
– Det kommer mye spennende fremover. Jeg vet at det er planer for mer turutstyr, telt, soveposer, hengekøyer og et eget «Lars Monsen Kit», så her er det bare å følge med, avslutter butikksjef Elise Jakobsen.

Pack-Craft har virkelig blitt en favoritt hos kundene. Den letteste varianten veier kun 1,7kg.  Den pakkes ned i sidelommen på sekken og blåses opp på stedet. Den er stabil og lagd av solide materialer. Pack-Craften fås i forskjellige størrelser og er et must for den som er glad i å fiske på tur.

Hvis du vil lese mer om produktene og bestille på nett kan du besøke nettbutikken.

Følg også med på Facebook.

Her er flere bilder fra butikken:

 

 

 

Bildeserie