AKTIV REKRUTTERING: PwC Bodø jakter hele tiden på skarpe hoder. Her er Silja Eriksen og Martin Aunmo i samtale med studenter som gjerne vil høre mer om hva bedriften står for og har lyst til å oppnå.

Jakter på flinke folk

Skrevet for PwC Bodø
15.12.2019 14:34

PwC Bodø opplever stor etterspørsel etter tjenestene og nå trenger de flere flinke og motiverte medarbeidere

Fra nyttår er det seks personer på det nye kontoret i Sjøgata 27 – i Ramsalt-området. Men de trenger stadig påfyll av fagfolk som – på linje med PwC – har et brennende ønske om utgjøre en forskjell.

– Inngangsbilletten er en bachelor eller master innen økonomi/administrasjon sier Silja Eriksen og Morten Peters, partnere i PwC.

SENTRALE VERDIER

Men dette alene er ikke nok. Det er også viktig at kjemien stemmer og at nye medarbeidere kjenner seg igjen i selskapets sentrale verdier som omfatter integritet, samarbeid, evnen til å bry seg og bidra med utfordrende tanker og idéer.

Et Bodø i kraftig vekst på mange områder betyr at det finnes en rekke bedrifter som både trenger støtte til klassiske regnskaps- og revisjonstjenester og rådgiving på en rekke områder.

– For oss er det helt sentralt at vi kan være en sparringspartner for kundene våre.

Saken fortsetter under bildet.

SPENNENDE FREMTID: – Det er alltid givende å møte folk som utdanner seg innen vår sektor. Og med Europeisk kulturhovedstad og ”Ny by – ny flyplass-prosjektet”,  er Bodø en av Norges mest spennende byer akkurat nå, sier Morten Peters.

EN REVISOR SOM VIL LITT MER

For PwC er det viktig å være en proaktiv og konstruktiv samarbeidspartner som bidrar til gode løsninger for kundene.  - Vi vil litt mer og kundene skal oppfatte oss slik!

Og noen ganger er det også slik at kunden ikke helt vet hvor skoen trykker, bare at noe skurrer. Da kan fagfolkene hos PwC komme inn og bidra med hjelp til hva som faktisk er utfordringen.

BÆREKRAFTIG FREMTID

Et annet sentralt, og stadig mer aktuelt tema, er bærekraft og hvordan nettopp ditt selskap skal håndtere det grønne skiftet på en optimal måte.

– Her er vi allerede godt i gang og har blant annet bistått kunder med å kartlegge og sette opp et effektivt rapporteringssystem som skal dokumentere de bærekraftige strategiene. Og i neste runde vil det også bli viktig å kunne verifisere det som er gjort, sier Eriksen.

S

EN BY I VEKST: – Et Bodø i kraftig vekst på mange områder betyr at det finnes en rekke bedrifter som både trenger støtte til klassiske regnskaps- og revisjonstjenester og rådgiving på en rekke områder, sier Silja Eriksen og Morten Peters, partnere i PwC.– Dette er metoder og systemer som vi kan tilpasse ulike bransjer. Havbruk  og reiseliv – som begge er næringer i rask vekst – er helt naturlige områder hvor en grønn profil rett og slett vil være nødvendig for å kunne skape tilstrekkelig konkurransekraft, understreker Peters.

SKREDDERSYDDE LØSNINGER

Så er det også slik at PwC Bodø hele tiden kan trekke veksler på PwC-nettverkets omfattende spesialkompetanse, slik at de kan sette sammen slagkraftige team som er tilpasset behovene til den enkelte bedrift.

Så uansett om du er nyutdannet, har litt erfaring eller er en garvet veteran, så vil du finne varierte utfordringer og en spennende karriere hos PwC Bodø.