Som medierådgiver hos Jobbnorge kan du forvente festlige kolleger og mye latter, i tillegg til spennende utfordringer og god oppfølging. Foto: Marthe Mølstre

Jobbnorge er på jakt etter en positiv og dyktig medierådgiver

Skrevet for Jobbnorge
16.07.2021 17:16 - OPPDATERT 19.07.2021 10:51

Er du klar for en tidvis hektisk hverdag? Kan du Indesign og Photoshop, samtidig som du er litt som poteten – kan brukes til alt? Jobbnorge har mange spennende og varierte oppgaver i kø.

- Vi er veldig spent på responsen og gleder oss til å få med en til på laget, uttaler Jan Solhaug, administrerende direktør i Jobbnorge. 

Jobbnorge er nemlig for tiden på jakt etter en positiv og dyktig medierådgiver. Jobben består i hovedsak av medierådgivning, medieplaner, annonseproduksjon og annonsering i ulike medier på vegne av kundene. 

- Det vi ønsker oss er en allsidig person som takler høyt tempo, som er litt som poteten og kan brukes til alt. Det å kunne jobbe godt i team er også svært viktig for å lykkes, fortsetter han. 

Jobbnorge har mange og varierte oppgaver i kø til den som blir ansatt i rollen som medierådgiver. 

Jan Solhaug er administrerende direktør for Jobbnorge. Han gleder seg til å utvide teamet. Foto: Marthe Mølstre

Et øye for god layout er en fordel

- Kan du Indesign og Photoshop er mye gjort allerede, fastslår Solhaug. 

Men det er viktig at vedkommende også har øye for god layout og kompetanse om medier generelt, samt medienes ulike egenskaper.

- Det er mange detaljer som skal håndteres og man har ofte flere baller i lufta samtidig, derfor må du også ha gode administrative ferdigheter og være datakyndig, fortsetter han.

Har du et godt øye for layout og kan Indesign og Photoshop. Da ønsker Jobbnorge gjerne høre fra deg. Foto: Marthe Mølstre

Godt miljø og samhandling

I tillegg til å være faglig dyktig står et godt arbeidsmiljø i fokus hos Jobbnorge. Her kan du forvente en gjeng med festlige kolleger og mye latter. De har også mange gode sosiale tiltak for medarbeiderne. 

- Vi har for eksempel felles lunsj, trimordning som premierer hverdagsaktivitet og massasje i arbeidstiden. Dette er viktig for å skape samhandling og et godt arbeidsmiljø, sier Solhaug. 

Det er hektisk til tider, og da er det viktig at alle gjør sin del og står på når det trengs.

- Vi har ofte travle dager, og spennende utfordringer står i kø for den rette personen, avslutter han.

Det er viktig å ha det gøy på jobb, samtidig som man evner å stå på når det kreves. Foto: Marthe Mølstre

 

Føler du at denne jobben passer for deg? 

Gå inn på stillingsannonsen her for å lese mer om denne spennende muligheten. 

 

Om Jobbnorge

Jobbnorge er en av Norges ledende leverandører av tjenester og løsninger knyttet til rekruttering. Målet er å levere den beste løsningen for fremtidens rekruttering. Jobbnorge ble etablert i 1991 og er i dag 26 ansatte som alle er samlet på kontoret i Bodø. Les mer om Jobbnorge på deres hjemmesider.