KJØKKENETS ILDSJEL: Svein Jæger Hansen er en lokal legende som borger for topp kvalitet på maten som serveres.

Flammende julestemning

Er du rask kan du fortsatt sikre deg de beste plassene på årets store førjulsopplevelse på Meyergården Spektrum.

 – Det handler om å skape den perfekte opplevelsen, på alle nivåer, sier salgssjef Rune Devig Andreassen og arrangementsansvarlig Roar Rørvik ved legendariske Scandic Meyergården  på Mo.

Saken fortsetter under bildet.

– VELKOMMEN TIL OSS: – Salgssjef Rune Devig Andreassen og arrangementsansvarlig Roar Rørvik håper mange fra Salten-området tar turen til Mo og landsdelens beste julebord.

Satset 180 mill.

Med en historie som strekker seg helt tilbake til 1888, har hotellet alltid vært en sentral del av lokalmiljøet. Nylig det ble pusset opp for 180 millioner kroner og står nå klart med 250 hotellrom og en storsal med kapasitet på opptil 1.000 mennesker.

– For folk i Salten-området er dette en perfekt anledning til å få en helt ny ramme rundt julebordet, sier Devig Andreassen og Rørvik.

En tur du aldri glemmer

Her finnes det også store muligheter til å gjøre selve togturen til en del av festen, hvor NSB kan stille med alt fra vogner med tappetårn og prosjektor hvis du vil få stemningen opp fra første minutt.

Her kan du lese mer om alle tilbudene.

Saken fortsetter under bildet.

 TOPP STEMNING: Julebordshowene på Meyergården sørger alltid for at stemningen er på topp og at gjestene storkoser seg.

På Mo venter et veldrevet hotell som strekker seg langt for at julebordet skal bli noe helt spesielt. Én ting er artistene, som allerede er kjent for å få humøret på topp.

– Vi legger stor vekt på en blanding av nasjonale og lokale krefter, som Wallmans og for eksempel Ida Marie.

Saken fortsetter under bildet.

TOPP ARTISTER: Ida Marie er én av mange artister som sørger for at underholdingen holder et meget høyt nivå.

18 retters tapas

Tilbudet "Latter og tapas" har vært en annen, sikker  vinner. 

– Lokal og kortreist mat har vist seg å blir veldig populært. Vår tapas består av hele 18 retter med alt fra kamskjell til rein, lam, fjellrøye og helgelandsk parmesan sier kjøkkensjef Svein Jæger Hansen.

Saken fortsetter under bildet.

DELIKATESSER I FLENG: Det er ikke bare klassiske retter som ribbe og pinnekjøtt som står på menyen, lokal tapas har også blitt en vinner på Meyergården.

Selvskutt elg

Han har imponerende 24 år fartstid på hotellet og elsker nye utfordringer. Som da en stor kunde ønsket grillet giraff. 

– Jeg foreslo elg og dro selv ut i skogen for å felle den. Så ble den montert på et roterende grillspyd i en gammel industrihall og da gjestene kom ble de ønsket velkommen med vinkelsliper og flyvende gnister, minnes Jæger Hansen.

Jobber natt og dag

Som også har komponert sin egen Villmarksakevitt som nå finnes på alle Scandic-hoteller i Norge.

I det hele tatt, staben på Meyergården jobber natt og dag for hele tiden å utvikle og forbedre tilbudet. 

– Det vi lager er en best mulig atmosfære, sier Devig Andreassen.

Saken fortsetter under bildet.

SKREDDERSYR MENYER: Har du en allergi eller matintoleranse, fikser kjøkkenet på Meyergården en skreddersydd meny som gjør at du får en fullverdig opplevelse.

Tar allergier på alvor

Det betyr også at hotellet tar matallergikere på alvor:

– Vi skreddersyr menyer, så her er det bare for folk å melde fra, så sørger vi for at ditt julebord blir perfekt, understreker Jæger Hansen.