Har du lyst til å invitere dine ansatte med på en opplevelse for livet? Nå kan du bli med Bodø Nu og Koment Bodø på julebordstur til Svalbard. Foto: Adobe Stock

Julebordet du og dine ansatte garantert vil huske

Skrevet av Respons Nu
25.06.2021 14:54 - OPPDATERT 05.07.2021 11:39

Etter en utfordrende periode er det nå tid for å bygge lagånd, samt begeistre og inspirere dine ansatte. Bodø Nu og Koment Bodø har derfor satt opp en fantastisk julebordstur direkte fra Bodø, til spektakulære Svalbard.

ENDELIG ER MULIGHETEN HER

Nå kan du invitere med ledergruppen, dine ansatte, kunder eller samarbeidspartnere på en uforglemmelig julebordstur til fantastiske Svalbard fra 17-19.november.2021.

- Dette er en opplevelse for livet, i uberørt arktisk villmark. En opplevelse man garantert vil huske, uttaler Therese Strand daglig leder i eventbyrået Koment Bodø.

Og ikke minst blir det julebordsmiddag hvor selveste Halvdan Sivertsen holder konsert. 

- Vi var ikke i tvil da vi skulle sette sammen et konsept for julebordet som vi tenkte ville treffe folk i Nord-Norge spesielt. Halvdan Sivertsen var et selvsagt valg, fortsetter hun. 

En unik konsert med Halvdan Sivertsen er noe av det man kan oppleve på julebordsturen til Svalbard.

NORDLYSET

Og det er ikke bare god mat og underholdning som står i fokus når man er på Svalbard.

- Er man heldig med været vil man jo også kunne få se det vakre nordlyset, uttaler Christine Ilstad, Salgssjef i Bodø Nu. 

Turen går nemlig fra 17-19 november, noe som er i mørketiden på Svalbard. 

- Mørketida på Svalbard kalles også «polarnatta» og denne strekker seg i 2,5 måned fra midt i november til slutten av januar. Da er det perfekte forhold for å kunne se nordlys ved klarvær, fortsetter hun. 

I mørketiden på Svalbard er det mørkt hele døgnet. De eneste lyskildene er da stjernene, månen og nordlyset. Foto: Adobe Stock

FOTOKONKURRANSE

For spesielt interesserte vil Bodø Nu i samarbeid med Fotohuset Johnson, holde en egen fotokonkurranse med gratis kurs i mørketids- og nordlys fotografering. Kurset vil bli avholdt i forkant av turen. Det er den prisbelønte fotografen i Bodø Nu, Marion Klette som holder kurset, og premien er en innrammet forstørrelse av bildet fra Fotohuset Johnson. 

- Siden vi skal til et sted hvor det er gode forhold for nordlys, ønsket vi å bidra med et spennende element for de som er glad i å ta bilder, uttaler Christine Ilstad, salgssjef i Bodø Nu. 

Marion Klette har vunnet flere priser som fotograf. For eksempel bronsjemedalje i verdens største fotokonkurranse "Trierenberg" i 2021. Foto: Privat

FORVENTER STOR PÅGANG

Det er allerede begynt komme inn henvendelser om turen, så dersom du ønsker sikre din bedrift plasser til denne julebordsturen bør du smi mens jernet varmt.

- Vi regner med at mange ønsker å unne sine ansatte, kunder eller samarbeidspartnere noe ekstra, spesielt nå etter den tøffe tiden vi har vært inne i. Så her er det om å gjøre å være raskt ute, for å sikre seg plasser, avslutter Ilstad.  

Det er mulig å melde på både små og store grupper til julebordsturen til Svalbard. Men det lønner seg å være raskt ute.

GOD VALUTA FOR PENGENE

- Vi ønsket lage en pakke som var så attraktiv som mulig for folk i Bodø. Da var det viktig for oss med direktefly blant annet, avslutter Strand. 

Dette er inkludert i julebordspakken: 

• Charterfly direkte Bodø-Longyearbyen t/r

• To netter på Radisson Blu Polar Hotel/Svalbard hotel
Polfareren inkludert frokost

• Transfer flyplass-hotell t/r

• Konsert onsdag 17. november med Halvdan Sivertsen

• Julebord inkl. 3-retters middag torsdag 18. november

• Den prisbelønte Bodø Nu-fotografen Marion Klette er med på reisen. For spesielt interesserte blir det avholdt et eksklusivt fotokurs i mørketid/nordlys fotografi i forkant av turen. Samt en konkurranse i samarbeid med Fotohuset Johnson. Salgssjef for Bodø Nu Christine Ilstad er med på reisen og vil sammen med Marion Klette dele ut premie til vinneren av fotokonkurransen under julebordet.

• Reiseledere fra KOMENT

Pris per person i dobbeltrom: 13.500,- 
Pris per person i enkeltom: 15.950,- 

 

Les mer om detaljene her.  

For påmelding eller informasjon om turen ta kontakt med Therese Strand i Koment Bodø på email: [email protected] eller på tlf 976 82 303.