Gode Øyeblikk AS tilbyr alt fra aktivitetstjenester og helse- og omsorgstjenester, til avlastning, rehabilitering og trening. Foto: Marthe Mølstre

Karin og Siv ønsker å bidra til gode øyeblikk for folk i Salten

Trygghet, frihet og livsglede er det som står i fokus hos Gode Øyeblikk AS. De har spesialkompetanse i demens, men tilbyr helse- og omsorgstjenester til alle.

- Når helsen svikter kan ulike utfordringer oppstå og det kan være vanskelig å fortsette livet slik du har vært vant til. Vi ønsker å hjelpe folk til å kunne fortsette å leve sine egne liv ut fra de forutsetningene hver enkelt har, sier Karin Sandvik, eier,  daglig leder og sykepleier i Gode Øyeblikk AS.

Og dette er noe av det gründerne bak Gode Øyeblikk ønsker å bidra til, og som deres verdier skal være med å bygge opp under. 

VERDILØFTET

-  Verdiløftet til kundene våre er Trygghet, Frihet og Livsglede. Dette er verdier vi ønsker at både de som mottar tjenesten og de pårørende skal oppleve når de velger våre tjenester,  fortsetter Sandvik. 

I nær dialog avdekker man behov grundig, slik at man kan skreddersy en løsning tilpasset den enkelte. Foto: Marthe Mølstre

Hun poengterer videre at nære omsorgspersoner også kan oppleve usikkerhet eller belastning, når helsen svikter hos en man har nær. 

- Da kan vi hjelpe, enten som et supplement eller i kombinasjon med offentlige tjenester. Vi skal være tilgjengelige og lette å nå, understreker Sandvik. 

FLERE TILBUD

Gode Øyeblikk AS har et bredt spekter av tjenester. Dette inkluderer hjemmetjenester og dagtilbud, aktiviteter, sosialt samvær, veiledning, avlastning og samtaler. De har også spesialkompetanse i demens.

- Vi ønsker å gi et helhetlig tilbud, sier Siv Heidi Helskog, medeier, markeds- og avdelingsleder i Gode Øyeblikk AS. 

Tjenestene som tilbys er: 

Prisliste finner du her

Aktivitetstjenester skal bidra til gode opplevelser og meningsfulle dager. Foto: Marthe Mølstre

KOMPETENTE MEDARBEIDERE

- Vi har hatt stort fokus på høy kompetanse hos våre medarbeidere, sier Sandvik. 

Hun viser til at deres medarbeidere er sykepleiere og helsefagarbeidere som er svært dyktige i miljøarbeid. 

- Hos oss får du fast personell, som både kan og elsker jobben sin. De er engasjerte, har erfaring, god kunnskap og stor forståelse for hva personsentrert omsorg innebærer, forteller hun videre. 

Egenskaper som evne til å skape gode relasjoner, vise omsorg og ha empati er noe alle våre ansatte hos Gode Øyeblikk har med seg. Foto: Marthe Mølstre

TA GJERNE KONTAKT

- Uansett om man har spørsmål rundt demens, eller om hva vi kan tilby av tjenester for den som er syk eller den pårørende, så oppfordrer vi folk til å ta kontakt med oss. Det er selvsagt helt uforpliktende, avslutter Helskog. 

 

Ønsker du komme i kontakt med Gode Øyeblikk AS? 

Se her, ta kontakt på tlf 91 62 94 24 eller send en email til:  [email protected]