KLAR TIL INNSATS: Stig Johansen har fått på seg verneutstyret og er klar til å gå løs på neste bil. – Det skjer hele tiden noe nytt når det gjelde farger og lakk. Her er det viktig å holde seg kontinuerlig oppdatert

Karlsens Billakkering har
åpnet nytt skadeverksted

Med røtter tilbake til 1960 og topp moderne, skreddersydde lokaler er Karlsen Billakkering et svært attraktivt verksted og få reparert bilen sin på.


Det er lang erfaring og tung kompetanse som ligger til grunn for den bedriften som nå er lokalisert i Påls Vei 1 i Bodø. Her har nemlig eierne bygget opp et verksted nøyaktig slik de ville ha det.

MPS Bilskade er og etablert for å håndtere forsikrings jobber og for og utføre det som heter Smart Repair, en rimeligere måte og reparere skaden på.

Saken fortsetter under bildet.

LANG ERFARING: De tre eierne av Karlsen Billakkering har lang fartstid og tung kompetanse innen faget. Fra venstre Øystein Staurvik, Stig Johansen og Roger Karlsen.

– For oss handler det om å ta vare på kundene hele veien. Vi er fagfolk med en sterk yrkesstolthet, sier daglig leder Roger Karlsen.

KUNDENE I FOKUS

Og det merker du med én gang du kommer inn dørene. En lun og fargesterk resepsjon minner mer om en frisør enn et verksted. 

Det neste du registrerer er at du får prate direkte med de som skal håndtere bilen din. Her er det ingen forstyrrende mellomledd.

Saken fortsetter unde bildet.

 PÅ REKKE OG RAD: Utenfor lakkbokser står de ferdigmaskerte bilene på rekke og rad, klare til å skyves inn via et skinnesystem.

Hos Karlsen Billakkering får du utført det meste:

  • Profesjonell lakkering av bil, varebil, bobil og MC
  • Profesjonell håndtering av forsikrings saker
  • Plastreparasjoner av støtfangere og plastdetaljer
  • Fornyelse av bilens lykteglass
  • Reparasjon av riper i klarlakken med sliping og polering
  • Retting av bulker/skifte av deler, av/på montering
  • Lakkering av kjøkken - fronter/interiør
  • Lakkering av aluminium - industri-felger-stål-reklameskilt med mere

SKAPER FORNØYDE KUNDER

Nå er pågangen av kunder så stor at bedriften jaker på flere flinke folk, både de med fagbrev og alle typer læringer som kunne tenke seg å satse på denne bransjen. Karlsen Billakkering er en godkjent lærebedrift.

– Det er høyt fokus på kvalitet og trivsel i arbeidsdagen og det skaper fornøyde kunder og ansatte. sier medeier Øystein Staurvik. 

Saken fortsetter under bildet.

BLANDER LAKK: Isak Valle Olsen i full gang med å blande ny lakk til neste oppdrag.

Selskapet er det eneste, frittstående lakkeringsverkstedet i Bodø og også det eneste som er medlem av [email protected] Dette er en sammenslutning av verkstedet med høy kvalitet hvor man får utvekslet erfaringer, deltar på kurs og blir i stand til hele tiden å ligge i front.

– Det skjer hele tiden noe nytt når det gjelder farger og lakk. Her er det viktig å holde seg kontinuerlig oppdatert, sier medeier Stig Johansen.

SMARTE LØSNINGER

Inne på verkstedet er alt skinnende rent og blankt. Utenfor lakkbokser står ferdigmaskerte bilder på skinner, slik at de bare kan skyves inn og ut.

Karlsen Billakkering har fra dag én håndtert alt for Tesla og de jobber fast for flere av byens bilforhandlere og verksteder. I tillegg har de en jevn strøm med oppdrag på vegne av forsikrings- selskapene.

Saken fortsetter under bildet.

 DEN STOLTE STABEN: Folkene på Karlsen Billakkering er stolte over faget sitt og brenner for å skape fornøyde kunder. Fra venstre: Stig Roger Johansen, Roger Karlsen, Øystein Staurvik, Isak Valle Olsen, Rikhart Hansen og Espen Skretteberg.

En annen og viktig kundemasse, er den økende beholdningen av leasing-biler og parkerings skader.

Her kan du gå inn på MPS Bilskade Bodø og få Uforpliktende pristilbud innen 24 timer Du trenger bare å fylle inn registreringsnummer på bilen, legge til kontaktinfo og laste opp bilder av skaden – de gjør resten.

– Her kan det være store penge å spare hvis du får bilen fikset før den skal leveres tilbake, understreker Roger Karlsen. 

Bedriften har også lagt tett på overgangen til elektriske biler. 

– De krever en annen behandling. Blant annet må vi bruke lavere temperatur av hensyn til batteri og elektronikk, sier Johansen.

Saken fortsetter under bildet.

LANGE TRADISJONER: Det var bestefaren til Roger Karlsen som etablerte bedriften i 1960. Så overtok faren og nå er det Roger som leder verkstedet. – Vi er stolte over å ha vært i byen i 63 år, sier Karlsen.

TOPP ARBEIDSMILJØ

Hos Karlsen Billakkering legger de stor vekt på arbeidsmiljøet og har et nytt ventilasjonsanlegg med en kapasitet på 19.000 kubikkmeter. Samme tankegang ligger til grunn for at de har det beste utstyret og de nyeste, tekniske løsningene. Det er ingenting som blir overlatt til tilfeldighetene:

– Denne er gull verdt, sier Roger Karlsen og viser frem et Standox Genius iQ 2 spektrofotometer. 

Dette er et avansert apparat som scanner lakken på bilen og finner ut nøyaktig hvordan du skal blande en ny lakk som matcher fargen perfekt.

Dette høres ut som en spennende og attraktiv arbeidsplass, ikke sant? 

Lyst til å høre mer om hva Karlsen Billakkering kan tilby?

Da tar en telefon eller sender en epost til daglig leder

Roger Karlsen

tlf. 905 78 846

[email protected]

Du kan lese mer om Karlsens Billakkering her.