Kom til Bohus og
få det fint hjemme

Hvis god kvalitet og god service teller når du skal velge møbler og interiør, skal du ta turen til Bohus Bodø.


Hos Bohus Bodø møter du et bredt utvalg av interiør i god kvalitet, men vel så viktig:


– Når du kommer hit skal du møte selgere med god kunnskap om produktene våre, forteller salgsleder Brit Martinsen og fagarbeider Charlotte Nesbak.

Martinsen, Nesbak og kollegaene kurses jevnlig og oppdateres av leverandører som besøker butikken med siste nytt om varene. Her skal alle ende opp med en god handleopplevelse og et møbel de er komfortable med.

Saken fortsetter under bildet.

JULEGAVETIPS: Sengesett bruker å være populære julegaver hos Bohus Bodø, både de fra Halvor Bakke og de i Bohus eget merke, Sindig. Begge kommer i ulike stoffer, blant annet sateng, krepp og flanell.

SAMARBEID MED ANERKJENTE HALVOR BAKKE
Bohus Bodø har varer fra flere kjente produsenter, blant annet Ekornes, Jensen, Wonderland, Brunstad, Formfin og Skovby.

I butikken finner du noe for alle, fra smått interiør som telysholdere, til senger og store møbelseksjoner. Men det er ingen tvil om at samarbeidet med den anerkjente interiøreksperten og møbeldesigneren Halvor Bakke, drar mange kunder til Bohus.

– Jeg har inntrykk av at hans måte å jobbe med design på treffer mange, sier Martinsen om designeren som er kjent fra flere tv-produksjoner.

Saken fortsetter under bildet.

VELKOMMEN INN: Lange åpningstider og gode parkeringsmuligheter hos Bohus Bodø på Stormyra.

– Halvor Bakke er uredd og vågal, og blander gjerne stiler. Samtidig har han et godt øye for detaljer og kvalitet. Jeg tror det er derfor han treffer så mange, både unge og godt voksne, sier hun videre.

NØYE UTVALGTE
Bakke plukker nøye ut hvem han samarbeider med, og har fokus på kvalitet og naturlige råvarer. Mange av hans produkter er håndlaget. 

– Ellers går naturlige og solide materialer igjen, som heltre, bomull og ull, forteller Martinsen.

Saken fortsetter under bildet.

SIGNATURMØBEL: Sengen Bramskjær er aller nyeste signaturmøbel fra Halvor Bakke. Overmadrassen er håndsydd i et eksklusivt materiale og har pocketfjærer. Den leveres i opp til 2,10 meter i bredde og lengde, og du kan ta den i nærmere øyesyn hos Bohus i Bodø.

UNIK SENG
Hans siste produkt er kontinentalsenga Bramskjæra, som du kan ta i nærmere øyesyn i butikken i Bodø. Heller ikke her har Bakke overlatt noen ting til tilfeldighetene.

 Overmadrassen her er helt unik. Den har 5000 minifjærer, noe som gir en ekstra myk komfort. Den er ellers håndsydd og består av stoffet damask, et mykt stoff som gir en luksuriøs følelse, forteller Martinsen og Nesbak.

Bramskjæra leveres i breddene 1,60 og 1,80 med to meters lengde, og med målene 2,10 x 2,10, for de som ønsker ekstra god plass.

FÅS KUN HOS BOHUS

Og skal du ha et produkt signert hans smak og kvalitet, er Bohus Bodø ditt valg, da de er eneste leverandør av hans produkter. Her finner du blant annet spisebord, spisestuestoler, stuebord, sofa og interiørartikler fra Bakke.

Saken fortsetter under bildet.

SVING MED RETUR: Lenestolen Timeout er en bestselger hos Bohus Bodø. Her kan du velge ulike stoffer, understell og skrog. Stolen svinger seg automatisk tilbake til «rett posisjon» når man reiser seg fra den - også kalt sving med retur.

– En av våre bestselgere fra han er runde spisebord i serien Signatur Collection, forteller Nesbak.
Bordet leveres med ulik diameter og med opptil fire ileggsplater. Det vi selger mest av er 1,40 i diameter. På det meste kan bor- det bli 3,20 meter langt, forteller hun.

– Generelt har salget av runde bord i butikken økt, forteller de.

– Folk ønsker å sitte lenge ved bordet, det skal være sosialt og
det skal være behagelig. Vi selger også mer av spisestuestoler med armlener, sier Martinsen.

TRYGGE OG GODE VALG
I dag er ikke kundene bare opptatte av fine møbler og fint interiør. De er i stor grad også opptatte av at hvordan produktet er produsert og at det skal vare lenge. 

– Folk er også mer opptatte av hvordan de kan ta vare på møbelet, slik at man forlenger levetiden, forteller Brit Martinsen og Charlotte Nesbak hos Bohus Bodø.

Da er det godt å vite at hos Bohus Bodø kan du gjøre et trygt møbelvalg som du blir fornøyd med lenge.