I TRYGGE HENDER: Da Margareth Kristiansen kom i kontakt med Pål Stavrum og fagfolkene hos Komplett Renovering, følte hun seg i trygge hender fra dag én. – Dette har utelukkende vært en positiv opplevelse, sier hun. Prosjektet er ikke helt ferdig, nå skal alle listene og karmene på plass.

Komplett fornøyde kunder

Med ny dør og veranda, kan Margareth Kristiansen gå sommeren i møte med en eventyrlig utsikt til havet og Landegode.


Når du har en bolig som ble oppført i 1982, så sier det seg selv at det samler seg opp et behov for oppussing, sier Kristiansen. Da hun kom i kontakt med Komplett Renovering AS, fikk hun både den hjelpen hun trengte og de gode rådene om hva som burde gjøres.

Saken fortsetter under bildet.

NY VERANDA: Denne dagen var ikke været det beste, men du får et godt inntrykk av den unike utsikten som nå kan nytes fra en ny veranda.

BÆREKRAFTIG OG BUDSJETTVENNLIG

Noe av det beste med dette prosjektet er at det ble ikke gjort mer enn det som var nødvendig. Dermed blir det både bære- kraftig og budsjettvennlig.

Derfor er det nye gelenderet på verandaen føyet sammen med det gamle der dette var mulig. Og gammel og ny platt er føyd sømløst sammen. Når hun først hadde kommet i kontakt med gode håndverkere fikk hun også muligheten til å rette opp veggene i stua.

Saken fortsetter under bildet.

NY VERANDADØR: – Det er like moro hver gang jeg kan åpne den nye verandadøra, nå fungerer alt knirkefritt, sier Margareth Kristiansen.

– Jeg turte nesten ikke skru på lysene, for da så man hvor skjevt og bølgete det var.

GODE OG RETTE RÅD
Med nye Walls2Paint-plater har rommet blitt fullstendig forvandlet og nå gleder Kristiansen seg til å slå på lysbryteren.

– Når de først var i gang, så tenkte jeg at det kanskje var nødvendig å bytte vinduene. Men da sa fagfolkene hos Komplett Renovering at det ikke var nødvendig. Som kunde må jeg si at det er befriende å forholde seg til en bedrift som ikke prøver å «overselge».

I tiden som kommer blir det sikkert flere ting som skal oppgraderes i boligen og da er ikke Margareth Kristiansen i tvil om hvem hun skal ringe til:

– Hos Komplett Renovering AS har jeg vært i trygge hender fra dag én.

Saken fortsetter under bildet.

GAMMELT OG NYTT: Der det ikke var nødvendig med nytt, ble den gamle versjonen beholdt.

PÅ VÅRT PARTI

Det samme inntrykket sitter June Navjord Moltubakk igjen med. Hos dem begynte det hele med at barna kom i skade for å knuse en vindusrute i stua.

– Jeg la ut en forespørsel på Mitt Anbud og like etterpå ringte Glenn R. Fredriksen fra Komplett Renovering AS.

Det springende punktet her var at Fredriksen i utgangspunktet ikke prøvde å selge inn selskapets tjenester:

– Han kom bare med flere gode råd og tips. Som at dette var en skade som ble dekket av forsikringen vår. Dette var jo noe vi absolutt ikke hadde tenkt på. Heller ikke det faktum at vi kunne be om et kontantoppgjør og selv velge den endelige løsningen.

Saken fortsetter under bildene.

FØR: Slik så veggen ut hjemme hos June Navjord Moltubakk.

ETTER: Nå kan familien nyte en himmelsk utsikt og hele boligen har blitt forvandlet.

ET BEDRE LIV
Det var her at Fredriksen foreslo at familien kunne bytte ut de gamle vinduene, med ett nytt og stort vindu - fra tak til gulv.

– Er det mulig, var vår først tanke.

Fredriksen kom på befaring og slo fast at, jo det var fullt mulig. Så da familien dro bort på juleferie, rykket håndverkerne til Komplett Renovering inn. Da familien kom hjem var alt fikset og ferdig. Om de ble fornøyde?

– For å si det sånn, den nye «glassveggen» har gitt oss økt bo- og livskvalitet. Og igjen, det flotte med Komplett Renovering var at du hele tiden fikk et klart inntrykk av de ikke ville dytte på deg ekstra tjenester, de var hele tiden på vårt parti, oppsummerer June Navjord Moltubakk.

DIN EGEN VEILEDER
Det er kundeopplevelser som dette som er hele filosofien til Glenn R. Fredriksen og Pål Stavrum i Komplett Renovering.

– Vi vil være like mye rådgivere som håndverkere. Det er veldig mange som kjenner på et sterkt behov for veiledning. Hva er det virkelig som er nødvendig? Hvor mye av «den gamle boligen» kan vi beholde? Hva er riktig rekkefølge når man skal gjøre flere ting i boligen?

Saken fortsetter under bildet.

 DINE RÅDGIVERE: Glenn R. Fredriksen (t.v.) og Pål Stavrum i Komplett Renovering AS er din garantist for at oppussingen blir akkurat slik du ønsker.

En klassiker er huseieren som ringer for å få tilbud om å bytte taket. Etter befaringen kan fagfolkene slå fast at det ikke er nødvendig, selv om naboen mente at taket så tvilsomt ut.

– Vi har hatt kunder som hadde fått tilbud om en drenering til sju millioner kroner, hvor vi kunne slå fast at det ville holde med en reparasjon til 50 000 kroner.

LOKAL TILPASSNING
Et annet poeng er at alle boliger er unike, også med tanke på plassering, vær og vind. Det betyr igjen at du kanskje er tjent med å legge inn noen ekstra kroner på de vinduene som ligger på den mest værharde siden.

Hos Komplett Renovering AS jobber de ut fra tankegangen om at det finnes billige og dyre løsninger. Selv går de for den rette løsningen.

– Det ligger alltid mye følelser til grunn når det er snakk om oppussing. Derfor bruker vi god tid på å presentere alle de mulige løsningene, så står kunden helt fritt til å velge det som passer
for dem.

– Vi behandler våre kunder slik som vi ønsker å bli behandlet av våre leverandører, sier Glenn R. Fredriksen og Pål Stavrum i Komplett Renovering AS.

Du kan lese mer om Komplett Renovering AS Her.