POPULÆR MODELL: – Nye Signatur Favn har tatt markedet med storm sier fagfolkene hos Studio Sigdal i Bodø, sier Lene Leithe (t.v) og Malin Bendixen.

La naturen flytte
inn på kjøkkenet

Når du skal gjøre noe med husets kanskje viktigste rom, er det viktig at du får sjansen til å skape harmoni med naturlige former.


Vi har vært gjennom to tøffe og merkelige år. Vi har fått tid til å tenke, tid til være mer hjemme, tid til å vandre ute i naturen.

Dette har gjort noe med oss. Vi ser på omgivelsene med et litt annerledes blikk. Vi kjenner på en trang til ro, på harmoni. Vi har lyst til å la naturens magi flytte inn på kjøkkenet. Og med Signatur Favn fra Sigdal, er det nettopp det du kan.

Saken fortsetter under bildet.

NATURLIG RO: Signatur Favn passer perfekt enten du vil skape ditt store, landlige kjøkken eller ønsker å finne en kompakt løsning til leiligheten. Et kjøkken som skaper ro og harmoni.

DEN NYE FAVORITTEN

– Dette kjøkkenet har allerede rukket å bli en favoritt hos kundene våre, sier Malin Bendixen hos Studio Sigdal i Bodø.

Og du skjønner med én gang hva hun mener. Hos Signatur Favn er naturlige materialer og teksturer i fokus.

Saken fortsetter under bildet.

JORDNÆR FARGEPALLETT: Det er naturens egne farger som ligger til grunn når Sigdal har utformet den nye fargepalletten.

– Serien har tre nye dører som er tilgjengelige i brunbeiset eik. De kan levere helt glatte eller med riller. Glassdørene har en bølgende form som minner om havet som ruller inn mot stranda, eller ringer i vannet når du kaster ut en sluk i jakt på ørreten, sier Lene Leithe hos Studio Sigdal i Bodø.

Saken fortsetter under bildet.

SKUFF I SKUFF: To skuffer i én gjør at du får en roligere front på øya.

NATURLIG LETTHET

For å skape en følelse av luft og letthet har Sigdal utviklet en løsning som gir inntrykk av benkeplaten svever over skapene. En ny sokkel med horisontale lameller gir den samme følelsen. Og en helt ny kjøkkenøy med runde hjørner er ytterligere med på å forsterke inntrykket av noe organisk og naturlig.

Saken fortsetter under bildet.

RUNDE HJØRNER: Detaljer betyr alt, slik som de runde hjørnene på kjøkkenøya, noe som skaper et mykt inntrykk.

– Det er mange smarte løsninger i Signatur Favn, understreker Bendixen.

Blant annet finner du

  • «Skuff i skuffen»
  • Praktiske hyller på innsiden av skapdøra
  • Hyller som kommer ut mot deg når du åpner døra
  • Innfelte stikkontakter
  • Koketopp med integrert ventilator

PERSONLIG TILPASSING

– Signatur Favn passer perfekt enten du vil skape ditt store, landlige kjøkken eller ønsker å finne en kompakt løsning til leiligheten, sier Leithe.

Saken fortsetter under bildet.

PRAKTISKE LØSNINGER: Du kan legge strøm inn i skapet og for eksempel ha en fiks ferdig kaffestasjon som ikke trenger å stå ute hele tiden.

Serien inkluderer fire håndplukkede benkeplater som med sine naturlige toner og mønstre passer ekstra godt til Signatur Favn. Benkeplatene er tilgjengelige både som kvartskompositt og laminat.

Signatur Favn har rillete dører i brunbeiset eik. Det gjør at de skifter karakter i takt med at lyset flytter seg gjennom rommet. Nettopp slik sola skaper stadige nye scener ute i naturen.

Saken fortsetter under bildet.

SMARTE HYLLER: Funksjonelle hyller inne i skapdøra gjør det lett å holde orden.

DET RETTE LYSET

Det som kan være en utfordring når du har fått kjøkkenet på plass, er å finne en belysning som passer inn i helheten. Nå har Sigdal løst denne utfordringen og tilbyr en stilren LED-løsning i sort. De kan minne om et utsnitt av horisonten og sørger for skyggeløst og behagelig lys over kjøkkenøya. Lyset kan styres via Google Home/Alexa eller Sigdal egne, kinetiske lysbryter.

Saken fortsetter under annonsen.

 

INTEGRERT VENTILATOR: Nå slipper du store og tunge vifter over koketoppen. Og den integrerte ventilatoren kan du styre fra en app på smarttelefonen.

På fronten av øye har du mulighet til å velge et moderne vitrineskap med dører i bølgende glass. En sort ramme av aluminium og sorte hengsler strammer inn det visuelle inntrykket og bygger opp om følelsen av ro og harmoni.

VIKTIG KOMPETANSE

– Kjøkkenet er kanskje boligens viktigste rom. Det er her man samles både til hverdag og fest. Da er det viktig at alle detaljer stemmer og at du får en optimal funksjonalitet, understreker Leithe.

Og det er her kunnskapen og erfaringen til medarbeiderne på Studio Sigdal er gull verdt. Du kan kostnadsfritt bestille møter for å avklare hva det er nettopp du trenger.

Du kan velge mellom:

  • Butikkmøte
  • Videomøte
  • Oppgraderingsmøter