DINE GODE HJELPERE: Eksakt Økonomi AS sørger for en komplett bistand innen regnskap og rådgiving. Fra venstre Tone Jensen, Aleksander Holand, Magne Svang-Rasmussen og Tommy Andersen. Trine Olsen og Haldis Fygle var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Liten bedrift med
stor kompetanse

Lang erfaring kombinert med tung kompetanse og personlig omsorg, har sørget for at Eksakt Økonomi har blitt en ettertraktet problemløser for små og store bedrifter.

– Regnskap er en jungel av regler, forskrifter, frister og ting som må følges opp. Hvis man bommer på noe av dette, kan det få alvorlige følger. Vi føler en sterk

forpliktelse til å passe på kundene våre, sier daglig leder Aleksander Holand hos Eksakt Økonomi.

EN TILLITSERKLÆRING

For når en kunde kommer til Eksakt Økonomi er dette en tillitserklæring. Hver enkelt kunde er like viktig.

– Vår oppgave er å holde styr på tall og forskrifter, slik at kundene kan fokusere på det de er best til – skape optimale produkter og tjenester.

ULIKE HENSYN

Eksakt Økonomi har kunder som er fordelt på mange bransjer innen SMB-markedet. Det i seg selv skaper en fin dynamikk og interessante utfordringer:

– Du har de kundene som har solide rutiner og systemer og som bare trenger små oppgaver utført, til de som ikke har et fullt så godt system og trenger en skikkelig gjennomgang. Som partnerbedrift hos Poweroffice hjelper vi gjerne kundene med gode digitale løsninger, eller vi kan bistå med annen programvare og tilpasninger slik det passer best for kunden.

Saken fortsetter under bildet.

STYRKER KUNDENE:  – Vår oppgave er å holde styr på tall og forskrifter, slik at kundene kan fokusere på det de er best til – skape optimale produkter og tjenester, sier Aleksander Holand

ALLTID KLAR FOR KUNDENE

Samtidig er medarbeiderne hos Eksakt Økonomi i konstant beredskap:

– Noe av det vi setter pris på, er når kunden ringer og trenger å få løst en konkret oppgave så raskt som mulig. Da strekker vi oss langt for å levere i henhold til de behovene som foreligger. Arbeidshverdagen kan bestå i alt fra å kjøre lønn og bistå med en kapitalutvidelse, til å være en mental støtte. Noen ganger er det helt nødvendig å ha noen å snakke med, en sparringspartner.

Den globale pandemien som skyllet inn over Norge i fjor, har selvfølgelig fått konsekvenser for Eksakt Økonomi og deres kunder:

– Vår oppgave er å holde styr på tall og forskrifter, slik at kundene kan fokusere på det de er best til– skape optimale produkter og tjenester.

– Det har vært en god del bistand i forhold til å utforme korrekte søknader til de ulike støtteordningene. Heldigvis ser det ut til at de fleste kommer seg mer eller mindre helskinnet gjennom krisen.

KUNNSKAPSLEDELSE I FOKUS

Eksakt Økonomi er et lokalt eid selskap som ble startet i 2006. Holand kom inn i 2019 i forbindelse med en omstrukturering.

– Da var det gull verdt for oss å kunne trekke veksler på de to medarbeiderne som ble med videre. De har bidratt med kunnskap og sørget for at vi har beholdt kontinuiteten. Så har vi ansatt to til som har bidratt med annen kompetanse, slik at vi til sammen har skapt et offensivt og slagkraftig lag.

– Selv om vi har ulike bakgrunner og hver vår portefølje med kunder, så snakker vi sammen hele tiden og bygger på hverandres kompetanse der vi føler det trengs. Å anerkjenne at det kan være noen med mer kunnskap innen et annet felt på kontoret ved siden av, er en grunntanke som er svært viktig for utviklingen av vår bedrift, både som leverandør og arbeidsplass.

      – Om vi har tid tar vi oss også en hyggelig kaffepause sammen, og vi føler stor frihet med å kunne ha både humor og sosiale sammenkomster som en del av vår hverdag. Vi er en god gjeng sammen, sier han.

DEN PERSONLIGE TOUCHEN

– En sentral verdi hos Eksakt Økonomi er å fungere som en personlig regnskapsfører. Fordelen med ikke å være hos et veldig stort regnskapsbyrå, er at kunden får en mye mer personlig relasjon til oss. Dette er viktig for kundeforholdet. Det gir også en følelse av en større trygghet for de som bruker oss.

– Når kunden ringer får de snakke med sin faste kontaktperson hos oss. Vi har korte kommandolinjer, og er opptatt av at ingen skal være en kasteball i vårt system. Medarbeiderne styrer hverdagen nokså fritt, og det skal komme kunden til gode.

_ Alle får den samme personlige servicen og kvaliteten hos oss, og alle skal føle seg ivaretatt uavhengig av størrelsen på selskapet, avslutter Holand.

Du kan lese mer om Eksakt Økonomi her.