VELKOMMEN TIL OSS: Hos Mariela Frisør står de klare til å gi deg en profesjonell og individuell behandling. Fra venstre Stine Hammerhaug, Veronica Wiulsrud og Warjin Chooly.

Litt luksus i hverdagen

På jakt etter personlig og behagelig hårbehandling i flotte lokaler? Da er Mariela Frisør på Trekanten ditt klare førstevalg.

– Det handler om å skape en atmosfære av velvære basert på dyp fagkunnskap og personlig kontakt, sier daglig leder Veronica Wiulsrud.

Og da mener hun at lokaliseringen på Trekanten er helt perfekt:

– Dette er et passe stort senter, det er rolig her og kundene får ikke følelsen av å sitte på utstilling.

PERSONLIG SERVICE

Selve salongen er også delt inn i ulike soner, slik at det skal bli mest mulig privat og skjermet for hver enkelt kunde.

Saken fortsetter under bildet.

EGET FARGEROM: Her inne kan Veronica Wiulsrud og hennes kolleger tilby deg det ypperste innen moderne fargebehandling.

– Ingen kunder er like og vi etterstreber hele tiden å finne den optimale løsningen for hver enkelt, uansett hvilke ønsker de måtte ha, sier Wiulsrud.

Her kan du lese mer om det Mariela kan tilby.

For hos Mariela får du et bredt utvalg av det nyeste, beste og mest kreative inne hårpleie og hårprodukter. Fagfolkene gir deg også råd og veiledning når det gjelder smiking og fargesetting. Skulle du ønske forlenging i særklasse eller det siste innen fargedesign, så sørger staben på Mariela for at du er i de beste hender.

Saken fortsetter under bildet.

 MODERNE LOKALER: Mariela Frisør holder hus i moderne, lys og trivelige lokaler.

BREDT TILBUD

Mariela Frisør har holdt hus på Trekanten i 17 år, med gode tall. I år har etterspørselen vært tilnærmet rekordartet. I tillegg til ulike klipp for kvinner, menn og barn, kan salongen tilby:

  • Permanent vippebøy
  • Brow lamination
  • Keratin-behandling
  • Extension
  • Threading

Hos Mariela legger de hele tiden stor vekt på å holde seg faglig oppdatert, både innen ulike teknikker og med tanke på hvilke trender og produkter som kommer på markedet.

I TRYGGE HENDER

– Det å komme hit skal være en liten fristund i hverdagen, litt personlig luksus. Her skal du kunne slappe av, vel vitende om at du er i trygge hender, sier Wiulsrud.

Gavekort er en kjærkommen gave. Her kan du kjøpe gavekort hos Mariela.

I dag jobber det åtte medarbeidere på Trekanten, inklusive to lærlinger. Bedriften har også etablert en egen avdeling på Hunstadsenteret.

Saken fortsetter under bildet.

SPEIL, SPEIL PÅ VEGGEN DER ... :  – Et besøk hos oss skal være en fristund i hverdagen, hvor du er sikret en personlig behandling av fagfolk med dyp innsikt i faget, sier Veronica Wiulsrud.

KREATIVE UTFORDRINGER

– Vi har en økende grad av faste kunder som gjerne også tar med seg nye familiemedlemmer inn til oss. Som frisør er du egentlig opp til eksamen hver gang du har en kunde i stolen. Det er også dette som gjør jobben så spennende. Du får lov til å være kreativ og gleden er stor når kunden forlater salongen med et smil om munnen, understreker Wiulsrud.

Bedriften er også opptatt av sosialt engasjement og vil hjelpe de som har minst. Derfor har Mariela valgt å gi bedriftsstøtte til funksjonshemmede barn i Etiopia.