KLARE TIL Å HJELPE DEG: Her er staben på Sandgata Tannklinikk. Bak f.v. Therese Bakke Olsson, Marie Fische, Marte Notkevich Imingen, Alexandra Zakariassen, Sunniva Karlsen. Foran f. v. Ida Kjellbakk, Wenche Johansen, Kristina Oskarsen. (Therese Tammel Tryggestad og Nina Pedersen var forhindret å være med på bildet).

Lokalt eierskap
er en stor styrke

I en bransje hvor de store kjedene blir mer og mer dominerende, er Sandgata Tannklinikk stolte av sitt lokale eierskap.

– Du får et helt eget og nært forhold til kundene og de vet igjen veldig godt hvem vi er og hva vi står for, sier daglig leder og eier Therese Bakke Olsson.

EN STOR FAMILIE

I dag jobber det 10 medarbeidere ved klinikken og mange av dem har her vært i flere år.

– Vi har rett og slett blitt som en stor familie hvor latteren alltid sitter løst, den gode stemningen smitter over på kundene.

MÅTTE IMPROVISERE

Også Sandgata Tannklinikk ble rammet av pandemien og måtte først stenge ned. Etterpå begynte de å jobbe i team, slik at hvis noen ble syke, så kunne det andre teamet rykke inn og overta jobben.

– Det ble mye armer og bein i starten. Bare det å få tak i smittevernutsyr ble en utfordring, forteller Bakke Olsson.

Saken fortsetter under bildet.

TRYGG BEHANDLING: Pandemien ble en utfordring, men hos Sandgata Tannklinikk er du sikret trygg behandling hvor smittevernet har høy prioritet.

Da var det godt å ha en tante i familien som var skredder. Hun sydde frakker og luer til medarbeiderne på klinikken.

OPPDATERT KUNNSKAP

Tannlegebransjen er hele tiden i rivende utvikling og noe av det nye de siste årene er en scanner som nå kan erstatte den vanlige avtrykksmassen som brukes når man skal lage en tann eller et gebiss.

– Vi bruker mye tid på å holde staben oppdatert.

Som medlem av Den Norske Tannlegeforening er det også et krav om 40 timer etterutdanning på en to-års periode, der det anbefales 20 timer pr år for å sikre dette.

Saken fortsetter under bildet.

STOLT SJEF: – Når du har en bedrift med engasjerte medarbeidere så gjør det ikke noe om det tidvis blir litt travelt. For du gleder deg til å gå på jobb hver dag, sier Therese Bakke Olsson

BEDRIFTSAVTALE

Sandgata Tannklinikk utvikler stadig tjenestene sine og nå tilbyr de løsninger for bedrifter som vil tegne en avtale med dem. Da får du undersøkelse, tannrens, to røntgen og fjerning av misfarging for kun 395 kroner ved første besøk.

I avtalen ligger også:

  • 10 prosent rabatt på neste behandling/undersøkelse
  • Akuttime på dagen
  • Garantert time innen én uke hvis det ikke er akutt
  • Åpent om ettermiddag og kvelden
  • Årlig innkalling og oppfølging

Saken fortsetter under bildet.

GODT TILBUD: En bedriftsavtale er et godt tilbud til dine ansatte.KURERER TANNLEGESKREKK

Hos Sandgata Tannklinikk har de også laget et spesielt tilbud til pasienter med tannlegeskrekk.

Det handler om å bygge tillit.

– Det er de små stegene som gir resultater, sier Marte Notkevich Imingen.

Hun har tatt eksamen i Odontofobi (tannlegeskrekk) i regi av NOFOBI – Norsk forening for odontofobi. Sandgata Tannklinikk tilbyr i samarbeid med Tryggestad Tannklinikk tannbehandling i narkose for de som ønsker det.

– Det er spesielt å få være med på prosessen fra at pasienter gråter av frykt den første gangen de kommer, til de en tid senere ikke er redde for å komme. Det er ganske stort å oppleve slikt, og det er derfor jeg brenner for å jobbe med denne pasientgruppen, sier Notkevich Imingen.

STORTRIVES I SENTRUM

Med sin plassering midt i Bodø sentrum merker Sandgata Tannklinikk også et økt tilfang av pasienter etter hvert som det blir flere som skaffer seg bolig i sentrum.

– Det har vært meget fascinerende å se hvordan Bodø sentrum gradvis har blitt forvandlet til en oase med mer og mer aktivitet. Nå har vi fått en ekte byfølelse og da kjennes det ekstra godt å kunne drive en lokalt forankret bedrift med topp motiverte folk nettopp her, konkluderer Therese Bakke Olsson.

Du kan lese mer om Sandgata Tannklinikk her.