SLAGKRAFTIG TEAM: Imaas Bil, Cary Bilglass og Cary QuickC ar Fix er stolte over å kunne tilby et helt nytt tilbud til bilistene i Bodø. Fra venstre Kim Harry Andreassen, daglig leder hos Imaas Bil, Pål Mørk, gründer av Quick Car Fix, Bjørn-Helge Nordheim, avdelingsleder for bilskade hos Imaas Bil, Haakon Skaate, prosjekt- og support Cary Bilglass og Andreas Hovin regionleder nord i Cary Bilglass

Lønnsom
bærekraft

Med Cary Bilglass og Cary Quick Car Fix på laget ønsker Imaas Bil å bidra til å skape et bærekraftig tilbud som gjør at du som kunde kan spare store penger.

– Hovedpoenget er at det er bedre å reparere ennå bare skifte deler, sier daglig leder Kim Harry Andreassen hos Imaas Bil.

SPENNENDE BY OG BEDRIFT

Og med bedre tenker han både på miljøprofilen og på den regningen som kunden skal betale. Derfor er Andreassen veldig fornøyd med sine nye samarbeids-
partnere. Det er også gründer av Quick Car Fix og ansvarlig
for utrullingen av SMART Repair, Pål Mørk:

– Bodø er en meget spennende by og hos Imaas Bil har vi funnet et helprofesjonelt miljø som går hånd i hanske med vår egen strategi.

Saken fortsetter under bildet.

– Vi har flere samarbeidspartnere som etterspør totalkonsepter ovenfor sine kunder og Imaas Bil er vår første samarbeidspartner i Nord som omfavner kundene med å tilby alt. Vi ønsker flere som Imaas Bil velkommen til å ta del av vårt konsept for å bredde sitt tjenestetilbud ovenfor sine kunder, sier Tone Jakobsen, daglig leder av Cary Bilglass og Cary Quick Car Fix.

SMARTE REPARASJONER

Nøkkelbegrepet er SMART Repair. Som står for «Small to Medium Area Repair Techniques». Der et merkeverksted gjerne behandler hele den rammede karosseridelen eller det omliggende området, konsentrerer SMART Repair seg kun om selve skaden.

Uansett hva det gjelder – lakk, bulker, steinsprut, interiør, felger eller glass – så har Cary Quick Car Fix en løsning. Ingen andre i Norge kan reparere så mange ulike kosmetiske skader på ett og samme sted.

Saken fortsetter under bildet.

TRADISJONSRIK BEDRIFTt: Imaas Bil ble etablert i 1983 og er en av Bodøs sentrale bilforhandlere. – Vi er stolte over at vi nå kan tilby våre kunder noe helt nytt og som vi vet har stått på ønskelistene til byens bilister, sier daglig leder Kim Harry Andreassen.

Samtidig gjøres jobben fort – gjerne i løpet av én dag – til en meget gunstig pris.

– Vi senker terskelen for reparasjon av kosmetiske småskader og kaller det Quick Car Fix, fremholder Mørk.

GLASSKLAR FORDEL

Den samme filosofien gjelder hos Cary Bilglass.

– Å reparere steinsprut på frontruter er billigere både for deg og forsikringsselskapet. Dessuten går det raskt. Vi reparerer skaden mens du venter og det er bedre for miljøet, sier regionleder nord Andreas Hovin i Cary Bilglass.

Poenget er at en reparasjon er kostnadsfri hvis du har kasko eller delkasko. Bytte av hele frontruta innebærer en egenandel som kan variere fra 1.500 kroner til 3.000 kroner.

ETTTERSPURT TILBUD

Hos Imaas Bil gleder de seg til å rulle ut det nye tilbudet:

– Vi vet at disse tjenestene er noe våre kunder har etterlyst, sier avdelingsleder for bilskade Bjørn-Helge Norheim.

Saken fortsetter under bildet.

Fiksing av mindre skader er særlig aktuelt når man skal bytte inn eller selge en bil. Enten det er en liten rustflekk, litt steinsprang eller en rift i et sete.

På sikt ser Imaas for seg at de skal kunne utvide tilbudet til også omfatte større kjøretøy som busser og lastebiler.

– Dette er for øvrig et satsningsområde for oss i Cary Bilglass, tilføyer Tone Jakobsen.

NASJONALT SAMARBEID

I april i år kjøpte Cary Norway AS seg inn i Quick Car Fix med 80 prosent.

– Vi har stor tro på vårt konsern Cary Group, som sitter i Stockholm, sin strategi for fremtiden. Dette ga oss et potensial for å vokse og bli et landsomfattende konsept, sier Mørk.

Imaas Bil ble etablert i 1983 med salg og verksted for SAAB personbiler. I dag er de en av Bodøs største bilforhandlere som sysselsetter rundt 30 årsverk.

De er merkeforhandler for Nissan, Mazda og MG.

Imaas Bil er medlem i MECA-kjeden og har Bodøs eneste godkjente MECA el-bil verksted og godkjent servicepunkt for bilflåten til Leaseplan på tvers av merkene. Her utfører de vedlikehold reparasjoner og salg av reservedeler til de aller fleste bilmerker ut over de som bedriften selv representerer.

Du kan lese mer om Imaas Bil her.