FÅR KICK AV Å JOBBE PÅ KICKS: Stemningen er på topp på Kicks, hvor arbeidsmiljøet ligger på terning sju. F.v. Victoria Bugge Rygg, Mariell Vaag Skjelvareid, Ingrid Slåttholm Lekanger (praksiselev) og Rebekka Marie Marstrander (praksiselev).

Lukten av lykke

Skrevet for City Nord
12.03.2018 19:37

Hun gleder seg til barn nummer to, men gruer seg til å være borte fra jobben.

 – Jeg rett og slett elsker kollegene og kundene på Kicks, de sørger for et ekstra kick – for å si det sånn.

Det lille ekstra

Ordene stammer fra Mariell Vaag Skjelvareid (29) som er kåret til månedenes servicemedarbeider på City Nord. Og butikksjef Rigmor Janne Jensvoll sparer ikke på kruttet når hun skal beskrive sin nestleder på butikken:

– Mariell er alltid superhyggelig og flink, noe som fører til en drøss med gode tilbakemeldinger fra kundene. Hun har rett og slett det lille ekstra!

 Saken fortsetter under bildet.

FOKUS PÅ FAGET: – Det handler hele tiden om å definere kundenes behov, guide dem frem til den løsningen som passer perfekt, poengterer Mariell.

Fra mat til kosmetikk

Men det var ikke hudpleieprodukter som var planen da Mariell tok matfag på videregående. Hun var innom både ferskvaredisken på Eurospar og Lyst På, før hun ble med på laget da Kicks åpnet på City Nord i 2011.

Og det var som å komme hjem. Mariell skjønte fra første dag at hun hadde funnet drømmejobben. Senere fant hun også drømmemannen, Ørjan Skjelvareid, som jobber som systemkonsulent i FUNN.

 Saken fortsetter under bildet.

BARN NUMMER TO: Mariell gleder seg til å ta i mot barn nummer to. Terminen er 19. juli.

Sammen har de tre år gamle Isak og i fjor høst giftet de seg i den idylliske steinkirken i Steigen. Og nå venter paret altså barn nummer to:

Gutt nummer to

– Det blir visstnok en gutt til og vi gleder oss fryktelig til å få et nytt medlem inn i familien, sier Mariell som har termin 19. juli. Noe navn har de ennå ikke landet på.

– Så vet jeg at det blir tøft å være borte fra jobben. Det kommer til å krible i fingrene når jeg har permisjon, sier Mariell.

Som er så interessert i faget at hun nesten kan finne på å rydde opp i hyllene hvis hun besøker en kosmetikkbutikk på en ferietur.

Saken fortsetter under bildet.

OPPTATT AV DETALJER: Mariell overlater ingenting til tilfeldighetene i butikken. Det må være skinnende rent og alt skal ligge på rett plass.

Brenner for faget

Mariell har ett hovedfokus og det er skape optimale opplevelser for kundene:

– Det handler om å definere behovet deres, guide dem frem til løsningen som passer perfekt.

Så hvilken duft er hennes favoritt?

 Saken fortsetter under bildet.

SANSEN FOR LUKT: Mariell elsker orientalske, krydrede dufter. Og ikke minst årets Escada – med saftig vannmelon og forfriskende havsalt.

– Jeg elsker orientalske, krydrede lukter. Og vanilje, den er bare magisk. Ja, og selvfølgelig årets Escada-duft – en unik blanding av saftig vannmelon og forfriskende havsalt.

Ekte Bodø-patriot

Oppvokst på nedre Hunstad med utsikt til Børvasstindene og bosatt på Bertnes, er Mariell en Bodø-patriot på sin hals.

– Alt er så tilgjengelig her og naturen helt magisk, sier 29-åringen.

Som i neste åndedrag – med et drømmende blikk – lister opp nyhetene som kommer et påske :

– Mac, Shiseido, Rituals, Monsun …

 Saken fortsetter under bildet.

STOLT PRISVINNER: – Jeg ble rett og slett rørt da jeg fikk vite at jeg var vinneren av månedens servicepris på City Nord, sier Mariell.

Det er helt åpenbart at dette er lidenskapen hennes. Drømmer hun da om å bli sjef en dag?

– Litt, ja. Men enn så lenge har jeg den beste jobben i byen!