Magiske opplevelser
for deg og din bedrift

Skrevet for arnøy brygge
31.03.2021 18:52

Når pandemien slipper taket, vil det være et stort behov for å samle flokken. Da står Arnøy Brygge klar til å være førstevalget når din bedrift skal ta hverdagen tilbake.

Ett år etter at pandemien traff Norge som en tsunami, er John Kristian Karlsen travlere enn noensinne:

– Det har gått i ett. Alt handler om å overleve.

KLARE FOR INNRYKK: John Kristian Karlsen jobber knallhardt for å rigge Arnøy Brygge som en svært attraktiv mulighet når du og din bedrift endelig kan samle staben.

RUSTER OPP ANLEGGET

Arnøy Brygge jobber hovedsakelig mot bedriftsmarkedet og fiskeferie, men har også mange «private» gjester, små og store grupper. I Salten er nok Arnøy Brygge mest kjent for distriktets råeste Havrettsbord. 

Tidene vi er i krever fornyelse og omstilling, og for å få det til er Karlsen, med støtte fra Innovasjon Norge, i full gang med å gjøre en rekke endringer med det populære ferie- og konferansestedet.

– Personlig tviler jeg på at vi får særlig aktivitet her før i august, spår Karlsen.

Saken fortsetter under bildet.

EKSTRA MØTEROM: Arnøy Brygge er i gang med å utvide, blant annet skal de bygge et ekstra møterom, blant annet for å kunne møte skjerpede krav til smittevern.Men på ett tidspunkt vil det løsne. Og da har Karlsen stor tro på at nettopp et slikt tilbud som Arnøy Brygge tilbyr vil være midt i blinken.

– Pandemien kommer nok til å endre en del vaner. Det vil fortsatt bli økt brukt av digitale løsninger og videomøter. Derfor blir de enda viktigere for bedriftene å samle folkene og gjøre noe ekstra ut av disse møtene.

DE FIKSER ALT

Karlsen ser for seg at det faglige fortsatt vil stå sentralt når en bedrift kommer til Arnøy Brygge, men så vil det også være et sterkt ønske om at opplevelsene skal stå i sentrum.

– Da begynner det med reisen hit, eller returen. Kanskje vil man få med seg Saltstraumen og Svartisen på samme tur. Vi kan organisere transport til og fra slik at alle puslebrikker faller ned på rett plass, sier Karlsen.

Saken fortsetter under bildet.

BEHAGELIG REISE: Arnøy Brygge tilbyr en rekke muligheter når det gjelder å komme seg ut til øya. For eksempel en vakker tur over fjorden i båt.Det betyr at du kan komme til Arnøy Brygge med sykkel, båt, RIB, helikopter, buss, bil og ferge.

ØKT KVALITET

Ute på øya er Karlsen i full gang med å gradere opp de 37 dobbeltrommene. Kjøkkenet skal utvides og det bygges et ekstra møterom. Alt for å ta hensyn til smittevern og legge til rette for en så sømløs opplevelse som mulig.

– Vi lager nå en ny og forsterket meny, med tung vekt på lokal og kortreist mat. Vi skal legge til rette for spennene opplevelser på land og til vanns.

Saken fortsetter under bildet.

LEGENDARISK MENY: Arnøy Brygge er blant annet kjent for sine legendariske havrettsbord. Nå skal menyen forsterkes med lokal og kortreist mat.Det betyr blant annet at Arnøy Brygge tar naturen i bruk hvor det skal skapes en løype med ulike aktiviteter og utfordringer. Noe som igjen vil passe perfekt for en bedrift som ønsker å drive med team-building.

ET KOMPLETT TILBUD

I tillegg blir det gode muligheter til å lage fisketurer, fiskekonkurranser og maritime opplevelser. Her vil man også knytte det hele opp mot lokal kultur og historiefortelling. Et Kystfort fra krigen med kanoner og bunkere har vært og vil være en viktig del av porteføljen.

Saken fortsetter under bildet.

EGNE URTER: Når det kommer til maten, legger Arnøy Brygge lista høyt, men egen produksjon av urter og grønnsaker.Arnøy Brygge vil om ikke så lenge ha på plass muligheter for digital booking, noe som vil gjøre det enda enklere for kundene å planlegge en tur til den idylliske øya.

For din bedrift kan Arnøy Brygge tilby en bred meny:

 • Kick off/event/arrangement
 • Blåturer
 • Kurs og Konferanselokaler
 • Muligheter for dans og musikk
 • Overnatting
 • Mat og drikke (Julebord, havrettsbord med mer)
 • Safarier
 • Fisketurer
 • Båtturer
 • Sightseeing
 • Kulturelle opplevelser
 • Besøk et ekte kystfort

Saken fortsetter under bildet.

EVIG OPTIMIST: – Det har vært en knalltøff periode, men vi vet at Arnøy Brygge er e tilbud som veldig mange i markedet setter pris på. Så nå skal vi bare sørge for at du får tidenes opplevelse når du kommer innom, sier John Kristian Karlsen.

– Når pandemien slipper taket vil det åpenbart være et sterkt behov for å samle gjengen og feire at vi har tatt hverdagen tilbake. Da er Arnøy Brygge et perfekt sted med god mat og drikke, bråvakker natur og et mylder av opplevelser, konkluderer John Kristian Karlsen.

Du kan lese mer om Arnøy Brygge her.