EN GYLLEN FRISTUND: – Det å komme hit skal være en liten, gyllen fristund hvor du kan koble av og være i trygge hender. Og så forlater du med ekstra overskudd og føler deg «fresh», sier Marte Staurbakk-Thofte som nettopp har startet sin egen bedrift, «Martes Hud- og Kroppspleie».

Marte har skapt
sin egen drømmejobb

Skrevet for intunor
25.03.2021 19:13

Hun brenner for at andre skal føle seg vel. Nå har lidenskapen blitt grunnlaget for en ny arbeidsplass.

– Jeg rett og slett elsker å ta vare på folk, sier Marte Staurbakk-Thofte (29).

4. januar i år åpnet hun «Martes Hud- og Kroppspleie» med lokale i Gløden velværesenter. Men Marte er ingen nybegynner, hun har seks års fartstid fra «7. Himmel». Etter hvert vokste det frem et ønske om å skape noe eget.

NÅ ELLER ALDRI

I fjor hadde hun mammapermisjon og fikk litt ekstra tid til å tenke.

– Jeg blir 30 år og følte at det var nå eller aldri, sier Marte.

Hun rådførte seg litt med faren, som selv er selvstendig næringsdrivende. Og han var ikke i tvil om at datteren bare burde satse for fullt.

– Du starter midt inne i en pandemi, er ikke det litt dristig?

– De to første månedene gikk det faktisk veldig bra. Jeg tror vel heller nettopp at under slike forhold så trenger folk et lite pusterom. De trenger å føle seg vel.

Saken fortsetter under bildet.

LANG ERFARING: Marte Staurbakk-Thofte har seks års erfaring fra bransjen og tenkte at nå var det på tide å skape noe selv. – Jeg rett og slett elsker å ta vare på folk, sier 29-åringen.

DEN FØDTE OPTIMIST

Marte tilbyr hud – og kroppspleie, styling av bryn, vipp-extension, voksing og massasje. Og selv om hun måtte stenge døra etter de siste innstrammingene, så nekter hun å se mørkt på ting.

– Jeg har alltid vært en optimist. Dessuten er jeg født i Tyrens tegn, noe som betyr at jeg er ganske sta. Jeg gir ikke opp sånn uten videre, sier Marte.

For snart vil samfunnet begynne å komme tilbake til normale tilstander og da er Marte overbevist om at kundene mer enn noen gang føler et sterkt behov for tjenestene hennes.

Saken fortsetter under bildet.

ALT PÅ ETT STED: Gløden Velværsenter har samlet ti aktører under samme tak, noe som skaper et komplett tilbud. – Og så det det gratis parkering her, poengterer Marte Staurbakk-Thofte.

DEN INDRE GLØDEN

– Det å komme hit skal være en liten fristund hvor du kan koble av og være i trygge hender. Og så forlater du med ekstra overskudd og føler deg «fresh». Vi skal hjelpe deg med å få frem den indre gløden.

For Marte var det viktig at hun fikk plass inne på Gløden velværesenter, sammen med ti andre bedrifter innen samme bransje.

– Det betyr at vi har skapt et komplett tilbud under samme tak. Så er det også litt morsomt at vi er bare er kvinnelige ledere her, sier Marte.

Saken fortsetter under bildet.

FANT TONEN RASKT: Latteren sitter løst når Marte Staurbakk-Thofte drøfter den videre driften med regnskapsfører Sofie Hjelde hos Intunor.

Som fersk gründer har det vært maktpåliggende for Marte å skaffe seg profesjonell bistand og rådgiving når det gjelder økonomi og revisjon. Selve regnskapet blir ført av farens regnskapsfører, men lønn, revisjon og rådgiving henter hun hos Intunor.

– Det var pappa som anbefalte dem.

DEN GODE HJELPEREN

Hos Intunor ble regnskapsfører Sofie Hjelde nysgjerrig og interessert når hun kom i kontakt med Marte og fikk presentert planene hennes.

– Det som er viktig for oss er å sette oss grundig inn i kundens forretningsplan og hva de tenker rundt driften. Når du skal etablere et nytt selskap er det mange små, men viktige detaljer å huske på, sier Hjelde.

Saken fortsetter under bildet.

VIL GJERNE BIDRA: – For oss i Intunor er det et privilegium å få lov til å være med å hjelpe bedrifter som vil skape lokale verdier, sier regnskapsfører Sofie Hjelde.

Regnskapsførerne hos Intunor har et brennende engasjement for næringslivet i regionen og bistår i dag en rekke spennende vekstbedrifter.

Marte er veldig glad for at hun valgte Intunor:

– Det et flott å ha en sparringspartner som du kan ringe og drøfte ting med. Jeg kjenner jo bransjen min inngående, men regnskap, tall og strategier blir fort til kompliserte fremmedord.

Saken fortsetter under bildet.

SER ALLTID LYST PÅ LIVET: – Jeg har alltid vært en optimist. Dessuten er jeg fødte i Tyrens tegn, noe som betyr at jeg er ganske sta. Jeg gir ikke opp sånn uten videre, sier Marte, med referanse til at hun starter en ny bedrift midt under en pandemi.

FORNØYDE KUNDER

INTUNOR er en av Norges ledende leverandører av autorisert regnskapsførsel og nærliggende rådgivning. Selskapet har 160 regnskapsførere fordelt på seks lokasjoner i Norge. Samtidig bistår de kunder med å utvikle integrasjoner som effektiviserer deres arbeidsprosesser, og yter tjenester innen bemanning, HR, og finans.

– For oss i Intunor er det givende å få lov til å bli med en bedrift helt fra starten av. Mye av vår jobb er å sørge for at bedriftene i størst mulig grad kan konsentrere seg om det de er best på, nemlig skape fornøyde kunder, konkluderer Sofie Hjelde.

Du kan følge Marte og selskapet hennes på Facebook her.

Du kan lese mer om Intunor her.