B&OI TURN har svært mange medlemmer. De utvider nå tilbudet slik at enda flere skal få muligheten til å være med på turn. Foto: Lars Hemmingsen

Massiv etterspørsel fører til utvidelse av turntilbudet i Bodø

Godt over 800 barn står klare til sesongstart når B&OI Turn starter årets treninger de neste to ukene. Nå ønsker de bidra til at enda flere skal få sjansen til å trene turn.

Utvider tilbudet

- Vi ønsker gi enda flere sjansen til å få drive med turn og har derfor valgt å sette opp noen ekstra partier innen basis turn, sier Veronica Kåring, Styreleder i B&OI Turn. 

Partiene heter Gymlek for de under Skolealder, og Idrettens Grunnstige for de over skolealder. Dette er et grunnlag man bør ha uansett hvilken gren man etterhvert velger innen turn, eller om man velger gå over til en annen sport. 

-  Turn er nemlig en fantastisk sport som gir deg bevegelighet, koordinasjon og styrke og er derfor ypperlig å begynne med uansett hva du skal gjøre senere i livet, utdyper hun. 

Turn gir et perfekt grunnlag uansett hvilken sport man ønsker utøve senere. Foto: Veronica Kåring

Gleder seg til oppstart

- Det blir virkelig helt fantastisk og se full aktivitet igjen i hallen og i gymsalene våre. Som turn-mamma, styreleder, trener og aktiv utøver er det lite som kan måle seg med ekte idrettsglede for meg, forteller Kåring. 

De fleste partier har oppstart i uke 35, og noen få etablerte partier starter allerede nå i uke 34. 

- Vi har fremdeles noen plasser ledig for barn mellom 2 år og 4.klasse (Gymlek og Idrettens Grunnstige) både på Saltvern, Alstad, Hunstad, Bodin og Tverlandet, så det er fortsatt mulig å melde seg på. Det gjør man på hjemmesiden vår, fortsetter Kåring.

Det er lite som kan måle seg med ekte idrettsglede for styreleder i B&OI TURN, Veronica Kåring.

 

B&OI TURN er en tradisjonsrik og stor klubb. Klubben har over 1000 medlemmer i alderen 2-80 år, og tilbyr aktiviteter i alle deler av byen – fra Tverlandet til Rønvik. Vårt fremste mål er å gi barn og voksne et inkluderende og sunt treningstilbud med mulighet for egen utvikling og treningsglede.

Klubben tilbyr et bredt utvalg av turn-grener med både Turn Menn/Turn Kvinner (apparatturn), Rytmisk Gymnastikk, Troppsgymnastikk, Cheerleading, Gymlek, Idrettens Grunnstige, Trampoline, Jibb, samt Turn for voksne.