KLARE FOR NESTE OPPDRAG: Staben hos Nordanlegg består av svært erfarne fagfolk som sitter på en bred kompetanse og lang erfaring. De takler rett og slett det meste.

Med anlegg
for det meste

Denne gjengen fikser det meste. Og litt til. Med Nordanlegg inne i ditt prosjekt er du garantert høy kvalitet og maksimal effektivitet.


– Ja, vi er en entreprenørbedrift, men det som er gøy er at vi har en dyktig stab som kan løse det aller meste av oppdrag, sier daglig leder Tor-Morten Solheim.

For er det noe Nordanlegg er gode på, så er det å håndtere jobber hvor ting ikke alltid er like forutsigbart.

STORT PUSLESPILL
Som da de ble hentet inn for å gjøre betongarbeidet for Lofoten Biomarine, som bygger den første hel- integrerte nullutslippsklyngen i fiskeri-Norge.

– Da var det plutselig mange ting som måtte koordineres. Som for eksempel at betongbilen fra Bodø fikk rett ferge med tanke på når det var flo og fjære, forteller Solheim.

Saken fortsetter under bildet.

STOR JOBB: Nordanlegg sørget for betongjobben da fabrikken til Lofoten Biomarine AS skulle bygges på Værøy. Foto: Nordanlegg

Dette er et godt eksempel på hva som er DNA’et i Nordanlegg. De løser det som skal løses, uansett hvor vrient det enn måtte seg ut i utgangspunktet.

BRED KOMPETANSE
Så er det slik at dette er selskap som har gjort det til sin spesialitet å ha en bred kompetanse innen mange sektorer.

De blir hyret inn til å gjennomføre omfattende butikkombygginger i Glasshuset

Nordlanlegg sto for rivingen, miljøsanering og ombygging av tankanlegget for Nordlandsbadet da de skulle bygge ut

  • Totalentreprenør for Coop Nordland på flere prosjekter
  • Nordanlegg bygger ut fabrikken for Nordland Betong
  • De rykker inn og gjennomfører kjerneboring og betongsaging for flere aktører
  • Nordanlegg håndterer grunnarbeid, tømrer- arbeid og maling for ulike borettslag
  • Transport og kraning for ulike prosjekter, mellomlagring av aggregater og tanker

– Vi liker å tenke på oss selv som en liten totalentreprenør og en stor vaktmester. Ingen jobb er for stor og ingen er for liten, sier Solheim.

Saken fortsetter under bildet.

SANERING: Da badelandet skulle saneres i forbindelse med utbyggingen, var ekspertene fra Nordanlegg på plass. Foto: Nordanlegg

BÆREKRAFTIG VISJON

I det daglige virket har bedriften et sterkt fokus på miljø og bærekraft. Hvis et bygg skal rives, blir absolutt alt kildesortert ned til hver enkelt spiker.

– Vi er også nøye på at vi kun kjøper hos godkjente leverandører. Nordanlegg skal være synonymt med ærlighet, redelighet og en høy faglig standard. Våre medarbeidere er stolte av jobben de gjør - og alt skjer etter boka, sier Solheim.

Han er også opptatt av at medarbeiderne skal kunne videreutvikle seg i jobben. Fagbrev og teknisk fagskole er noe som det hele tiden oppmuntres til å ta.

– Kunnskap, informasjon og råd deles aktivt mellom alle våre medarbeidere. Dette bidrar til at hver enkelt blir mer selvstendig, og tar de viktige beslutningene som kreves. Vi spiller hverandre gode.

Saken fortsetter under bildet.

FASADEARBEID: Her er det City Nord som får bistand fra fagfolkene hos Nordanlegg. Foto: Nordanlegg

Og i en hverdag hvor oppdragene strømmer inn, ser Nordanlegg at de trenger å hente inn en ny prosjektleder. Selskapet er på jakt etter deg som har fagbrev innen bygg og anlegg, og som ønsker å lede en stab med erfarne fagfolk.

– Her trenger vi noen med litt erfaring som kan veilede, styre og planlegge jobbene våre. Vi tilbyr også ekstra opplæring og utdanning underveis for å styrke nettopp denne stillingen, sier Solheim.

DEN GODE VEIVISEREN
Som et viktig ledd i utviklingen av bedriften er Nordanlegg opptatt av å legge til rette for lærlingeplasser:

– Det er en fin måte å rekruttere ny arbeidskraft, samtidig som at vi som bedrift har et samfunnsansvar for å hjelpe unge mennesker inn i arbeidslivet. For oss føles det helt rett å være en veiviser på dette området.

Saken fortsetter under bildet.

MALING: Nordanlegg har dyktige malere og her er det Bankgata Borettslag som får en ansiktsløftning. Foto: Nordanlegg

– Til syvende og sist koker det ned til en grunnleggende respekt for faget. Hos Nordanlegg spiller det ingen rolle hvilket oppdrag de er satt til å løse. Enten det er snakk om en mur på en privat eiendom eller omfattende infrastruktur hos en stor bedrift, så skal det alltid leveres på tid, pris og kvalitet.

– Vi blir aldri bedre enn den siste jobben vi utførte. Sånn sett er vi oppe til eksamen hele tiden. Og det er slik vi ønsker å ha det, konkluderer daglig leder Tor-Morten Solheim.

Du kan leser mer om Nordanlegg her.