STOLTE MEDARBEIDERE: – Vi er utrolig stolte over å jobbe i en bedrift som gir tilbake til sine lokalsamfunn, sier leder for teknologi og bærekraft Frode Schjenken Jensen og beriftsrådgiver Bente Hardy.

Med hjerte for
lokalsamfunnet

Hos Polar Kraft går alle hver dag på jobb for å gi mest mulig tilbake: Til deg som strømkunde og til Bodø, byen de bor i og som de er så glade i.


Du har kanskje lagt merke til det røde lokalet med Polar Kraft- logoen i Dronningens gate. Polar Kraft er strømselskapet som vil være motstrøms, og derfor har de valgt å ha en fysisk butikk på gateplan, midt i sentrum.

Og du er hjertelig velkommen inn for å slå av en prat om strøm, priser og sparetiltak.

– Man kan ikke være i denne jobben, uten å være glad i å prate med mennesker. Det sier bedriftsrådgiver Bente Hardy.

Som bedriftskunde hos Polar Kraft har du nesten garantert hørt stemmen hennes.

– Når det skjer noe i strømmarkedet får du som bedriftskunde en telefon fra meg. Da er du hele tiden sikret en best mulig avtale. Dette er samtaler jeg ser fram til å ta og noe jeg gjør med glede. Jeg foretrekker telefon foran e-post, og bruker å si at stemmen er visittkortet mitt.

EN SYNLIG OG TILGJENGELIG BIDRAGSYTER
Bente Hardy, Frode Schjenken Jensen, Silje Anette Braa og Birger Eidshaug er Polar Kraft sine ansikter i Bodø. Polar Kraft er et nordnorsk strømselskap med medarbeidere i syv av fylkets byer og tettsteder.  De er blant annet eid av Salten Kraftsamband, Lofotkraft og Nordkraft, og har dermed godt tilgang til informasjon om strømmarkedet.

Saken fortsetter under bildet.

SYNLIGE OG TILGJENGELIGE: Her er du hjertelig velkommen innom for en prat om strømavtaler, priser og sparetiltak. Polar Kraft er strømselskapet som går motstrøms og åpner butikker i byer og tettsteder i Nordland. – Vi ønsker å være synlige og tilgjengelige for kundene, og vi ønsker å bidra til lys i bygårdene, sier kunderådgiver Silje Anette Braa og konsulent Birger Eidshaug.

– Vi ønsker å være synlige i bybildet og vi ønsker å være tilgjengelige for stedets innbyggere, sier Frode Schjenken Jensen, leder for teknologi og bærekraft.

Når de fire ikke er på jobb for å sikre en best mulig strømavtale til deg som privatperson eller til bedriften din, treffer du dem på turstier, på lekeplasser, i en klatrevegg, eller kanskje foran en av byens konsertscener. 

De bor i det samme lokalsamfunnet som du er en del av og de bruker de samme mulighetene. Derfor er de utrolig stolte over å jobbe i en bedrift som styrer etter kompass-pila «Alt vi gjør i dag, er med tanke på i morgen». Og Polar Kraft gir tilbake, blant annet i form av sponsing av lokale foreninger, arrangementer og idrettslag, i form av strømavtalen Idrettsstrøm og gjennom Polarkraftfondet, hvor lag og foreninger kan søke om midler.

– Vi er utrolig opptatte av lokalsamfunnet vi bor i. Vi ønsker å være tett på og vi ønsker å gi noe tilbake, sier Schjenken Jensen.

ENGASJERT OG ENTUSIASTISK
Han er Bodøgutt, mens Hardy er tilflytter fra Svolvær. Men engasjementet for Bodø er like stort hos de begge.

– Vi er utrolig stolte over all utviklingen som skjer i denne byen og over å få være en del av det, sier Hardy og Schjenken Jensen.De tenker blant annet på byggingen av ny bydel, flytting av flyplassen og ellers utviklingen som skjer i sentrum med hotell- og restauranttilbud.

– Det bygges og tenkes stort her, og det liker jeg. Det merkes at folk er kry over det som skjer sier Hardy.

De mener at slike tanker og slik utvikling er med på å gjøre byen attraktiv, og at den tiltrekker seg tilflyttere.

Saken fortsetter under bildet.

LOKAL KUNNSKAP: Medarbeiderne i Polar Kraft bor i det samme lokalsamfunnet som deg og de bruker de samme mulighetene.

– Det er kort vei til både marka og byen, og det gjør det enkelt å bo her. Jeg bruker marka mye og synes restauranttilbudet i Bodø er fantastisk. Og har du vært på konsert i Svømmehallen scene? For en kanonbra konsertplass og for en lyd, sier hun imponert.

Kollega Silje Anette Braa kunne ikke vært mer enig.

– Bodø er en helt fantastisk by. Det er utrolig mange tilbud her og det er deilig at naturen er så tilgjengelig. 

Og tro det eller ei, men for en hjemvendt bodøværing etter ti år i Bergen, fremstår været i Bodø bra:

– Det er mindre regn her enn i Bergen. Og så liker jeg at det er færre folk. Med kort vei til skog og fjell, synes jeg det gir mer rom for naturopplevelser og ro rundt seg.

Hun gir også skryt til Bodø kommune for å ha satset på mange fine uteområder.

– Det er kommet så mange fine lekeplasser her, sier småbarnsmoren, som også setter pris på muligheten for lunsjkonserter i Stormen.

Saken fortsetter under bildet.

ENGASJERT- HELE TIDEN: Frode Schjenken Jensen lever og ånder for å skape best mulige produkter til kundene. –  Det har hendt at jeg tester strømsparetiltak hjemme, ja. For å se om det fungerer. 

FRA KLATREVEGG TIL KALDE FLISER
Når Frode Schjenken Jensen ikke er opptatt med å utvikle nye, energibesparende og kundevennlige energiløsninger for Polar Kraft, henger han gjerne i en klatrevegg utendørs eller innendørs. 

Tidvis er han så engasjert i jobben sin at han gjerne tar den med hjem og lar hele familien få ta del i hans utviklingsprosjekter:

– Det har hendt at jeg tester strømsparetiltak hjemme, ja. For å se om det fungerer. Det har blant annet resultert i kalde fliser på badet og noe mindre begeistring fra resten av familien, sier han og ler litt.

– Men for meg er det viktig å teste produktene vi skal selge, sånn at jeg vet at kvaliteten er bra.Du kan med andre ord være sikker på at alle strømsparetiltakene Polar Kraft selger, er godt testet av en utvikler som snakker av egen, opplevd erfaring.

Saken fortsetter under bildet.

STRØM MED MENNG: Alle trenger strøm, men det er ikke alle leverandørene som jobber så hardt med lokal bærekraft som Polar Kraft.

NORDNORSK OG LOKAL
Polar Kraft AS er et nasjonalt strømselskap med et solid nordnorsk, lokalt fotfeste. Hos Polar Kraft får du oppdaterte råd om hvilken strømavtale som er best for deg, du kan kjøpe produkter som varmepumpe og el-billader, og du får gode råd på veien slik at du kan ta full kontroll over strømforbruket ditt.

– Folk kommer innom oss her i Dronningens gate og mitt inntrykk er at de setter pris på at vi er så enkle å treffe, forteller kunderådgiver Silje Anette Braa i det nordnorske strømselskapet Polar Kraft.
– Vi er utrolig stolte over å jobbe i en bedrift som gir tilbake til sine lokalsamfunn, sier leder for teknologi og bærekraft Frode Schjenken Jensen og beriftsrådgiver Bente Hardy

Her er du hjertelig velkommen innom for en prat om strømavtaler, priser og sparetiltak. Polar Kraft er strømselskapet som går motstrøms og åpner butikker i byer og tettsteder i Nordland.
– Vi ønsker å være synlige og tilgjengelige for kundene, og vi ønsker å bidra til lys i bygårdene, sier kunderådgiver Silje Anette Braa og konsulent Birger Eidshaug.


Du kan leser mer om Polar Kraft her.