FARGERIK HVERDAG: Stine Konradsen er butikksjef på Kremmerhuset på City Nord og er konstant begeistret over muligheten til å hjelpe kundene med å skape vakre hjem.

Med hjerte for interiør

Skrevet for City Nord
04.10.2019 18:22

Hun begynte som 17-årig julehjelp og endte opp som butikksjef. Møt Stine Konradsen som elsker design og interiør av hele sitt hjerte.

– Du trenger ikke å snu boligen på hodet. Det er utrolig hva som skjer hvis du bytter putetrekk og legger en ny duk på bordet.

DET LILLE EKSTRA

Stine snakker form og farge på inn- og utpust mens hun viser oss rundt inne på Kremmerhuset. En butikk som har interiør som sjel, hvor prisene skal være overkommelige for alle og hyllene inneholder det lille ekstra.

Saken fortsetter under bildet.

– MITT ANDRE HJEM: – Kremmerhuset er mitt andre hjem, det er utrolig givende å få lov til å hjelpe folk med å skape vakre hjem, sier Stine Konradsen.

– Det er viktig å ha kryddervarer, det som skal spisse opp smaken, sier Stine og viser frem hundehoder, aper, og små ender.

ARVELIG BELASTET

Kremmer-genet har hun arvet fra moren som jobbet med salg og reiseliv. Derfor ble det salg- og service på videregående og universitetsstudier innen markedsføring og ledelse.

Stine er oppvokst på Alstad og var innom alt fra fotball og svømming til jazzballett og sang under oppveksten. Men hun skjønte som sagt tidlig at det var salg som var hennes rette element.

Saken fortsetter under bildet.

KRYDDERVARENE: Artige hundehoder faller inn under kategorien kryddervarer, det lille ekstra som er med på å løfte stemningen i et rom.

BOBLENDE LYKKE

– Det er noe helt eget med å bli kjent med kundene dine. Noen vet nøyaktig hva de vil ha, andre trenger litt mer råd og veiledning. Hvis noen er i tvil om hva de bør gjøre med et rom, ber jeg gjerne om det bilde.

Basert på dette kommer Stine med forslag, samtidig som hun lytter nøye og prøver å kartlegge hvilken stil kunden har sansen for. Og så kommer de magiske øyeblikkene:

– Når den samme kunden kommer tilbake med et nytt bilde, av hvordan det ble. Da kjenner jeg at det bobler av lykke i hjertet.

Saken fortsetter under bildet.

LYS OG VARME: – Stearinlys er en av våre mange bestselgere. Og nå har vi fått tilbake favoritten "Cranberry Spice", forteller Stine Konradsen.

SKANDINAVISK ROMANTIKK

Den samme entusiasmen har hun selvfølgelig tatt med seg inn i sitt eget hjem. Der var det tidligere skifte av stil hver sesong, men nå har hun på en måte funnet sin versjon, noe hun selv gir navnet ”skandinavisk romantikk”.

– Rosa, gull og marmor. Og masse grønnplanter.

– Noen favoritter?

– Alt som overlever. Jeg har definitivt ingen grønne fingre, for å si det sånn.

Saken fortsetter under bildet.

SIN EGEN POKAL: Gull-papegøyen som er City Nord-prisens vandrepokal var det Stine selv som solgte til City Nord. Nå har hun fått den tilbake som et synlig bevis på at hun er kåret til månedens servicemedarbeider.

FORTJENT PRISVINNER

De som kjenner Stine beskriver henne som en person med konstant overskudd og smittende humør. Det samme gjelder staben. Og det var de som nominerte henne til månedenes servicepris på City Nord, noe juryen var helt enig i.

– Fantastisk hyggelig. Og så vil jeg si at det å ha en butikk på City Nord gir store fordeler. Senterledelsen har en offensiv filosofi og er veldig flinke til å sørge for at det hele tiden skjer noe her.