Klar visjon: Daglig leder Vigdis Bjellånes i Intu har en klar visjon for hva selskapet skal tilby og hvilke verdier de skal representere. – Vi skal gjøre hverdagene enklere og mer effektiv for våre kunder.

Med hjerte og
hode for tall

Skrevet for Intu

Sultne og nysgjerrige medarbeidere som elsker utfordringer er nøkkelen til Intus suksess.

– Vi er helt avhengig av å kapre de skarpe hodene og de bankende hjertene, sier daglig leder Vigdis Bjellånes.

Innsikt og forståelse

Intu er et lokalt eid regnskaps- og rådgivningsfirma med forankring i Salten, som ble etablert i 1999. Målet har hele tiden vært å tilby intuitive teknologiske løsninger for kundene og bygge relasjoner gjennom innsikt og forståelse.

– En av de store forskjellene på før og nå er hastigheten. Dagenes ledere trenger kontinuerlig tilgang til viktig informasjon. Med elektronisk bilagsperm og dokumentarkiv, har kundene til en hver tid tilgang til ferske tall, sier Bjellånes.

Saken fortsetter under bildet.

Kompetanse i alle ledd: – Vi jobber hele tiden med å skaffe oss de beste hodene, og nå har Intu fått et slagkraftig lag med en stor bredde innen kompetansen, sier Vigdis Bjellånes.

Økonomisk skreddersøm

Oppdaterte regnskapsdata gir kundene et optimalt grunnlag for å treffe viktige beslutninger. Men det stopper ikke der:

– Vi tilbyr skreddersydde rapporter tilpasset nettopp din bedrift eller organisasjon og vi kjører også kurs som gjør selskapets nøkkelpersonell bedre i stand til å skape optimale resultater 

Jakter på flinke folk

Gjennom mange år har Intu aktivt oppsøkt studentmiljøene for å profilere bransjen og vise frem hvilke muligheter som finnes.

– Vi tror dette har vært avgjørende for å rekruttere unge medarbeidere med ulik kompetanse innen IT, HR og markedsføring. Dette da i tillegg til regnskapsfagene, sier Bjellånes.

De siste årene har Intu vokst kraftig, noe som har endret hele organisasjonskartet. Dette har igjen gitt selskapet en unik mulighet til å skape et komplett kompetansehus som dekker alle behovene for næringslivet.

Saken fortsetter under bildet.

 Skreddersøm: – Vi tilbyr skreddersydde rapporter tilpasset nettopp din bedrift eller organisasjon og vi kjører også kurs som gjør selskapets nøkkelpersonell bedre i stand til å skape optimale resultater, sier Vigdis Bjellånes.

Økonomisk gevinst

– Vi har nå en fantastisk mulighet til få norsk næringsliv til å ta i bruk dagens digitale verktøy, noe som øker presisjonen, sparer tid og gir direkte utslag på bunnlinjen.

Derfor er det viktig for Intu å skape en så attraktiv arbeidsplass som mulig. Med avdelingskontorer på Gardermoen og i Mo i Rana og et splitter nytt hovedkvarter i Bodø, ligger alt til rette for å kapre de rette folkene.

– Vi skal skape en arbeidsplass som våre medarbeidere er stolte over. En arbeidsplass de gleder seg til å gå til. Her skal de få utvikle seg innenfor et pulserende økonomifag, sier Vigdis Bjellånes.

Og dermed er også alt lagt til rette for at kundene får det beste og mest varierte tilbudet innen regnskap, rådgiving og digital innovasjon.