FLOTT FUNKIS: Funkis-boligene fra 70-tallet blir nå totalrenovert og her får du sjansen til store leiligheter over to plan.

Med naturen som nabo

På jakt etter noe helt unikt? Nå blir de gamle legeboligene i Junkerveien til store og moderne leiligheter over to plan. Alt bygget rett inn i naturen.

– Dette er et særdeles spennende prosjekt. Det er snakk om unike leiligheter i unike omgivelser, sier eiendomssjef Daniel Thomassen i T. Kolstad Eiendom.

Det var på midten av 70-tallet at terrassehusene i Junkerveien dukket opp. De ble satt opp for å være attraktive legeboliger, noe som skulle styrke rekrutteringen til sykehuset.

Saken fortsetter under bildet.

ENESTÅENDE: Funkisbyggene i Junkerveien representerer noe enestående innen boligmarkedet i Bodø.

TOTAL RENOVERING

Nå er de i gang med en komplett renovering fra A til Å. Men den originale funkis-stilen blir beholdt. Det samme med løsningen over to plan. Men selve rominndelingen blir finjustert.

– Det er snakk om 30 leiligheter som er på 100 og 120 kvadrat- meter. Kjøperne kan velge mellom tre-, fire- eller fem-roms leiligheter, sier Thomassen.

SKREDDERSØM OG UTSIKT

Dette betyr i praksis at du får større frihet til å skreddersy din egen bolig, enn når du skal kjøpe noe som er bygget helt nytt.

Saken fortsetter under bildet.

STORE TERASSER: Leilighetene har store og unike uteområder som innbyr til grilling og sosialt samvær.

Leilighetene er utstyrt med store terrasser og fra de øverste er det en fantastisk utsikt i retning Børvasstindene, Sandhornet og Fugløya. Boligene ligger i tillegg bare et steinkast fra Maskinisten, med gode turmuligheter og lysløype.

ULIKE KJØKKENVALG

I forbindelse med dette prosjektet har T. Kolstad Eiendom også innledet et samarbeid med DESIGNA, som kommer til å tilby ulike kjøkkenløsninger.

– Hvis alt går etter planen vil man innen ikke altfor lang tid ha visningsleiligheter klare, slik at potensielle kjøpere kan få et innblikk i hvordan alt vil bli seende ut.

Saken fortsetter under bildet.

VELG DIN STIL: DESIGNA har ansvaret for å lever ulike løsninger til kjøkkenet ditt i Junkerveien. Hva med en rosa drøm? ILLUSTRASJON: DESIGNA

MIDT UTE I NATUREN

Det som skiller disse boligene fra veldig mange andre, er at de er bygget rett inn i naturen, hvor du får skogen som en del av din egen hage. Og uteområdene skal gjennom en like omfattende renovering.

– Vi har en landskapsarkitekt som skal se på hvordan vi kan skape noe helt spesielt her, sier Thomassen.

Det legges opp til en grønn profil med store uteområdet, bildelingsplasser og stor sykkelparkering.

Saken fortsetter under bildet.

UNIKE BOLIGER: Godt med plass og flott utsikt gjør at boligene i Junkerveien representerer noe helt unikt i byens marked.  ILLUSTRASJON: DESIGNA

– Når vi, som her, har tilgang til et mye større grøntområde enn vanlig, er det viktig at dette blir utnyttet optimalt, understreker Thomassen.

SVÆRT HØY KVALITET

Foreløpig er det ikke satt noen prislapp på boligene, men T. Kolstad Eiendom har hatt sterkt fokus på at det skal være meget høy kvalitet både når det gjelder det byggtekniske og innredningen.

– Vi ser på dette som en stor utfordring og er stolte over å kunne skape noe attraktivt. Disse funkis-byggene er enestående i byen og da er det flott at vi får sjansen til å bringe dem opp til dagens standard, sier Thomassen.

Interesserte bes ta kontakt med Daniel Thomassen i T. Kolstad Eiendom.

Mobil: 47325586

E-post: [email protected]