Konsernsamling: I juni samlet Nordvik-gruppen alle ansatte med partnere for å gi dem faglig påfyll og sørge for at ble behørig feiret for innsatsen.

– Medarbeiderne er
vår viktigste kapital

Skrevet for Nordvik-gruppen AS

50 år på Stormyra. Fra bilhall til bilhus. Det begynte med en drøm og trange lokaler på Skeid. Nå skal Nordvik-gruppen skape Bodøs største og mest moderne bilhus på Stormyra.

– Dette blir en offensiv og fremoverlent satsing hvor kvalitet og miljø står i fokus, sier eiendomssjef Paal Skaalsvik i Nordvik-gruppen AS.

En grønn ledestjerne

Storsatsingen omfatter en bygg på 12.00-15.000 kvadratmeter med hypermoderne teknologi, bruk av grunnvarme og biladgang til samtlige etasjer. Noe som også blir en verdig feiring av at selskapet nå har vært 50 år på Stormyra. I nybygget vil det også være et betydelig areal for utleie til andre aktører.

Saken fortsetter under bildet.

Topp teknologi: Slik skal det det bli når Nordvik-gruppen lager Bodøs mest moderne bilhus på Stormyra.

Miljøet har alltid vært viktig for Nordvik-gruppen. Konsernet har en visjon om de skal være en grønn ledestjerne for den nordnorske bilbransjen.

– Det betyr at vi forplikter oss til å etterleve gjeldende lover og forskrifter og arbeide kontinuerlig og systematisk for forbedring i all vår virksomhet og drift. Dette da tuftet på respekt for mennesker og miljø, med et klart ønske om å senke og forebygge miljøbelastningen, sier administrerende direktør i Nordvik AS, Morten Michalsen.

Saken fortsetter under bildet.

18 steder: Nordvik-gruppen er lokalisert på 18 steder i Norge.

Norges lengste bilforhandler

Nordvik-gruppen AS omfatter 277 årsverk og er Norges lengste bilforhandler som er etablert på en akse som er 2.125 kilometer lang. De har er tilstede på 18 plasser fra Tromsø i nord til Steinkjer i sør med bilsalg og verksteder for lette kjøretøyer. I tillegg har de tre tungbilverksteder.

Hemmeligheten bak suksessen er et knallhardt fokus på fornøyde kunder, noe de får til ved hjelp av en høykompetent og lojal stab. Selskapet har også trykket til hjertet den verdensomspennende filosofien som er utviklet av Toyota i Japan.

Saken fortsetter under bildet.

Konsernets vugge: Det var her, i trange lokaler på Skeid, at Nordvik-konsernet begynte i det små.

Langsiktig plan

– Det handler om å ha en langsiktig plan, utvikle folkene dine og sørge for at vi kontinuerlig løser de grunnleggende problemene, sier administrerende direktør Morten Michalsen i Nordvik AS. Vel vitende om at den største kapitalen selskapet har, er medarbeiderne.

Det var også derfor at konsernet samle alle medarbeider med partnere til en gedigen samling og fest i juni i år, hvor Sting-konserten også sto på programmet.

– I ettertid har vi fått veldig positive tilbakemeldinger fra folkene våre. Dette var virkelig noe de satte pris på, sier konsernsjef Thor Allan Nordvik.