UNIK UTSIKT: Fra den 253 kvadratmeter store takterrassen på Rensåsen Park har beboerne 360 graders utsikt til alt fra Børvasstindene til Landegode og Fugløya.

Midt ute i naturen – midt inne i byen

Skrevet for Meglerhuset

Drømmer du om grønn idyll kombinert med et pulserende sentrumsliv? Da er det fortsatt 12 ledige selveierleiligheter i unike Rensåsen Park.

 – Det er sjelden at det dukker opp slike muligheter i Bodø, sier meglerne Thore Sandvik og Georg R. Paulsen i Meglerhuset.

Stor interesse

Det forklarer også hvorfor 30 av de 42 leilighetene allerede er solgt. Leiligheter på 2,3 eller fire rom i prisklassen 2 til 8,5 millioner kroner. Og kjøperne er i alle aldergrupper, noe som viser prosjektets brede attraktivitet.

– Alle har også muligheten til å sikre seg egen garasjeplass i anlegget, understreker Paulsen.

Saken fortsetter under bildet.

HØY KVALITET: Alle leilighetene har vannbåren gulvvarme i gang, stue og kjøkken. Og kjøkken fra Sigdal.

På toppet av bygget kommer det en 253 kvadratmeter stor, felles takterrasse – hvor du har utsikt i alle himmelretninger.

Perfekt plassert

Med adresse Sivert Nielsens gate 63, ligger Rensåsen Park optimalt plassert med tanke opp på absolutt alle behov. Sandvik ramser opp noen kjappe – og korte – distanser:

  • Nordlandssykehuset 0,4 km
  • City Nord 1,5 km
  • Glasshuset – Bodø sentrum 1,4 km
  • Bodø jernbanestasjon1,1 km
  • Bodø Lufthavn 2,9 km
  • Rensåsparken To meter!

– Dette betyr igjen at det ikke spiller noen rolle om du jobber på Stormyra eller i Sentrum, det er like kort begge veier, supplerer Paulsen.

Saken fortsetter under bildet.

I FULL GANG: Og det er her, nesten inne i Rensåsparken, at boligprosjektet skal realiseres. Grunnarbeidene er allerede i full gang.

Høy kvalitet – fornuftig pris

Det er en stor etterspørsel i markedet etter nye leiligheter og de som nå kommer i Rensåsen Park holder høy kvalitet, samtidig som prisene ikke sprenger budsjettet ditt.

– Alle leilighetene har vannbåren gulvvarme i gang, stue og kjøkken. De har et lunt og god inneklima med balansert ventilasjon og varmegjenvinning, sier Sandvik.

– Og alle har kjøkken fra Sigdal, skyter Paulsen inn.

Saken fortsetter under bildet.

SPENNENDE PROSJEKT: Meglerne Georg R. Paulsen og Thore Sandvik hos Meglerhuset registrerer at det er stor interesse for leilighetene i Rensåsen Park.

Rolig område

De nye leilighetene føres opp i en rolig del av byen, med lite trafikk. Og den store gevinsten, bortsett fra den svært sentrale beliggenheten, er det faktum at du får hele Rensåsparken som din egen hage.

Grunnarbeidene er allerede i full gang og innflytting skal skje i første kvartal 2019. Det er Barlindhaug Eiendom som er initiativtaker til prosjektet, utformingen har arkitektene i Hamperokken stått for og totalentreprenøren er Consto.

Saken fortsetter under bildet.

LUFTIGE LEILIGHETER: Sentralt plassert og med et lunt og godt inneklima, har det vært stor etterspørsel etter leilighetene i Rensåsen Park.

Også Kjetil Paulsen hos Barlindhaug Eiendom er trygg på at prosjektet blir et spennende tilskudd til Bodø by:

– Å kjøpe leilighet i Rensåsen Park er en trygg og god investering, fra en seriøs og erfaren byggherre med en av landsdelens mest entreprenører, avslutter han.