Morten jakter på
sin egen arvtaker

Vil du overta ansvaret for 400 motiverte medarbeidere hos Norges lengste bilforhandler? Da bør du virkelig lese videre.


– Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er en av de mest motiverende jobbene du kan finne i Bodø akkurat nå, sier Morten Michalsen.

Han er HR-, miljø- og kvalitetssjef i Nordvik Gruppen, men nærmer seg pensjonsalderen. Derfor er han og selskapet på jakt etter en person som overtar stillingen.

NÆRHET TIL KUNDEN

Og det er ikke hvilken som helst stilling. Og det er ikke hvilket som helst selskap:

– Vi er stolte over å ha bygget opp en sterk merkevare innen bil og eiendom. Vi er lokalisert fra Steinkjer i sør til Andenes i nord, forteller Michalsen.

Saken fortsetter under bildet.

DE BESTE FOLKENE: Nøkkelen til suksess er motiverte og flinke folk. Dette er gjengen som har sørger for at Nordvik Gruppen har staket ut kursen inn i en lys fremtid.

Her ligger ett av flere nøkkelpunkt når du ser på hva som virkelig betyr noe for Nordvik Gruppen:

Nærhet til kunden.

Det handler om kjemi og geografi. Tette bånd og inngående kunnskap om regionen du jobber i. Når dette kobles sammen med en sterk fellesadministrasjon som er stor nok til å romme viktige spesialist-stillinger, får du en uslåelig kombinasjon.

Saken fortsetter under bildet.

STORE MULIGHETER: Nordvik Gruppen har utviklet seg til å bli et konsern med store og spennende muligheter. – Nå kan du få lov til å være med å stake ut den videre kursen, sier Morten Michalsen.

DEN HUMANE KAPITALEN

En annen kjerneverdi, som alltid har kjennetegnet Nordvik Gruppen, er det som ligger bak bokstavene i HR. Human Resources. De menneskelige ressursene. Den humane kapitalen. 

– Hos oss har det aldri vært snakk om «ansatte», vi har medarbeidere. Hva betyr det? Jo, flinke folk som kan og vil jobbe på lag, poengterer Michalsen.

Dette er grunnen til at Nordvik Gruppen satser knallhardt på lærlinger, vel vitende om at dette kanskje er den beste måten å skape nye og motiverte medarbeidere.

 SIN EGEN SKOLE

Men det stopper ikke der:

– Vi så tidlig at vi måtte møte utfordringen som kom i form av stadig færre utdannede fagarbeidere, sier Michalsen.

Løsningen ble Nordvik Fagskole hvor de skapte sin egen arena for læring og faglig utvikling. Noe som har vist seg å være gull verdt. Fagskolen har nemlig bidratt til et kontinuerlig fokus på å øke kvaliteten i samtlige ledd - hele tiden.

EKTE BÆREKRAFT

En tredje verdi, som ligger i DNA’et til Nordvik Gruppen, er bevisstheten rundt det å være bærekraftig. Noe som kom inn i selskapet lenge før dette utrykket ble et nasjonalt felleseie. For Nordvik Gruppen har klart å omsette det som kan oppfattes som et litt ullent begrep, til konkret handling:

– Sosial bærekraft er viktig med tanke på integrering og være en arbeidsplass som har en åpen dør, understreker Michalsen.

Nordvik Gruppen har sørget for Miljøfyrtårnsertifisering og de har tatt steget videre til ISO 14001. Igjen, viktige brikker i et stort puslespill som skal skape en bedrift som er rigget for fremtiden. Som har det verktøyet som trengs for å bidra til lokal verdiskaping.

Nordvik-historien begynte i 1960. Og er det noen det har vært preget av fra dag én, så er det viljen til utvikling. Nytenking. 

VI TRENGER DEG

Det er her du kommer inn. Du som kjenner deg igjen i det du har lest frem til nå. Du som har lyst til å bidra til å føre Nordvik Gruppen videre.

Hvem er du?

  • Vi tror du har:
  • Høyere utdanning innen ledelse, administrasjon, økonomi eller juss.
  • Noen års erfaring med å lede andre mennesker
  • God forretningsforståelse
  • Et positivt menneskesyn og livsinnstilling

Hva tilbyr vi?

  • Enestående mulighet til å ta del i utviklingen av et moderne bil- og eiendomskonsern i en by og en landsdel preget av sterk entusiasme og stor optimisme
  • Et sterkt støtteapparat
  • Et konsern hvor HMS preger alt vi gjør
  • «Makalause» kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser

Hvem tar du kontakt med?

HR-sjef Morten Michalsen

E: [email protected]

T: 908 34 856

Konsernsjef Fredrik Nordvik

E: [email protected]

T: 977 44 962

Søknadsfrist:

9. oktober 2022