92 NYE LEILIGHETER: Jensvolldalen III byr på 92 ny leiligheter som ligger ideelt plassert, med kort vei til både marka, byen og Mørkved.

Nå kan du bo ved
porten til marka

Skrevet for T. Kolstad Eiendom AS
19.09.2018 15:27

Jensvolldalen har i løpet av kort tid blitt en av byens nye favoritter. Nå kommer 92 prisgunstige blokkleiligheter.

 – Dette er en ekte vinn-vinn situasjon, sier eiendomssjef Monica Jakobsen Lunderøy og markedssjef Cecilie Bjerke Didriksen i T. Kolstad Eiendom.

Jensvolldalen III består av fire blokker med 23 leiligheter i hver, fordelt på:

  • 8 ettroms – med priser fra 1.1 million kroner
  • 13 treroms- med priser fra 1.75 millioner kroner
  • 2 fireroms – med priser fra 5 millioner kroner

Svært gunstige priser

Hvis du kjøper en treroms til 2,75 millioner kroner med 80 prosent fiansiering, 1,45 prosent flytende rente, åtte års avdragsfrihet og 30 års nedbetaling, blir tallene som følgende:

De første åtte årene: 2.688 kroner per måned, deretter 9.768 per måned. Uten avdragsfrihet blir den månedlige utgiften 7.570 fra dag én. I tillegg gir boliglånet et årlig rentefradag som slanker skatten.

Saken fortsetter under bildet.

SPENNENDE PROSJEKT: – Det er tydelig at Jensvolldalen har blitt et svært populært område og gleder oss til å ferdigstille fase tre, sier eiendomssjef Monica Jakobsen Lunderøy og markedssjef Cecilie Bjerke Didriksen i T. Kolstad Eiendom.

Spaden går i jorden i løpet av høsten, men byggestart i januar. 18 av leilighetene i den første blokka er allerede solgt.

Nærhet til alt

Fra før er det 40 rekkehus i området og det kommer også 46 utleieleiligheter. Og det er en grunn til at Jensvolldalen har blitt så populært:

– Én ting er den prisgunstige finansieringen. Så kommer det faktum at du er nært både byen, Mørkved, Stormyra og marka, sier Bjerke Didriksen

– I tillegg er det svært kort vei til barnehage, skole og en nærbutikk som holder åpent sju dager i uka. Så bor du også rett ved en busstopp, noe som gjør ferden til og fra byen meget enkelt.

Saken fortsetter under bildet.

TIDSRIKTIG DESIGN: Kjøperne har mange muligheter til å sette sitt personlige preg på leilighetene.

Solid samarbeidspartner

For dette prosjektet har  T. Kolstad Eiendom inngått et tett samarbeid med Consto, et landsdekkende, nordnorsk enterprenørkonsern med 780 ansatte i Norge og Sverige og en årlig omsetning på 5,6 milliarder kroner.

– Vi er veldig fornøyd med å få med oss Consto på dette prosjektet, noe som gjør at vi er sikre på at kvaliteten blir helt topp, samtidig som vi er i stand til å holde kvadratmeterprisen så lav som mulig, fremholder Jakobsen Lunderøy.

Jensvolldalen III blir organisert som et sameie, som gir en perfekt blanding av sikkerhet og frihet for de som kjøper seg inn i prosjektet.