VIL HA DEG MED PÅ LAGET: Camilla Isaksen og Remi Wågan jakter på flinke fagfolk som vil være med på et lag som jobber mot et felles mål.

Nå kan du kapre ­drømmejobben

Skrevet for Haaland Bodø
01.06.2018 14:00 - OPPDATERT 04.01.2019 13:28

Vil du være med på å bygge opp en av Fauskes mest spennende bedrifter? Da har Alucon og Haaland et unikt tilbud til nettopp deg.

 – Dette er en sjanse du ikke kan la gå fra deg. Her får du en enestående anledning til å skape og utforme din egen arbeidsplass, reklamerer Camilla Isaksen og Remi Wågan.

 Elsker å skape

Hun har nettopp begynt i Alucon, men er flasket opp i bransjen med en far og onkel som bygget opp firmaet. Selv har hun fagbrev som rørlegger og jobber nå som prosjektleder på fasadearbeid.

Saken fortsetter under bildet.

AVANSERT UTSTYR: Denne automatiserte maskinen gjør alt på egenhånd og den mest avanserte i Nord-Norge. – Vi legger mye vekt på å ligge i forkant når det gjelder tekniske løsninger, sier Camilla Isaksen.

Remi Wågan er daglig leder i Haaland Bodø, i et raskt voksende selskap som i løpet av to år er oppe i 65 ansatte. Hvilket er symptomatisk for hele Haaland-konsernet, som har hovedkvarter på Mo i Rana.

Felles for dem begge er et brennende ønske om å skape noe, fremme vekst og være del av et lag som jobber mot samme mål.

Den perfekte partneren

 – Vi har lenge jaktet på den rette samarbeidspartneren på Fauske og hos Alucon fant vi tonen fra dag én, sier Wågan.

Den renommerte, 29 år gamle bedriften på Finneid har frem til nå vært ledende innen fasade, glass, dører og aluminiumprofiler.  Nå går startskuddet for en tverrfaglig storsatsing.

 For Haaland-konsernet ligger det store fordeler med å ha avdelinger på Mo, Fauske og Bodø som kan trekke veksler på hverandre.

Saken fortsetter under bildet.

 KVALITET I ALLE LEDD:  Montasjeleder Mathias Edvardsen sjekker at beslaget er klart til montering.   

 Sentrale verdier

Men hvem er det så Camilla og Remi jakter på? Egenskapene er hentet rett ut fra Haalands eget verdigrunnlag: Positiv, løsningsorientert og seriøs.

 Og nærmere bestemt:

  • Elektrikere/prosjektledere
  • Rørleggere/prosjektledere
  • Blikkenslager
  • Servicetekniker ventilasjon
  • Glass- og fasademontør
  • Leder for Fauske-avdelingen

Dette kommer uansett bare til å bli begynnelsen, for Alucon og Haaland har tenkt å vokse i takt med en kommune som er på offensiven.

Ny jobb og idyll

De nye jobbene er også et glitrende tilbud til Fauske-folk som er lei av å pendle til Bodø. Eller, drømmer du om et litt roligere liv utenfor storbyens trengsel? Flytt til idylliske Valnesfjord, samtidig som du skaffer deg nye, faglige utfordringer.

Saken fortsetter under bildet.

SATSER TUNGT PÅ FAUSKE: Haaland og Alucon er klar for å erobre nye og store markedsandeler i Indre salten. F.v Remi Wågan, Camilla Isaksen, Dag-Willy Nyrud og Mathias Edvardsen.

 – Boligprisene er lavere, du lever i tett kontakt med naturen og blir del av et vitalt nærmiljø som mangler sidestykke, skryter Camilla. Som selv har kjøpt seg hus – nettopp i Valnesfjord.

 Fortsatt vekst

I årene som kommer vil Indre Salten spille en stadig sterkere rolle, med nøkkelbedrifter på Fauske, i Sørfold og Saltdal. Og ikke minst, det er fortsatt et sterkt håp om en kraftig revitalisering av gruvevirksomheten i Sulitjelma.

 – For å si det sånn, vi kommer nok til å trenge enda flere folk i løpet av kort tid, understreker Wågan.