ET HELT NYTT BODØ: Her ser du hvordan The Storm vil skape et helt nytt og spennende inntrykk i Bodø Sentrum. Bak, til høyre, ligger Bodø 360-bygget.

Nå kan du sikre deg en
unik signatur-leilighet

Skrevet for Corponor
20.09.2018 12:00 - OPPDATERT 20.09.2018 12:44

Nå er det like før det åpnes for salg av leiligheter i Bodøs mest unike sentrumsbygg – The Storm. Og her er det først til mølla!

– The Storm er unikt på så mange måter. Her får du sjansen til å bo i et signalbygg byen aldri har sett, sier daglig leder Roy B. Nilssen i Corponor.

 Det er kombinasjonen av hotell og leiligheter som gjør The Storm til noe helt for seg selv, i følge Corponor-sjefen:

Svimlende utsikt

– De første leilighetene starter i niende etasje, hvilket ellers i byen representerer en penthouse. Det betyr at absolutt alle får en svimlende utsikt.

Saken fortsetter under bildet.

UNIK UTSIKT: Når leilighetene begynner i niende etasje, betyr det at alle får en utsikt ingen andre bygg kan konkurrere med.

Totalt er det snakk om 48 leiligheter fra to til fem rom. Det betyr at det finnes fristende alternativer for flere kjøpegrupper:

– Vi har lagt stort vekt på å skape et prosjekt som treffer bredt, sier salgssjef Mathias Magnus Nilssen.

Ingen budkamp

Per nå står det allerede 700 interessere kjøpere på listen og det kan fort bli kamp om de mest attraktive leilighetene. Men de går til en fast pris, hvilket betyr at du slipper budkamp. Så her handler det om hvem som er raskest på avtrekkeren.

Saken fortsetter under bildet.

UANTE MULIGHETER: Når du skal innrede din nye leilighet i The Storm, er det kun fantasien som setter begrensninger.   

Kombinasjonen av hotell og leiligheter gir kjøperne en enestående mulighet til å skreddersy personlige løsninger. Og du har mange muligheter når det er snakk om å dra nytte av hotellets kapasitet:

  • Rengjøring
  • Nyvaskede håndduker
  • Frokost
  • Tilgang til felles treningslokale

Saken fortsetter under bildet.

SPENNENDE OG INNOVATIVT: – Vi er stolte over å kunne presentere et så spennende og innovativt prosjekt, sier salgssjef Mathias Nilssen i Corponor.

Avansert parkering

Alle leilighetene fra tre rom og oppover får også muligheten til å sikre seg parkeringsplass i en automatisert garasje.

– Du leverer bilen og trykker på en knapp, så tar systemet seg av resten, sier Mathias Magnus Nilssen.

Kort vei til alt

The Storm ligger midt i Bodø sentrum, hvilket betyr at du som beboer har kort vei til uteliv, butikker, flyplass, hurtigbåtkai og jernbanestasjon. Bygget har også en egen inngang for beboerne, slik at du ikke er nødt til å gå gjennom hotell-lobbyen.

Saken fortsetter under bildet.

SIGNATURBYGG: The Storm representerer noe helt nytt i Bodø og blir nå med på virkelig å forsterke storbypreget.

Det ligger mye tid, tankekraft og arbeid bak prosjektet. Nå er planen at det fysiske arbeidet begynner i november og at alt står klart innen jul 2020.

Corponor har med seg Barlindhaug Eiendom og Adolfsen Group på eiersiden. Entreprenørselskapet Consto står for byggingen, slik de gjorde med Bryggerikvartalet.

Ettertenksomt design

Totalbudsjettet ligger på 530 millioner kroner og det er trønderske Voll Arkitekter som står bak utformingen.

– Vi har tenkt mye på utseende og design, sier Roy B. Nilssen.

Saken fortsetter under bildet.

SIGNALBYGG UTEN LIKE: – The Storm er unikt på så mange måter. Her får du sjansen til å bo i et signalbygg byen aldri har sett, sier daglig leder Roy B. Nilssen i Corponor.

Denne delen av sentrum er preget av mye hvitt, så The Storm valgte en mørkere farge som også skulle markere overgangen ned mot Radisson Blu. Så her et gjort et markant grep med utstikkende vinduer og balkonger, som bryter med byggets rene linjer.

Og Roy B. Nilssen er ikke i tvil om hva som blir det endelige resultatet:

– Når alt kommer til alt, så er vi sikre på at The Storm kommer til å bli et ikonisk bygg i Bodø sentrum. Et bygg som på mange måter markerer inngangen til det som skal bli en ny by.