ET LUNT HJØRNE:Når familien først tilbringer mye tid på kjøkkenet, hvorfor ikke skape koselige soner. Her tester Mailén Braaten en bonderomantisk inspirert versjon med egen sengebenk.

Nå er det tid for kos på kjøkkenet

Skrevet for Studio Sigdal bodø
17.03.2019 18:10

Kjøkkenet er husets allrom, så hvorfor ikke skape det litt ekstra fargerikt og koselig?

Nordmenn elsker kjøkkenet sitt. Det er der vi tilbringer mest tid i løpet av livet. Kjøkkenet er husets hjerte, og aldri har du hatt så store muligheter til å komponere din helt personlige versjon.

 – Du kan velge mellom 1.950 ulike fargekoder, sier Mailén Braaten hos Studio Sigdal i Bodø.

EKTE, NORSK KVALITET

Dette er faghandelen hvor du kan velge og vrake i farger og struktur, vel vitende om at alt er norskprodusert med høy kvalitet.

Saken fortsetter under bildet.

ALLE REGNBUENS FARGER: – Når du kan velge mellom 1.950 ulike farger, er sjansen svært stor for at du finner nettopp den varianten du var på jakt etter, sier Mailén Braaten (t.v.) og Anniken Fagermo hos Studio Sigdal i Bodø.

 – Bare innen benkeplater finnes det utallige løsninger som laminat, kompositt, heltre, stein, keramikk og Dekton. De to siste tåler temperaturer helt opp til 500 grader, så du kan trygt sette fra deg gryter og ildfaste former uten å bekymre deg, sier Braaten.

Saken fortsetter under bildet.

LEVENDE LED-LYS: I dag får du muligheten til å integrere LED-lys på en rekke plasser i kjøkkeninnredningen, noe som skaper en stemningsfull atmosfære.

 VILLIGE TIL Å EKSPERIMENTERE

Mens nordmenn tidligere hadde en tendens til å gå for stramme og hvite kjøkkenløsninger, er kundene i dag langt mer villige til å eksperimentere med farger og spennende interiør-varianter.

 – Det er fullt mulig å kombinere de tradisjonelle kjøkken- funksjonene med lun trivsel, sier Anniken Fagermo.

Hun elsker å guide kundene inn i nytt terreng, hvor du blant annet finner integrert LED-lys, hjørneskuffer og spiskammer-skap.

Saken fortsetter under bildet.

VIKTIGE DETALJER: Ulike typer hyller og oppbevaringssystemer gjør at du kan skreddersy kjøkkenet ned til minste detalj og sette ditt fingeravtrykk på miljøet

 INNEBYGD AVTREKK

En annen vinner som stadig flere går for, er koketopper med innebygd avtrekk. Hvis du har en kjøkken-øy, slipper du da en stor vifte rett over der du skal både jobbe og kose deg.

 – Vi ser at dagens kunder blir stadig mer oppdaterte og at de i økende grad vet hva de ønsker seg når de kommer inn i butikken, sier Braaten.

Saken fortsetter under bildet.

GULL VERDT: Med et bredt utvalg av farger og former, kan du skape ditt helt eget kjøkken, helt ned til minste detalj.

 TILBYR SKREDDERSØM

Da er det også desto hyggeligere å kunne ”overraske” dem med små, fikse detaljer som urteskuffer med lys, nedtrekkbare krydderhyller og – ikke minst – tilby en stor grad av skreddersøm:

 – Har du en planløsning som ikke helt stemmer med de vanlige standardmålene, får vi bygget skap og benker på mål.