UNIK MULIGHET: Nå kan du sikre deg en særdeles spennende jobb med store muligheter for vekst og utvikling.

Nå er drømme-
jobben ledig!

Er du en selger med stort engasjement og som liker å bidra til en positiv arbeidskultur? Da kan denne unike muligheten være akkurat det du har lett etter!


Bemanningsbyrået ALL10 AS er i sterk vekst og søker nå en bemanningsrådgiver til sin nyopprettede avdeling i Bodø.

Er du en person som vil være med på å bidra til All10s  suksesshistorie, og som kan være med på å forme og utvikle avdelingen?

RIVENDE UTVIKLING

– Vi har spesialisert oss på polsk arbeidskraft innen elektro, tømmer, betong og alt som skjer på en byggeplass. Etableringen av en ny avdeling i Bodø kommer av at det skjer en rivende utvikling i Nord, og at vi ønsker å ta en posisjon som nasjonal aktør innenfor bemanningsbransjen, forteller daglig leder i ALL10, Tomas Lien.

På jobb vil du ha en sentral rolle i utviklingen av kontorets resultater, og du vil få en selvstendig stilling der kontakt med mennesker og bedrifter står i fokus. Blir du en del av All10 vil du få muligheten til å jobbe sammen med kompetente kolleger i et fantastisk arbeidsmiljø.

Saken fortsetter under bildet.

MEDARBEIDERNE BETYR ALT: – I ALL10 er vi opptatt av å gjøre alt i vår makt for at de ansatte skal få muligheter til å vokse, trives og føle seg inkludert på arbeidsplassen, sier personalsjef Anna Lien og daglig leder Tomas Lien i ALL10.

DU KAN VOKSE

– I ALL10 er vi opptatt av å gjøre alt i vår makt for at de ansatte skal få muligheter til å vokse, trives og føle seg inkludert på arbeidsplassen. Vi har allerede ansatt en person som vil være sentral for Bodø-avdelingen, og nå er vi på utkikk etter en bemanningsrådgiver som har veletablerte relasjoner til Bodø og er klar for å ta en tydelig posisjon i markedet, sier Lien.

En sentral del av arbeidet vil bestå av merkevare- og omdømmebygging av All10. Bemanningsbyrået som startet opp i Stavanger i 2015 har på åtte år etablert fire nye kontorer i henholdsvis Oslo, Trondheim, Haugesund og Polen. Nå er de klare for å ta Nord-Norge med storm, og du kan være akkurat den de ser etter. 

LOKAL FORANKRING

-Vi er veldig opptatt av å ha tilknytning og lokal forankring til de områdene hvor vi har tilhørighet. Å finne den rette personen til den rette jobben er jo akkurat det vi bistår våre kunder på, og gjennom våre etableringer rundt omkring i Norge viser det at vi vet å rekruttere og bemanne internt også. 

– Nå er vi klare for å finne rett match i Bodø. Drømmescenarioet vil være en kandidat med fagbrev fra Bygg- og anleggsbransjen, men vi ser oss ikke blindt på det, poengterer Lien.

Saken fortsetter under bildet.

HER KAN DU VOKSE: I ALL10 er de opptatte av å gjøre alt i sin makt for at de ansatte skal få muligheter til å vokse, trives og føle seg inkludert på arbeidsplassen.

DERFOR BØR DU SØKE

Som ansatt i All10 i Bodø vil du oppleve at beslutningsveiene er korte, og du vil få mulighet til å sette personlige og profesjonelle avtrykk i selskapet. Et etablert kjennskap til næringslivet i Bodø er definitivt et konkurransefortrinn, da en viktig del av jobben handler om å identifisere potensielle kunder og ikke minst bli kjent med dem.

GRUNDIGE ANALYSER

– Når vi starter opp en ny avdeling vil det være helt essensielt å jobbe systematisk med å etablere et kundenettverk gjennom solid relasjonsbygging. Grundige behovsanalyser er ufattelig viktig når vi jobber med å finne rett person til rett stilling. 

Er du sulten og fremoverlent, i tillegg til å være en sterk nettverksbygger? Da høres det ut som at vi sammen kan bli en uslåelig match; ikke nøl med å ta kontakt med oss.


Du kan søke her.

Er det noe du lurer på?

Da tar du kontakt med:

Tomas Lien

Daglig leder

M: TL@all10.no

T: 90 99 55 32

Anna Lien

Personalsjef

M: anna@all10.no

T: 90 64 42 13