KLAPPET OG KLART: Når turistsesongen starter, er alt klappet og klart med nye elbil-ladere på Kjerringøy Bryggehotell. Fra venstre leder for marked og kommunikasjon hos Bodø Energi, Erling Aalvik, daglig leder ved Kjerringøy Bryggehotell Nikolas Fure og bedriftsrådgiver Roy Navjord hos Bodø Energi.

Nå kan du lade
på Kjerringøy

«Hver gang vi møtes» har skapt turistboom på Kjerringøy. Nå kommer også mulighetene til å lade bilen din.


På Kjerringøy Bryggehotell er de fullbooket i juni og juli. Og er det noe gjestene i økende grad etterspør, så er det muligheten til å lade bilen.

 Det er åpenbart at dette er noe som folk føler er viktig, sier daglig leder Nikolas Fure ved Kjerringøy Bryggehotell.

ET VIKTIG TILBUD

Og det er nå på plass, takket være en avtale med Bodø Energi.

–Vi vet av erfaring av elbil-lading er viktig for bedrifter, både med tanke på kunder og besøkende, sier bedriftsrådgiver Roy Navjord i Bodø Energi.

Saken fortsetter under bildet.

SKILTET PÅ PLASS: Erling Aalvik henger opp skiltet som forteller gjestene at nå kan du lade bilen din på Kjerringøy Bryggehotell.

Elbiler er per definisjon lønnsomme, men da er det også viktig å få plass en god infrastruktur med tanke på lading.

– Vi sørger for en effektiv, lovlig og trygg lading av bilen, sier Navjord,

GUNSTIG LEASING

Bodø Energi tilbyr også gunstig leasing av elbil-ladere og de sender også elektrikere på gratis befaring:

– Ladetorget kan kjøpes ut for en månedspris etter fem år. Månedsleie varierer da den inkluderer både ladeutstyr, elektrisk installasjon og gravearbeid, sier leder for marked og kommunikasjon hos Bodø Energi, Erling Aalvik.

Med et ladetorg på plass øker du også muligheten for en bedre elektrifisering av bilparken – noe som gir både økonomisk og bærekraftig uttelling.

Saken fortsetter under bildet.

SMART LADING: Zaptec-laderne sørger for å dele og prioritere strømmen mellom bilene, alt etter hvor mye oppladet det enkelte batteriet er.

I TRYGGE HENDER

For Kjerringøy Bryggehotell er det også betryggende å vite at ladetorget leveres med et gratis administrasjonssystem – for enkel oversikt over forbruk og kostnader.

Selve driften og vedlikeholde av laderne er det Bodø Energi som tar ansvaret for:

– Vi overvåker samtlige ladere fra vårt kontor og ni av ti feil kan rettes opp via datanettet, understreker Navjord.

TRYGT OG GODT: Med en driftsavtale vet du at fagfolkene hos Bodø Energi overvåker ladestasjonene 24/7 og rykker ut hvis det dukker opp en feil. – Det kan være en sikring som har gått eller trøbbel med det trådløse nettverket, sier Kristian Hoff.

SMARTE LADERE

Laderne på Kjerringøy Bryggehotell er Zaptec smartledere. Disse har et unikt system for fasedeling, noe som i praksis betyr at strømmen deles og prioriteres mellom bilene.

På denne måten vil kapasiteten av tilgjengelig strøm utnyttes mer effektivt. Eksempelvis vil en bil som er nesten fulladet få tilført mindre strøm enn biler som er nesten utladet, og dermed vil strømkapasiteten utnyttes og fordeles best mulig - opptil prosent mer effektivt enn tradisjonelle ladesystemer.

SKREDDERSYDDE LØSNINGER

Bodø Energi sitter i dag med lang erfaring og spisset kompetansen når det gjelder montering og drift avelbil-ladere. De vil derfor kunne lage en løsning som er skreddersydd for din bedrift, borettslag eller sameie. Bodø Energi leverer også elbil-ladere til deg som privatperson, enten det er snakk om hjemme eller på hytta.

Du kan lese mer om Bodø Energi  og elbil-lading her.