LITEN, MEN KRAFTIG: Koda Ooni er en gassfyrt pizzaovn og veier kun ni kilo. 15 minutter etter opptenning er den klar til å steke ekte, italiensk pizza på et drøyt minutt. Ovnen holder ca 450-500 grader, men slipper ingen varme ned i underlaget. Den kan derfor plasseres overalt. Passer til 30 cm pizza.

Nå kan du lage din egen
proff-pizza hjemme

Skrevet for Bodø Varme - Flis & Steinsenter AS.
20.02.2021 11:18

En ny serie med «hotte», gassdrevne og budsjettvennlige pizzaovner gjør at du kan forvandle veranda, balkong og terrasse til din personlige gourmet-restaurant

– Etterspørselen har vært høy, sier daglig leder Tor-Erik Holst Andersen hos Bodø Varme - Flis & Steinsenter AS.

Det var en pandemi som fikk kundene til å få øynene opp for hva som er mulig å gjøre hjemme, når det er begrenset med tilbud andre steder. Og da er moderne gass-løsninger midt i blinken.

GLOVARM GOURMET

– Vi har små ovner som passer inn overalt, samtidig som de kommer opp i 500 grader. Det betyr at du har en ferdig pizza på et drøyt minutt. Samtidig er ovnene konstruert slik at de ikke sender den samme varmen ned i underlaget. Noe som igjen gjør at de er svært anvendelige, sier Holst Andersen.

Før var dette noe som var umulig med mindre du bygget din egen steinovn i hagen til en betydelig høyrere pris.

Saken fortsetter unde bildet.

MANGE MULIGHETER: – Ny teknologi har skapt nye og store muligheter for den engasjerte hobby-kokken, sier daglig leder Tor-Erik Holst Andersen hos Bodø Varme - Flis & Steinsenter AS.

Men det stopper selvfølgelig ikke der. Du kan bruke den samme ovnen til å steke biff. Holst Andersen, som selv er en godt over gjennomsnittet interessert grill-kokk, har meget gode erfaringer med å bruke ovnen på denne måten:

– Smaksopplevelsen blir bare noe helt annet, sier han.

VARME TANKER

Så er det også slik at hvis du først har lyst til å oppgradere uteområdet, så finnes det også andre gassdrevne løsninger:

– Vi har varmebord som fungerer veldig bra rent visuelt, men som samtidig leverer 14 kilowatt med varme. Det betyr at dette er et bord som forlenger terrasse-sesongen betydelig, understreker Holst Andersen.

Saken fortsetter under bildet.

SPENNENDE GASSPEIS: Luna Tunnel 1150 tilbyr en innovativ løsning hvor du kan nyte flammene fra to rom. Serien består av fire modeller. Høykvalitetsbrenner med trinnløs regulering av flammebildet. Fjernkontroll med RF kommunikasjon, enkel program- og kontrollfunksjon.

TILBYR SKREDDERSØM PÅ GASSPEIS TIL DITT HJEM

Gass er selvfølgelig ikke noe som er begrenset til utendørs bruk. Stadig flere får øynene opp for gassovner som et alternativ til vedfyring. Bodø Varme - Flis & Steinsenter AS har egne, dedikerte fagfolk som kan bistå deg med å sørge for at gass-innsatsen glir naturlig inn i rommet i form av ulike versjoner av innmuring og flislegging.

– Vi tilbyr maksimal skreddersøm, slik at du får peisen du «egentlig ønsker deg», sier Inger Evita Hafeld hos Bodø Varme- Flis & Steinsenter AS.

Det betyr også at de samme fagfolkene med over 20 års erfaring bistår med montering av stålpiper og alt det andre som skal sørge for at hjemmet ditt får en varmekilde som er trygg og blir en visuelt slående installasjon.

VARMENDE IDYLL: En moderne bålpanne brenner som en moderne peisovn. På grunn av lufttilførsel øverst i bålpannen blir røyken tilnærmet borte. Det blir også veldig lite aske igjen etter at bålet har brent ut. Panna veier sju kil og enkel å ta med seg.

Bodø Varme - Flis & Steinsenter AS finner du i Notveien 17.