Både Lundli Camping i Valnesfjorden og Golan Camping på Saltfjellet innbyr til fantastiske naturopplevelser i alle sesonger. Uansett om du liker å gå på tur, plukke bær, eller om du ønsker drive med jakt- og fiske. Her kan du virkelig nyte campinglivet omkranset av vakker natur.

Nå kan du sikre deg helårsplass for camping- og bobil i Salten

Det siste året har mange kjøpt seg bobil og campingvogn. Lurer du på hva du skal gjøre med vogna eller bobilen etter sommerferien? NBCC Salten har nå ledige plasser på sine flotte campingplasser. Men vær rask, det fylles fort opp.

NBCC Salten (Norsk Bobil og Caravan Club avd. Salten) er en interesseorganisasjon for camping- og bobileiere i Salten. De arrangerer sosiale samlinger, arrangementer og andre tilstelninger gjennom året. I tillegg driver de 2 campingplasser i Salten på helårsbasis for klubbens medlemmer. 

- Vi har to flotte helårscampingplasser i Salten som drives av NBCC Salten. Dette er Lundli camping i Valnesfjorden og Golan camping som ligger på Saltfjellet. Av helårscampingplasser kan vi by på den flotteste naturen og den rimeligste plassleien i regionen. Vi tilbyr også døgnleie, uttaler styreleder Elnar Remi Holmen.

Han opplyser videre at de nå har ledige plasser for både bobil og campingvogn på begge destinasjonene, som ifølge styrelederen er like spennende på høsten som på vinteren. 

- Det er nok mange som forbinder både Valnesfjorden og Saltfjellet med snø og skiaktiviteter. Men det er fantastiske muligheter også i andre sesonger. Det nærmer seg høst og naturen fremstår da i vakre farger. Uansett om man ønsker gå på tur eller er interessert i jakt og fiske. Her er mange muligheter, understreker han. 

LUNDLI CAMPING

Lundli camping har rundt 105 plasser totalt og ligger flott til i "barnas nasjonalpark", Sjunkhatten. Nærmere bestemt ved Østerkløft øverst i Valnesfjord i Fauske kommune. Her er det ca 100 plasser for vogn, i tillegg til mulighet for bobilparkering. 

Campingplassen er omringet av vakker natur, høst som vinter.  Foto: Paro Lyngmo

- Selv om mange sikkert tenker på Lundli som en vintercamp, med sin tilhørende alpinbakke, milevis av tråkkede skiløyper og landets flotteste randonee-topper, så er det også en fantastisk destinasjon i andre sesonger, sier Holmen. 

Lundli camping er perfekt utgangspunkt for fantastiske naturopplevelser i alle sesonger. Foto: Julio Iversen

Med sitt rike naturmangfold og fugleliv er  området nemlig et eldorado for jakt, fiske, sopp- og bærplukking, samt turer i skog og fjell. Bringslifossen er et populært utfartssted. Det finnes ifølge styrelederen i tillegg både turhytter og gapahuker i området. 

For de som liker å gå på sopptur er Sjunkhatten området det perfekte utgangspunktet.  Foto: Trine Anette Antonsen

 

GOLAN CAMPING

​Golan camping har omtrent 45 plasser og er en helårsdrevet campingplass ved porten til Saltfjellet Nasjonalpark. På Golan får du som beboer tilgang til WIFI, slik at du får både TV-signaler og internett.

- Denne campingen er kjent for å være en av landsdelens flotteste, og med magiske natur- og lysforhold kan du forvente mange minnerike dager. Her er det mulighet for alt fra jakt- og fiske, til bærplukking og fjellturer, samt skimuligheter på vinterstid, forteller Holmen.

Det er flotte forhold for både fiske og jakt på Saltfjellet og Golan camping er et perfekt utgangspunkt. Foto: Tommy Andreassen - Photoview

Den unike beliggenheten til Golan camping gjør at du kan gå rett ut av bobilen eller campingvogna og ut på tur. Det er også et rikt dyreliv i området og du må ikke bli overrasket om du observerer en rype, rein eller en hare inne på campingplassen. 

Høsten på Golan camping kan være en magisk opplevelse. Foto: Leif Kristian Leines

Golan er like flott på våren og sommeren, som høst og vinter.

- Vi anbefaler å besøke Saltfjellet nasjonalparksenter som ligger i kort avstand til campingplassen. Her finnes opplevelser for både store og små, fortsetter Holmen. 

For informasjon om senteret se her.

Det er mange flotte turområder og gode jaktforhold på Saltfjellet. Foto: Rikke Brækka Karlsen 

- Vi har for tiden flere ledige plasser på begge campingplassene våre. Ta gjerne kontakt for mer informasjon, bestilling av plass, eller for en befaring. Vi bistår gjerne med dette, avslutter Holmen. 

 

Ønsker du å leie plass på Golan camping?

For praktiske spørsmål, befaring eller pris ta kontakt med plassansvarlig Geir Torkildsen på telefon: 90 55 10 18 eller styreleder Elnar Remi Holmen telefon: 995 14 321. ​​

Plassleie for sesongen 2021/2022 er 6.600,- for medlemmer av NBCC og 7. 600,- for de som ikke er medlemmer. Døgnleie er mulig på forespørsel, egne priser gjelder.

 

Ønsker du å leie plass på Lundli camping?

For praktiske spørsmål, befaring eller pris ta kontakt med plassansvarlig Per Otto Andreassen på telefon: 951 19 152 eller styreleder Elnar Remi Holmen telefon: 995 14 321. ​​

Plassleie for sesongen 2021/2022 er 8.000,- for medlemmer av NBCC og 9.000,- for de som ikke er medlemmer. Døgnleie er mulig på forespørsel, egne priser gjelder.

 

Gå inn her for å se mer informasjon om campingplassene. 

For mer info om NBCC (Norsk Bobil og Caravan Club) Salten se her