LYST HELE NATTA: Golfbanen på Myklebostad blir stadig mer populær og når du kan gå 18 hull sammen med midnattsola, så blir det pur magi.

Nå kan du spille
golf året rundt

Skrevet for Rapida
05.10.2020 18:39

Rapida og Salten Golfklubb har inngått et unikt samarbeid som gjør at du nå kan få det beste fra to verdener.

For hva gjør du? Når du elsker golf og bor i Bodø? Når høsten og vinteren setter en brutal stopper for lidenskapen din? Det spørsmålet har nå Martin Rindahl og Rapida satt to tykke streker under:

– Vi er veldig glade for at vi nå har inngått en avtale hvor alle medlemmene hos Salten Golfklubb får et ekstra godt tilbud om en pakke som kombinerer trening og golf.

Saken fortsetter under bildet.

BANEBRYTENDE SAMARBEID: Fortsatt er det grønne greener på Myklebostad. Men når senhøsten og vinteren tar over, har Salten Golfklubb og Rapida laget et helt nytt tilbud: – Her har vi skapt en ekte vinn-vinn situasjon sier f.v. golftrener Mikael Holti Steensrud, Rapida-sjef Martin Rindahl og daglig leder i Salten Golfklubb, Sigve Bollestad.Det betyr at Rapida skal lage et helt nytt tilbud på sitt senter på Alsgården. Det vil det blir to golf-simulatorer som gjør at du kan både trene og gå en 18-hulls runde alene - eller sammen med andre.

FLEKSIBEL LØSNING

For 449 kroner i måneden får du tilgang til trening og golf. Du kan booke én time av gangen, hvilket er den tiden det tar å spille 18 hull. Det finnes heller ingen grenser for hvor mange ganger du kan booke i løpet av en måned

For Salten Golfklubb er dette et kjærkomment tilbud og det betyr også ekstra inntekter:

– For hvert medlem som melder seg inn i Rapida får vi penger tilbake som vi kan bruke til å utvikle klubben videre, sier daglig leder i Salten Golfklubb, Sigve Bollestad.

Saken fortsetter under bildet.

DIGITAL FREMTID: Denne oransje boksen er en meget avansert maskin som både fungerer som hjernen i en golfsimulator og er et verdifullt verktøy for golftrener Mikael Holti Steensrud når har skal bistå spillere ute på banen.

BETYDELIG LØFT

Men dette er bare starten. For avtalen gjør det mulig å legge til rette for et betydelig løft for golf i Bodø. Simulatorene blir grunnmuren i nye tilbud, hvor klubbens golftrener Mikael Holti Steensrud vil være en sentral brikke.

Ute på golfbanen tilbyr han i dag treninger for nybegynnere, barn og ungdom, damegruppen og seniorgruppen. Med to nye simulatorer kan han utvide sesongen og lage skreddersydde løsninger innendørs.

Saken fortsetter under bildet.

LOKAL AKTØR: – Som en lokal bedrift som ønsker å utvikle treningstilbudet i Bodø, er det viktig for oss å støtte en idrett som golf, sier Rapida-sjef Martin Rindahl.Det er også noe Rapida har lyst til å følge opp:

– For de som ønske å satse litt ekstra på golf, kommer vi til å lage treningsopplegg som er spesielt tilpasset denne idretten. Vi ser for oss gruppetimer hvor øvelsene er utformet slik at de vektlegger det som golfspillere trenger, både for å bli bedre på golfbanen, men også for å forebygge skader sier Martin Rindahl.

FRITT VALG

Så stopper det ikke der. Rapida har per i dag fem sentere i Bodø. Den nye avtalen med Salten Golfklubb gjør at medlemmene kan velge mellom ulike pakker. Inngangsnivået er trening og golf. Så kan du bygge på med ting som gruppetrening, spa og CrossFit.

Saken fortsetter under bildet.

 NYE MULIGHETER: – Det et vi nå kan lage et helårlig tilbud som også kan bistå alt fra glade amatører til seriøse proffer, er et stort fremskritt, sier golftrener Mikael Holti Steensrud.

Men selv på inngangsnivået er du sikret adgang til fire sentere, hvilket gjør at du kan tilpasse avtalen hvor du bor. Og åpningstidene sørger for at du alltid finner rom for en økt mellom fem om morgenen og midnatt.

Selve bestillingen gjør du via medlemsappen som finnes for både iOs og Android. Betalingen skjer via et fast avtalegirotrekk hver måned.

LOKAL VERDISKAPING

Salten Golfklubb har i dag 760 medlemmer. Bare i løpet av 2020 har det kommet 90 nye. Og årets sommer har hatt et rekord-høyt besøk av gjestespillere fra andre deler av Norge.

Saken fortsetter under bildet.

STOR INTERESSE: – 2020 har vist en stor økning blant folk som vil spille golf. Derfor er denne nye avtalen med Rapida gull verdt for oss, sier daglig leder i Salten Golfklubb Sigve Bollestad.

For både Rapida og Salten Golfklubb er det et vesentlig poeng at det er to lokale aktører som nå har funnet tonen. De er begge opptatt av å utvikle Bodø og skape et mest mulig attraktivt nærmiljø.

– For å si det sånn, denne avtalen skaper en ekte vinn-vinn situasjon som gavner absolutt alle, konkluderer Martin Rindahl i Rapida og Sigve Bollestad i Salten Golfklubb.

Simulatorene åpner 1. oktober og i første omgang vil de være tilgjengelige på Rapidas Sportssenter i Rønvik.

Du kan lese mer om Rapida her.

Du kan lese mer om Salten Golfklubb og tilbudet her.