STÅR OPP FOR DE SVAKE: – Som folkevalgte har vi en plikt til å stå opp for alle de som ikke uten videre passer inn i en A4-profil, sier Jonny Gulbrandsen.

Nå vil Jonny inn
på Stortinget

Skrevet for nordland frp
01.07.2021 18:57

I 14 år har han kjempet for de svakeste i Bodø. Nå vil Jonny Gulbrandsen inn på Stortinget for å utvide det brennende engasjementet.

– Jeg tenner på alle pluggene når jeg ser urettferdighet. Det var derfor jeg kom inn i politikken og det var derfor FrP ble det naturlige valget, sier Gulbrandsen.

Han står som tredjekandidat på listen til Nordland FrP og har gode sjanser til å oppnå sitt mål, nemlig å stille på Stortinget for å representere Bodø, Nordland og Nord-Norge.

EN ENKLERE HVERDAG

Det betyr at Gulbrandsen vil jobbe aktivt for en enklere hverdag for folk flest.

– Det koker jo ned til hva som virkelig betyr noe, sier Gulbrandsen.

I Bodø har han markert seg som en sterk forkjemper for alle de som ikke uten videre passer inn i en A4-profil, enten det er på skolen eller i yrkeslivet. Han gikk i spissen for å redde, og forsterke, Alberthaugen skole. Han argumenterte hardt for at St. Eysteins skulle bli en 1-10 skole. Han har også hele tiden stått opp for bl.a. gode boforhold for de som sliter både med rus og psykiatri.

Saken fortsetter under bildet.

LIKEVERDIGE TILBUD – Private barnehager er et flott tilskudd og viser at private løsninger fungerer veldig godt, mener Jonny Gulbrandsen. Foto: Unsplash

JA TIL PRIVATE LØSNINGER

Det samme gjelder de yngste og de eldste:

– Det gir jo ingen mening at man skal begrense private barnehager. De gir et like godt – og i mange tilfeller – bedre tilbud enn de offentlige, sier Gulbrandsen.

Dette er også tankegangen bak at han mener Bodø bør satse minst to nye, private sykehjem.

– Det er totalt uakseptabelt at 90-åringer blir «tvangssendt» hjem uten en skikkelig oppfølging. Dette er fullstendig uverdig i en velferdsstat som Norge.

– For å si det slik, det ser ut som om Arbeiderpartiet og deres støttespillere er rammet av en akutt privat-allergi.

NEI TIL ØKT BYRÅKRATI

På motsatt side opplever Gulbrandsen at vi har fått et Norge som er så komplett gjennomregulert at vanlige folk mister oversikten.

– Nå skal liksom «alt» rapporteres og dokumenteres. Vi hører fra sykepleiere som nesten ikke får gjort jobben sin på grunn av et kvelende papirvelde. Igjen, slik kan vi jo ikke ha det.

Saken fortsetter under bildet.

STØRRE FRIHET: – Folk må få langt større frihet til å styre sine egne liv. Det er de som hvor skoen trykker, sier Jonny Gulbrandsen.

Når han kommer inn på Stortinget vil Gulbrandsen forsterke trykket opp mot «Ny by – ny flyplass».

– Dette er det viktigste prosjektet i Bodø og Nord-Norge i årene som kommer. Det må inn i statsbudsjettet for 2022 og spaden skal i jorda samme år, fastslår Gulbrandsen.

NY FLYPLASS – NYE JOBBER

For skal Bodø komme videre, trengs det nye og spennende arbeidsplasser, noe en ny og større flyplass i Bodø vil være med på å skape.

– Bare innenfor reiseliv og opplevelser har vi et enormt potensial, både i Norge og ikke minst Europa. Vi kan tilby en urban by som ligger midt inne i en urørt og magisk natur. Det blir ikke bedre enn det.

Men når alt kommer til alt, så er det enkeltmennesket og familien som står i fokus når Gulbrandsen vil inn på Stortinget.

DET ER DU SOM BESTEMMER

– Det er altfor mange politikere og partier som har fjernet seg fra hverdagen til folk. Vi i FrP tar utgangspunkt i at nordmenn selv vet hva som er best for seg og sine.

Det betyr igjen lavere skatter og avgifter, færre forskrifter, mer frihet og større ansvar.

– Et sterkt FrP er den beste garantisten for at det er du som får lov til å bestemme hvordan du skal leve livet ditt, konkluderer Jonny Gulbrandsen.