MAGIEN I GODE VENNERS LAG : Ser du at øya «svever»? Følelsen av et åpent og luftig rom var et sentralt tema for kundene da utformingen av kjøkkenet ble planlagt. Med ekstra inntrukket sokkel blir effekten av den store kjøkkenøya mindre dominerende og under- streker denne «luftige» følelsen.

Når detaljene teller

Kjøkkenet er husets bankende hjerte.


Hvor barndomsminner skapes og hverdagen håndteres. Det unike samspillet mellom lekser og kjøttkaker i brun saus. Latteren rundt øya, magien i gode venners lag.

Skal du ha et nytt kjøkken eller pusse opp? På DESIGNA forstår vi betydningen av atmosfære, og detaljer som legger til rette for små og store øyeblikk.Hvilke tekniske løsninger som passer til deg og ditt bruk, og som sørger for at kjøkkenets mange funksjoner fungerer som ønsket.

Det handler om trygghet. At du kan forholde deg til en leverandør som tenker kvalitet i alle ledd. Hvor det ikke blir stress, hvor ingen kikker på klokken. For det som betyr noe, er at du som kunde blir fornøyd.

Vi brenner for faget, for detaljene, menneskene og for flott design.

For møtebooking, send oss en mail:
[email protected]
Vi gleder oss til å treffe deg!

 

 SØMLØST OG LEKKERT: Denne lange benken har en flott corian-benkeplate. Materialet er spesielt utvalgt på grunn av dets egenskap til å bearbeides og formes. Dermed kan vi levere en syv meter lang benk uten noen synlige skjøter i benkeplaten.

HVERDAGSLUKSUS: – Vi pleier å si at en Quooker er et trivsels-element. Det er ikke et «must have», men den er ganske så digg når man først har fått den i hus. Quooker gir deg kaldt, varmt og kokende vann fra en og samme kran. Kranen er barnesikret og trygg i bruk. Tilgjengelig i mange ulike farger og overflater (her vist i råmessing)

DETALJER SOM GIR HELHETEN: Kjøkkenet i varm bruntone med messingdetaljer mot den varme rosa veggen skaper en lun og delikat atmosfære.

IN-FRAME: Innrammingen rundt skuffene gir et plass- bygd preg med skuffer og dører som er rammet inn.

TILBEHØR I MESSING: Et håndtak kan både være en åpningsmekanisme og også en design-detalj. Knotter på skuffer og lange håndtak på høyskap fremhever håndtaket som et design-element.

DE MAGISKE ØYEBLIKKENE: Kjøkkenet er stedet for de små og store øyeblikkene. Det er her mye av livet blir levd. Derfor er dette et rom som fortjener å bli innredet med omhu og kjærlighet.