ØNSKER DEG VELKOMMEN: – Vi vil gjerne ha med to flinke og engasjerte selgere på laget vårt, sier f.v. ra venstre Cecilie Hakkebo, Kristian Muller, Vidar Stormo og Line Eilertsen

Norengros trenger to

Elsker du salg? Gjør du alltid det lille ekstra for å skape fornøyde kunder? Er du en ekte lagspiller med gode datakunnskaper? Da har vi to veldige gode tilbud til deg.


Hvem er vi?

Norengros er landets største aktør i bransjen med fem milliarder kroner i omsetning, 210 kundekonsulenter og 37 engrosbutikker.

Hvem jakter vi på?

Vi søker to positive og engasjerte medarbeidere som ønsker å være med på å utvikle oss videre.

Personlighet, positivitet, fremoverlent, strukturert og handligskraftighet er egenskaper vi verdsetter høyt.

Salgskonsulent møbler

Som totalleverandør av møbler og innredning til privat og offentlig næringsliv, ligger vår store styrke i lokal tilhørighet, faglig innsikt og personlige service.

Poenget her er at vi leverer ikke kun produkter, vi bistår kundene fra A til Å. Hos oss forventer de bistand til planlegging, produktvalg, levering og montering.  Da er alle kundene like viktige enten det er snakk om én kontorstol eller innredning av en hel skole.

Saken fortsetter under bildet.

 EN BEDRE HVERDAG: – Medarbeiderne dine tilbringer store deler av livet på jobb og da er det viktig å skape en så god hverdag som mulig med tanke på valg av utstyr og innredning, sier lokal salgsleder Vidar Stormo hos Norengros i Bodø.

Hvem er du?

Du har allerede erfaring fra salg og trives i møte med kundene. Du vet at det handler like mye om rådgiving som rent salg. Du er god til å bygge relasjoner og stiller alltid opp for kundene dine. Har du i tillegg kunnskap om møbler, så er dette et stort pluss.

Saken fortsetter under bildet.

STORT UTVALG: Norengros kan tilby et bred portefølje når du skal innrede kontoret, bedriften eller skolen din.

Så er vi også helt sikre på at du er en positiv og glad person som bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du er en person som gjerne tar initiativ, er selvgående samtidig som du jobber godt i team. Du er en ekte lagspiller som alltid er klar til å gi det lille ekstra for å sikre seieren - det vil si at vi når våre felles mål.

Hva får du?

En varier og interessant jobb sammen med flinke og hyggelige kolleger. Vi holder til i helt nyoppussete lokaler. Du får en jobb hvor du i stor grad har muligheten til å utforme din egen hverdag.

Saken fortsetter under bildet.

SKREDDERSYDDE LØSNINGER: Hos Norengros finne du kompetansen som bistår deg med å gjøre de rette valgene og finne de beste produktene.

Du har erfaring innen salg og er god på kundepleie. Kunnskap om produkter er et av våre konkurransefortrinn og det er derfor en fordel om du kan, eller har spesiell interesse for produktgruppen. Gode datakunnskaper er en forutsetning.

Du er en positiv og glad person som bidrar med ditt gode humør til et godt arbeidsmiljø. Du «ser» arbeidet og er selvgående. Vi jobber som et team og du trives som en lagspiller, og gir gjerne det lille ekstra for at laget skal vinne, det vil si å nå våre mål.

Du får en variert jobb og vil jobbe sammen med hyggelige og blide kollegaer i helt nyoppussede lokaler. Du får være med å påvirke arbeidsoppgavene og vise selvstendighet for å løse dem.

Høres dette interessant ut?

Har du noen spørsmål?

Da tar du kontakt med:

Vidar Stormo

Lokal salgsleder

T: 926 43 800

Vasko Jovison

Salgs- og markedsansvarlig

T: 474 58 617

Søknad med CV merker du med «Salgskonsulent Møbler Bodø» og sender den til:

vasko@norengros.no

Søknadsfrist: 20. august 

Men det stopper ikke der. Vi trenger en person til. Med de samme egenskapene som vi har nevnt, men med litt andre oppgaver:

Salgskonsulent Bodø

Bransjen vår er i konstant endring og evnen til å bruke digitale verktøy blir stadig viktigere. Som selger hos oss jobber du enten «ute på veien», på kontoret, i butikken eller en kombinasjon av alt dette.

Saken fortsette under bildet.

MILJØVENNLIGE LØSNINGER: Hos Norengros blir det lagt stor vekt på tilby miljøvennlige produkter og løsninger.

Her trenger vi både allroundere som kan mye om alt det vi selger, eller noen som har spisskompetanse på deler av sortimentet vårt.

Her er noe av det vi selger:

 • Renholdsprodukter og renholdsmaskiner 
 • Personlig hygiene og beskyttelse som desinfeksjon, hansker etc. 
 • Tørkepapir/tørkesystemer 
 • Bordmiljø, duker, servietter, kopper og kar 
 • Emballasje 
 • Lyskilder 
 • Kontor- og datarekvisita 
 • Kontormøbler

Saken fortsetter under bildet.

STORE PÅ RENGJØRING: Norengros har alt din bedrift trenger med tanke på alle typer rengjøring.

Som du ser, utvalget er stort. Og vi selger til ulike kundegrupper:

 • Næringsmiddelindustri, sjømat og oppdrett 
 • Renholdsbransjen 
 • Industri 
 • Bygg og anlegg 
 • Offentlig virksomhet, fylker og kommuner 
 • Handel 
 • Kontor og tjenesteyting 
 • Hotell, restaurant og catering (Horeca)

Er dette noe du kunne tenke deg?

Har du noen spørsmål?

Da tar du kontakt med:

Vidar Stormo

Lokal salgsleder

T: 926 43 800

Vasko Jovison

Salgs- og markedsansvarlig

T: 474 58 617

Søknad med CV merker du med «Salgskonsulent Bodø» og sender den til:

vasko@norengros.no

Søknadsfrist: 20. august

Mer informasjon om stillingene

 

  Fakta om oss

 • NB Engros AS

  Vi er et solid nordnorsk selskap med handelstradisjoner helt tilbake til 1812. Kundene er primært offentlige og private virksomheter. Varespekteret er bredt og omfatter blant annet kontormøbler og -rekvisita, renholds- og tørkeartikler, lyskilder, cateringutstyr og emballasje. Firmaet er lokalisert med salgskontorer og engrosbutikker i Harstad, Bodø, Narvik og Mo i Rana. NB Engros er også deleier i den landsdekkende kjeden Norengros som er landets største aktør i bransjen med 5 milliarder i omsetning, 210 kundekonsulenter og 37 engrosbutikker.