STORE PROSJEKTER: – Som medarbeider i Linq får du bli med på store og tunge prosjekter hvor din kunnskap og erfaring blir viktig for at kunden skal bli fornøyd, sier daglig leder Espen Storstad.

Ny aktør tilbyr
drømmejobben

Vil du være med på en spennende nyetablering i Bodø. Har du erfaring med prosjekt- og byggeledelse? Da finner du drømmejobben her.


– Målet er å være operativ før sommeren eller tidlig høst, sier daglig leder Espen Storstad i Linq Prosjekt AS.

Dette er et selskap som spesialiserer seg på prosjektadministrasjon, lokalisert i Verdal med en avdeling i Stjørdal.

– Vi jobber med en rekke større prosjekter både i Norge og utlandet innenfor akvakultur, industri, samferdsel og energi, sier Storstad.

TUNG ERFARING - SPISSET KOMPETANSE

Linq Prosjekt startet som et lite selskap i 2020 med relativt små vekstambisjoner på kort sikt. En overveldende respons i markedet førte til at de raskt måtte hente inn flere folk, primært senior ressurser med tung prosjekterfaring.

I dag er det 12 medarbeidere i det som er et ungt selskap med tung erfaring og spisset kompetanse. Grunnstammen er byggingeniører, men Linq har ansatte med variert utdanningsgrad, fra fagskoleingeniører til sivilingeniører og en biolog.

Saken fortsetter under bildet.

 TRENGER FLINKE FOLK: – Når vi nå skal etablere en avdeling i Bodø trenger vi flinke og engasjerte folk som har lyst til å bygge opp noe helt nytt, sier daglig leder Espen Storstad i Linq Prosjekt AS.

EN BY FOR FREMTIDEN

Så hvorfor vil Linq til Bodø?

– Vi har fått flere konkrete henvendelser om oppdrag i Salten og Helgeland. Derfor synes vi en etablering i Bodø er svært interessant. Vi har også registrert at det er en veldig stor aktivitet i regionen innen akvakultur og det faktum at det skal bygges en ny flyplass borger for at fremtiden ser meget spennende ut, sier Storstad.

Så hvem er de på jakt etter?

Jo, det deg som sitter på den rette blandingen av utdanning og erfaring innen prosjektadministrasjon generelt og særlig prosjektledelse. Vi trenger de riktige folkene med rett innstilling og som har gode egenskaper når det gjelder kommunikasjon. I tillegg er du en offensiv og selvgående person som vil få stor frihet under ansvar. 

Saken fortsetter under bildet.

 STORE PÅ AKVAKULTUR: Linq har i løpet av kort tid skaffet seg et solid rennommé som et selskap som vet hvordan man skal gjennomføre prosjekter innen akvakultur.

– Linq er bygget opp rundt nettopp det faktum at vi har korte kommandolinjer, løsningsorientert og praktisk tilnærming til oppgaven, og sørger for et meget sterkt kundefokus.

Du kan se noen av prosjektene Linq har vært med på her.

Linq leverer tjenester innen følgende områder.

  • Prosjektledelse
  • Byggeledelse 
  • Byggherreombud
  • Ansvarlig søker
  • SHA-koordinator
  • Uavhengig kontroll
  • Byggelånskontroll
  • Arbeidsfellesskap

UNIKE MULIGHETER

Når Linq nå skal etablere seg i Bodø byr dette på helt unike muligheter for de rette personene.

– Får vi fire kvalifiserte søkere, så ansetter vi fire, sier Storstad.

Han vil ikke røpe detaljene, men kan avsløre at selskapet er i innspurtsfasen på flere tunge prosjekter.

– Vi gleder oss virkelig til å komme i gang i Bodø. Mottakelsen vi har fått så langt har vært veldig positiv, så dette kommer til å bli bra, sier Storstad.

Og skulle du være interessert i å ta en prat med Storstad, så er han i Bodø 21. februar på Byggebørsen. Søknadsfrist er 10. mars.

Det er bare å ta kontakt.

T: 95 02 87 02

M: [email protected]

Du kan lese mer om Linq AS her.